Page 1 of 1

Beneliga seizoen 62 uitn verstuurd

Posted: Sun Jun 10, 2012 8:41 pm
by Ron Jeremy
Seizoen 62 in tournooivorm

Uitnodigingen verstuurd. Ajb accepteer zsm

Re: Beneliga Speelschema Eerste t/m Vierde klasse

Posted: Sun Jun 10, 2012 8:43 pm
by rohalt
Derde klasse

Re: Beneliga Speelschema Eerste t/m Vierde klasse

Posted: Sun Jun 10, 2012 9:33 pm
by Ron Jeremy
Korte uitleg:

Bij iedere ronde staat de week (datum) waar in de twee wedstrijden gespeeld moeten worden. Je moet de manager uitnodigen waar je tegen moet die week en je krijgt een uitnodiging terug.

Mocht het per ongeluk niet lukken om in die week een friendly te plannen dan moeten Rohalt (3e en 4e klasse) of Ron Jeremy (1e en 2e klasse) op de hoogte worden gebracht wanneer de wedstrijd wel is. Wij gaan er echter van uit dat het geen probleem moet zijn om in een week twee friendlies te plannen.

De indeling is gemaakt op de krachtsverhoudingen zoals wij denken dat ze nu liggen. Mocht je jezelf hoger inschatten: de eerste twee promoveren :wink: Dat houdt natuurlijk in dat de laatste twee degraderen.
Bij een gelijke eindstand wordt er eerst naar onderling resultaat gekeken (europa cup principe), daarna naar doelsaldo (meeste doelpunten bij gelijke score).

Let op: de eerste ronde wordt gespeeld in de tweede week van de liga (18-24 juni)! Je kan dus morgen al beginnen met het plannen van de eerste wedstrijden.

Mocht je nog vragen hebben: pm Rohalt of mij ingame.


Verder: dit topic vrij laten. Reageren op uitslagen, standen en wat je verder kwijt wilt graag in het andere topic.