Mam pewn± prosbe a mianowicie proszê do¶waidczonych jak i tych nie do¶wiadczonych graczy o ocene klubu i ewentualn± radê, Bardzo mi na tym zale¿y bo chcê w przysz³o¶ci utrzymaæ sie w lidze G.

PZdr
Moderators: Moderator, Polish Moderators
jesli to Twoj najlepszy napastnik to nie ma sensu go sprzedac bo za 28latka i tak niewiele dostaniesz...koenigsegccx wrote:OK thx
A co z tym 28 latkiem LF (Jakub Stasiak)?
Zostaje mi jeszcze oko³o 35 dni do drugiego poziomu szkó³ki i jak sie rozbuduje to o razu biorê 3 poziom
Moja rada nie dotyczy oceny twojego skladu, lecz tego abys pozostal w tym sezonie jeszcze w lidze H, moim zdaniem mozesz uzyskac o wiele wiecej, anizeli awansujac juz teraz do ligi wyzszej (G).koenigsegccx wrote:Mo¿e jeszcze jakie¶ rady ??
Kilmar nie zostaniesz wykrzyczany, bo sa wlasnie dwie drogi, dwa rozne odmienne stanowiska w tej sprawie. Jedni daza do tego zeby jak najszybciej grac w jak najwyzszej lidze, zas drudzy zanim awansuja z ligi H do wyzszej po raz pierwszy spedzaja w niej nawet pare sezonow, a czas ten poswiecaja na jak najlepsze rozbudowanie skladu (bez urazy perl ale jestes jednym z najbardziej znanych przykladowKilmar wrote:Pewnie zostanê zakrzyczany, ale takie kalkulowanie jest dla mnie dziwne
Ja w pierwszym sezonie awansowa³em do G a w trzecim do F i walczê dalej
Bez kalkulowania a na pewno bez przegrywania specjalnie meczy Uwa¿am, ¿e gra w przeciwieñstwie do reala jest miejscem gdzie mo¿na zaryzykowaæ A jak siê nie uda... trudno