!! Intrebari frecvente(FAQ)- CITITI INAINTE SA INTREBATI !!

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Alexc.
Team Manager

Post by Alexc. »

ms
da se refera de cnd e facuta ehipa nu de cnd o am io?
sergiu007
Member of the Soccer Project Association

Post by sergiu007 »

Alexc. wrote:ms
da se refera de cnd e facuta ehipa nu de cnd o am io?
Asta nu m-a mai interesat :lol:
Mai bine sa taci si sa te creada lumea prost decat sa vorbesti si sa dovedesti ca esti !!!

SP National Teams

Image
mircea_
Team President

Post by mircea_ »

Cum vine asta :?: :roll:

73' Dupã o centrare bunã, lovitura de cap a lui Clement 'L' Georgescu trece de puþin pe lângã poartã.
77' Suporterii sunt furioºi rãu dupã ce jucãtorul e avertizat a doua oarã cu un cartonaº galben dupã un henþ in careu ºi este eliminat.
82' ªutul lui Clement 'L' Georgescu a fost respins peste poartã.

In jocul asta daca ii hent in careu nu ii si 11m? :evil: :evil:
P.S. meciul sa terminat egal, dar daca era penalty cine stie.. :roll: :roll:
sergiu007

Post by sergiu007 »

mircea_ wrote:Cum vine asta :?: :roll:

73' Dupã o centrare bunã, lovitura de cap a lui Clement 'L' Georgescu trece de puþin pe lângã poartã.
77' Suporterii sunt furioºi rãu dupã ce jucãtorul e avertizat a doua oarã cu un cartonaº galben dupã un henþ in careu ºi este eliminat.
82' ªutul lui Clement 'L' Georgescu a fost respins peste poartã.

In jocul asta daca ii hent in careu nu ii si 11m? :evil: :evil:
P.S. meciul sa terminat egal, dar daca era penalty cine stie.. :roll: :roll:

Pai mai din cate vad eu tu ai jucat in deplasare...iar ce scrie acolo e valabil pentru echipa adversa...ar trebui sa te bucuri ca nu s-a dat penalty fiindca pierdeai jocul :)
Mai bine sa taci si sa te creada lumea prost decat sa vorbesti si sa dovedesti ca esti !!!

SP National Teams

Image
mircea_
Team President

Post by mircea_ »

Uita-te aici:

http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=21

In raportul meciului scrie ca a luat rosu. Singurul cartonas rosu la luat un jucator al adversarului meu. :roll: :roll: Deci trebuia penalty pt mine.
sharky1990
Team Board Member

Post by sharky1990 »

mircea_ wrote:In raportul meciului scrie ca a luat rosu. Singurul cartonas rosu la luat un jucator al adversarului meu. :roll: :roll: Deci trebuia penalty pt mine.

da mah ai dreptate...rosu pt adversar...si trebuia penalty pt tn :shock: ...dc nu la dat nuj :lol: .....cere si u explicatii pe global :P
sergiu007

Post by sergiu007 »

Da ai dreptate :D nu am citit eu bine ;) ma scuzi :D

SP National Teams

Image
mircea_
Team President

Post by mircea_ »

Zé da Silva wrote:Your team continued the attack and so the referee waved play on. :lol:

Seriously, the match commentaries are generated randomly and often have some problems (the issue of goalkeepers being booked after a tackle near the corner flag has been discussed before). Just ignore the "inside the box" part.

Mda, se pare ca nu trebuie sa le luam dupa ce scrie in raportul meciului. :roll: :roll:
butzulan_marius
Assistant Coach

Post by butzulan_marius »

Un salut din vechea Troieee...Ahoeeee!!!!...am si eu 3 intrebari,pliz...1.cum iti dai seama ca un jucator e plafonat si nu mai creste?...2.sponsorii dau doar 9000 de euro?...cam putin,nu?......3.am bagat 500000 in centrul de tineret si antrenorul de acolo e la maxim...sa m-astept la niscaiva jucatori tineri si valorosi pe deasupra?
sergiu007

Post by sergiu007 »

butzulan_marius wrote:Un salut din vechea Troieee...Ahoeeee!!!!...am si eu 3 intrebari,pliz...1.cum iti dai seama ca un jucator e plafonat si nu mai creste?...2.sponsorii dau doar 9000 de euro?...cam putin,nu?......3.am bagat 500000 in centrul de tineret si antrenorul de acolo e la maxim...sa m-astept la niscaiva jucatori tineri si valorosi pe deasupra?
1. Poti vedea daca jucatorii tai sunt plafonati daca dai click pe ei si e scris cu bold adik ingrosat. Daca e asa la tot e clar nu mai creste...e la maxim.

