Wszystko co powinien wiedziec poczatkujacy
Moderators: Moderator, Polish Moderators
Re: Wszystko co powinien wiedziec poczatkujacy
Piłkarz dostaje doświadczenie grając nie na swojej pozycji?
Nigdy tego nie sprawdzalem ale mysle (99%) ze tak.Smok1993 wrote:Piłkarz dostaje doświadczenie grając nie na swojej pozycji?
Co do przyblizonych wartosci wzrostu doswiadczenia w rodzajach meczow, mozesz je znalezc w FAQ na forum
Manager: Ufu
Team: Yabadaba
Team: Yabadaba
Jak to jest z transferem zawodnika, który jest wystawiony bezpłatnie? Kto akceptuje ofertę kontraktu i po jakim czasie?
-
- Fan
Napisane jest, że po okresie 3 tygodni nielogowania kasują drużynę.
Czy tak się rzeczywiście dzieje?
Gdyż mam 6pkt straty do lidera, który zgodnie z obowiązującą regułą (o ile nie wziął trybu wakacyjnego) powinien zespół niedługo stracić.
Gdyż mam 6pkt straty do lidera, który zgodnie z obowiązującą regułą (o ile nie wziął trybu wakacyjnego) powinien zespół niedługo stracić.
-
- Assistant Manager
"30 Lip 2009 : Nieaktywni menedżerowiefrytas2006 wrote:Napisane jest, że po okresie 3 tygodni nielogowania kasują drużynę.
Zdecydowlaiśmy się usuwać nieaktywnych menedżerów tylko 2 razy w sezonie zamiast codziennie. Pierwszy raz będzie na poczatku sezonu, a drugi w jego połowie. Mamy nadzieję, że wyrówna to trochę szanse ich przeciwników."
Team: Geo Team
Manager: Mieszkogeo
Manager: Mieszkogeo
Ile dostanę mniej więcej kasy za wygranie ligi G ?
przeczytaj FAQvent wrote:Ile dostanę mniej więcej kasy za wygranie ligi G ?
Team: FC Czarni
Manager: janektm
Czy można zwiększyć powierzchnię reklamową (zrobić, żeby móc mieć więcej banerów reklamowych)
-
- Coach
Można, zwiększając miejsca na stadionie, tj krzesła.
ile krzesełek to jedna reklama;)
Powiększasz o 1000 zawsze innej opcji brak.kwiatkos1 wrote:ile krzesełek to jedna reklama;)
chodziło mi o ile miejsc muszę powiekszyć stadion, aby moc mieć 6 reklam (bannerów)
cofnij się o 4 strony w tym wątku i znajdziesz taki oto wpis:kwiatkos1 wrote:chodziło mi o ile miejsc muszę powiekszyć stadion, aby moc mieć 6 reklam (bannerów)
Ufuss wrote:Miejsca reklamowe zwiekszaja sie wraz z wielkoscia stadionu. Poczatkowo dostajesz jedno miejsce reklamowe za 1tys pojemnosci stadionu (i tak do 10tys.), od 10tys dostajesz jedno miejsce reklamowe co 2tys pojemnosci stadnionu. Czyli majac 9 tys pojemnosci masz 9 banerow, majac 10tys pojemnosci masz 10 banerow, majac 12 tys pojemnosci masz 11 banerow, majac 14tys pojemnosci masz 12 banerow, itd.)Jerzor wrote:siemka;)
zeby mieć więcej miejsc reklamowych to co trzeba zrobic? czy wybudowac???
Team: FC Czarni
co mam trenowac czyli co ma trenic obronca,pomocnik,napastnik i czy zaufac trenerowi czy samemu z gory dz
-
- Member of the Soccer Project Association
woody18 wrote:co mam trenowac czyli co ma trenic obronca,pomocnik,napastnik i czy zaufac trenerowi czy samemu z gory dz
to bez znaczenia, jak Ci wygodniej, tak samo wyglada trening automatyczny jak i manualny, tak samo zawodnik zostanie wytrenowany, jesli chcesz samemu to zazwyczaj zaczyna sie od dwoch glownych umiejetnosci ktore sa na samym koncu wytluszczone.
"If you hate something don't you do it too..."