Razvan Cretzu 08 - FC Mures 08 - H.890
Cretzu 08 - FC Dambu 08 - H.888
Cretz Razvan - FC Dambu Mures - H.1368
Razvan Cretzu - FC Mures Dambu - H.1306
Din cate am vazut, toate echipele sunt facute cam in aceeasi perioada. N-au interactionat una cu alta, dar oricum .... 4 echipe atat de penal denumite....

Si acum vine intrebarea: in cazul individului de mai sus, credeti ca este prostie, caterinca, lipsa de imaginatie sau pur si simplu plictiseala?? (daca-i prostie, incep sa ma ingrijorez)

Nu-l raportez ca mi-e lene si precis il va raporta altcineva.

Si am renuntat la ele pe parcurs.
 Si am renuntat la ele pe parcurs. ps:
   ps: 

Auzi Bunicule, dar tipu care l-a raportat pe asta aici la noi a zis ca are 4 echipe, insa ele nu au avut tranzactii sau intalniri intre ele..... , deci nu are nici o vina omu ! Eu am un prieten care si-a facut echipa la recomandarea mea si a inceput sa-i placa, l-a pasionat SP, dupa care si-a facut si fracsu o echipa, iar la 3 luni s-a plictisit de ea, iar acum primul din frati se ocupa de amandoua cu aceeasi daruire pentru fiecare din ele !
      Auzi Bunicule, dar tipu care l-a raportat pe asta aici la noi a zis ca are 4 echipe, insa ele nu au avut tranzactii sau intalniri intre ele..... , deci nu are nici o vina omu ! Eu am un prieten care si-a facut echipa la recomandarea mea si a inceput sa-i placa, l-a pasionat SP, dupa care si-a facut si fracsu o echipa, iar la 3 luni s-a plictisit de ea, iar acum primul din frati se ocupa de amandoua cu aceeasi daruire pentru fiecare din ele !