2. Daca esti in H dau doar 9000 dar pe parcurs ce avansezi in liga...adica daca promovezi din H in G, in H ai 9000 pe cand in G ai 9.750 euro si tot asa...

3. Depinde, nu tot timpul ies de la centru tineret jucatori 'vedete'. Se mai intampla cateodata ca la data cand trebuie sa fie promovat un junior sa nu fie destul de bun si coordonatorul de tineret sa il respinga. Si atunci e un caz ratat...mai ales pt cei care au centru de tineret simplu unde iti vine doar un jucator pe sezon. E clar ca acolo unde managerii au centre de tineret profesionale sau hiper-moderne sunt mai fericiti...dar si acolo se poate intampla orice ;)

SP National Teams

Image
mircea_
Team President

Post by mircea_ »

butzulan_marius wrote:Un salut din vechea Troieee...Ahoeeee!!!!...am si eu 3 intrebari,pliz...1.cum iti dai seama ca un jucator e plafonat si nu mai creste?...2.sponsorii dau doar 9000 de euro?...cam putin,nu?......3.am bagat 500000 in centrul de tineret si antrenorul de acolo e la maxim...sa m-astept la niscaiva jucatori tineri si valorosi pe deasupra?
1. Jucatorul plafonat la o calitate are acea calitate scrisa cu rosu
2. Depinde in ce divizie esti. In H sunt panuri de 9000,in G de 9750 etc... Ai un panou publicitar pe bani multi (compania SANMAX) indiferent in ce liga esti. Pana acum erau doua, acum e doar unu.
3. Te poti astepta la jucatori tineri si buni doar dupa ce se termina de construit centrul. Daca ai centru de tineret simplu iti va veni 1 jucator pe sezon,dacae profesional iti vor veni 2 iar daca ti-e Hyper-modern iti vor veni 3. Totusi aici trebuie sa ai noroc(s-ar putea ca jucatorul sa nu vina daca nu este destul de bun pt o cariera de jucator profesionist)

Sper ca ai inteles tot ce am scirs :) :wink:
kennyanu

Post by kennyanu »

mircea_ wrote:
3. Te poti astepta la jucatori tineri si buni doar dupa ce se termina de construit centrul. Daca ai centru de tineret simplu iti va veni 1 jucator pe sezon,dacae profesional iti vor veni 2 iar daca ti-e Hyper-modern iti vor veni 3. Totusi aici trebuie sa ai noroc(s-ar putea ca jucatorul sa nu vina daca nu este destul de bun pt o cariera de jucator profesionist)

Sper ca ai inteles tot ce am scirs :) :wink:

o completare. jucatorul va veni in 20 d zile de la terminarea centrului simplu de tineret
Revenit :)
butzulan_marius
Assistant Coach

...ahaaaaaaaaaaaaaa...deci asa sta treaba.....inseamna ca tocmai am aruncat 500 k pe fereastra.......sau ca sa fie treaba treaba mai trebuie sa upgradez in continuare centrul de tineret simplu...???.....Mircea daca nu crezi ca inteleg prea bine in romana poti incerca in kenyana sau aramaica :lol: ......
sergiu007

Post by sergiu007 »

butzulan_marius wrote:...ahaaaaaaaaaaaaaa...deci asa sta treaba.....inseamna ca tocmai am aruncat 500 k pe fereastra.......sau ca sa fie treaba treaba mai trebuie sa upgradez in continuare centrul de tineret simplu...???.....Mircea daca nu crezi ca inteleg prea bine in romana poti incerca in kenyana sau aramaica :lol: ......

Baga bani pana ajungi la centru de tineret hiper-modern ca e o sursa atat de necesara si GRATUITA de a primit jucatori si mai apoi de a face bani cu acestia ;)...asta e sfatul meu :lol:

SP National Teams

Image
butzulan_marius
Assistant Coach

Acelasi salut amplu din vechea Troie....AHOE!!!!.....stiu ca cel mai bun sfat e sa nu dai sfaturi dar eu ma risc si va intreb...ce ziceti de preturile biletelor...???...cum ar trebui sa incep?....eu am prins 10 etape din campionatul trecut plus astea 8 care-au trecut din cel actual si m-am gindit ca 20 euro biletul in Liga e suficient....cam cit sa pun,ca as avea nevoie de ceva lovele sa mai cumpar niste jucatori.....iar pt echipa oaspete sa las tot 15%?....grazie...
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”