Regels voor het forumgebruik

Bespreek hier alles wat te maken heeft met SoccerProject

Moderator: Moderator

Locked
User avatar
Peja
Member of the Soccer Project Association
Posts: 4383
Joined: Tue Apr 13, 2004 10:58 am
Location: Genk (Belgium)

Regels voor het forumgebruik

Post by Peja » Sat Apr 09, 2005 10:59 am

 • 1. Bans worden NIET besproken op dit forum!

  2. Posts met nutteloze woordjes in, worden verwijderd, het forum is geen chatbox of MSN. Gelieve geen dingen te posten zoals "Je hebt gelijk", "volledig akkoord", "lol", enkel een hoop smilies, etc...
  Inhoudsloze topics (bv. voetbalketting) zijn eveneens niet toegestaan.

  3. Als je nog iets wil toevoegen aan de topic, en de laatste boodschap is eentje van jou, gebruik dan aub de editeerknop : Image
  Je kan ook de laatste post, indien die van jou is uiteraard, verwijderen via het kruisje : Image
  Ook kan je een ander persoon quoten via de quote-knop : Image
  Al deze knoppen zijn te vinden rechtsbovenaan iedere post.

  4. Respecteer ieder ander op dit forum ongeacht leeftijd of eigen mening. Vloeken, beledigen, ongepast taalgebruik, of andere topics die problemen kunnen opleveren, zijn niet toegestaan. Iemand die dit toch nodig acht, zal de gevolgen ook moeten dragen. Dit geldt ook voor diegenen die het nodig vinden om gezellig mee te doen ;)
  Het is niet toegestaan hier enig schokkend materiaal te plaatsen zoals pornografische plaatjes, warez, serials, cracks e.d. Ook is het niet toegestaan warez, serials e.d. op te vragen en evenmin kunnen wij topics toestaan waarin spelletjes e.d. worden aangeprezen waarbij echt geld te pas komt.

  5. Lees eerst alle topics, of toch diegene die je interessant genoeg vindt. Als je dan nog niet vindt wat je zoekt, probeer dan de "Zoeken"-knop. Als je het dan nog steeds niet vindt, open dan een nieuwe topic. Maar het is frustrerend voor de andere forumgebruikers om eenzelfde vraag 10 keer opnieuw te moeten beantwoorden...

  6. Topics in een andere taal dan het Nederlands, zullen gesloten of verwijderd worden, tenzij ze vertaald worden. Ook topics met onbegrijpelijke taal zullen worden gesloten. Iedereen zou in staat moeten zijn om degelijk opgebouwde Nederlandse zinnen te schrijven, dus doe aub een beetje moeite ervoor.
  Deze regel geldt uiteraard ook voor de andere fora, en zeker de transferfora! Gelieve niet in het Engels je spelers aan te bieden op het Scandinavische, Spaanse, Portugese, ... forum. Ook alleen een link is niet bepaald beleefd, aangezien ook niemand het graag heeft dat iemand hier in een andere taal dan het Nederlands komt posten.

  7. Transferforum: Als je gebruik maakt van het transferforum, lees dan eerst de regels van het transferforum om het overzichtelijk te houden.
  Probeer alles in 1 post te plaatsen, dus niet voor elke speler die je wil verkopen een nieuwe topic openen, zodat je plots 10 nieuwe topics van dezelfde manager hebt. Dat maakt het enkel minder overzichtelijk, en dat is iets wat net niemand wil, aangezien iedereen z'n spelers wil laten opvallen...

  8. Cheaters moeten niet beschuldigd worden op het forum. Je kan een cheater aangeven via het menu: Manager - Andere managers - Valsspelers . De ontwikkelaars zullen dan de zaak nader bekijken en er een oordeel over vellen. Op het forum is het dus niet nodig om er een topic over te starten. Deze zal onmiddellijk gesloten worden, en de topic-starter mag zich ook aan een verwittiging verwachten ;)

  9. Het is niet toegestaan een lettertype grootte anders dan “normaal” te gebruiken. Ook is het verboden om in het bericht te veel leestekens te gebruiken. Zoals vraagtekens, uitroeptekens e.d. Ook is het niet toegestaan om een bericht alleen in hoofdletters te plaatsen.

  10. Racisme en discriminatie zijn niet toegestaan. Wie zich hier niet aan houdt, kan een waarschuwing krijgen en afhangende van de situatie ook een ban.

  11. Het is niet toegestaan om meerdere accounts te registreren en te gebruiken voor één persoon, mits hiervoor toestemming is gegeven door de admins/mods vanwege een deftige reden. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van meerdere accounts zonder verantwoording zullen deze worden geblokkeerd.

  12. Het beheer van de site heeft het recht alle berichten te verwijderen, bewerken, verplaatsen en hebben het recht onderwerpen en forums te sluiten op het moment dat zij dit passend vinden. Wil je toch meer uitleg over een beslissing dan zend je best een PB (Persoonlijk Bericht) naar de desbetreffende moderator/admin en vraag je op een deftige en beleefde manier meer uitleg.

  13. Om te voorkomen dat de signatures het hele scherm innemen worden deze vastgelegd aan een kleine regel. De afbeelding in de signature mag maximum 150 pixels zijn, aangevuld met nog enkele regeltjes tekst.

  14. De titel van een topic moet duidelijk verband houden met het onderwerp. Topics met als titel "Hallo", "Vraag", een ander onbeduidend woordje of met overdreven veel leestekens zullen aangepast of verwijderd worden.

  15. Avatars mogen een maximale grootte van 200x200 pixels hebben. Uiteraard kijken we niet op één pixel, maar avatars die dit overschrijden mogen een PB van één van de mods verwachten. Hou het aangenaam voor iedereen en hou je avatar binnen de perken.
  Zorg er ook voor dat je avatar uniek is en niet voor verwarring zorgt of uitdagend is naar andere managers toe.

  16. Reageer NOOIT op Spambots, hierdoor komen ze net vaker terug! Klik ook nooit op de topictitel, hoe vaker dit gebeurt, hoe meer Spambots we in de toekomst zullen zien. Hoe herken je ze?
  - Ingewikkelde namen bv râùm&né
  - Beginnen over dingen die niet horen in een forum bv : P*rno
  - Meestal komen ze in de beleefdheidsvorm . Ze zullen mss altijd aanspreken met Dear ...

  Als je een Spamtopic aantreft, waarschuw dan zo snel mogelijk een moderator. (Kijk onderaan de Forum Index welke mods online zijn.)
Hopelijk lezen jullie deze regels, en houden jullie er rekening mee. Alvast bedankt voor de medewerking.

Ook bedankt aan Budist voor het lijstje, en El buffalolo voor de Spamregel.
:wink:
Last edited by Peja on Sun Apr 10, 2005 12:04 pm, edited 2 times in total.
Image

Locked

Return to “Alles over SP / Vragen”