teraz awansowa³em z 1 miejsca do ligi G i mam pytanie czy tym sk³adem zdo³am siê utrzymaæ w tej lidze ? czy bêdzie ciêzko

Moderators: Moderator, Polish Moderators
Kupuj m³odych za ma³e pieni±dze, sprzedawaj za du¿e, czasem trafi siê jaka¶ pere³ka to zale¿nie od tego czy masz na tej pozycji zawodnika zostawiaj lub sprzedawaj. Rób kasê póki nie jest bardzo wa¿na atmosfera, pó¼niej nie bedzie na to miejsca. Nie warto tobie teraz awansowaæ bo pó¼niej co? W lidze F na pewno spadniesz...devil162 wrote:czy dobr± polityk± transferow± jest kupowanie w³a¶nie takich "dziadków" z ocena ogolna tak okolo 80 % ?? to siê op³aca ?
ps. nie spodziewa³em siê takiej odpowiedzize z tym sk³adem spokojnie siê utrzymam
w meczach moja ocena ogolna zespolu nie przekracza 98 wiec nie wiem czy tak ³atwo bêdzie ? bo innni w tej lidze co awansuje maja po 115
nie spiesz sie z transferami, lepiej wloz w stadion, i w szkolke juniorow jesli jej nie masz, co do transferow, jesli masz juz wszystkich wytrenowanych to postaraj sie sprzedac tych najmniej przydatnych...co do kupienia to szukaj okazji, czesto sa takie ze mozna za grosze kupic, nawet z "kup teraz"devil162 wrote:no bo aktualnie jestem na minusie okolo 250 Kdostane za awanas 1,8 MLN ale nie wiem co z t± kas± zrobiæ ? czy rozbudowaæ standion ? bo mam stadion na 4 ty¶ miejsc , czy kupiæ jakiego¶ zawodnika m³odego