Co do znicza - wybacz ale tytuł wątka "[*]" nic nie mówi, a na dodatek jest sprzeczny z regulaminem - jakby było napisane coś innego to pewno nie było by afery.
Ingerencja w tekst w "Dla sympatyków Lecha" - poprawienie na polskie litery to poważna ingerencja i tu muszę Ci przyznać rację - klękam przed Tobą i biję pokłony.

Przeniesione zostały wpisy dotyczące typowania Mistrza Polski i zdobywcę Pucharu polski - więc przestań być tak szczegółowy i zastanów się troszeczkę nad tym co wcześniej pisałem.
Usunięcie wątku - tu niestety nie znam powodu dlaczego ten wątek zniknął - staram się go wyjaśnić i twoje niestety próby udowodnienia Mi że to moja wina przeszkadza mi w tym niezmiernie.
I na koniec odpowiedź na temat poruszonych przez Ciebie wątków.
Jeżeli nie widzisz różnicy między wątkiem "Dla sympatyków LECHA POZNAŃ", czy "Liga polska (oryginał) i dyskusja na temat drużyn ligowych" a tymi przez Ciebie wskazanymi, to wybacz ale coś co maksymalnie liczy 5 postów, a przeważnie 2 od minimum 15 (jedna strona), w tym przypadku było znacznie więcej - to rzeczywiście nie znasz się na tym i nawet nie próbujesz zrozumieć i pozwolisz że nie napiszę nic więcej na ten temat - bo szkoda słów i niepotrzebnej potem pyskówki.

A co do nieufności - masz pełne prawo do swoich odczuć - tylko nie staraj się rzucać niesprawdzonych rzeczy bo łatwo kogoś obrazić i zniszczyć a trudniej przeprosić i cofnąć niesłuszne oskarżenia.