Intrebare TS

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

stefa
Team Board Member

Post by stefa »

mosmartin wrote:Auzi mah stefane, da voi acolo la tara, aveti echipa de fotbal?
Curent electic vad ca aveti ca stai pe internet sau e pe energie eoliana? :lol: :lol:

Eu cred ca n-ai nimerit bine de cine sa te iei, asa ca cere repede scuze in genunchi si cu mainile la spate si ma mai gandesc daca te iert. :twisted: :twisted:

se pare ca te-ai suparat,din cauza fazei cu dinamo :P :P :P :lol: :lol: :lol:
Curent avem numai cand e soare afara,noi functionam numai pe baza de energie solara,avem panouri solare pe acoperis

Scuza o sa-mi cer cand o sa castige dinamo campionatul,dar asta o sa se intample ,ulti ani de acum inainte.Si o sa-ti dau si scrisoare daca vrei atunci,dar sa nu uiti pana cand castiga ei :twisted: :evil: :evil: :twisted: :evil:

mah nu stiu ce tzurca jucati voi pe acolo dar noi jucam pe terenuri de calitate,nu din alea de se strica imediat cum da un strop de ploaie :evil: :evil:
mosmartin
Member of the Soccer Project Association

Post by mosmartin »

Nu m-am suparat mah, numa ca iei la misto groapa lui Dinamo.

Sa stii ca groapa aia valoreaza pe piata imobiliara cat face tot orasul vostru, pardon satul, sau hai comuna ca sa nu fiu rau. :lol: :lol: :lol:
stefa
Team Board Member

Post by stefa »

cu sau fara jucatori??? :twisted: :twisted: :evil: 8)
mosmartin

Post by mosmartin »

Pai daca punem si jucatorii trebuie sa mai faceti un sat langa Rm. Valcea. :twisted: :twisted:

Cat despre titlul ala, relax ca dinamo nu a facut back to back dar la anul e al nostru. :twisted:
stefa
Team Board Member

Post by stefa »

ce sat mah,ca Ilfov e mai mic ca jumate de Valcea :evil: :twisted:
warchilde

Post by warchilde »

vorbeste nenea cu echipa de langa spitalul de urgenta care ne umple noua cimitirul :twisted: :twisted: :twisted: :lol:
Kosmin

Post by Kosmin »

warchilde wrote: P.S. ma lasi sa te bat, ca altfel te tin pe tusa la fs tot sezonu :twisted: :twisted: :lol: :lol:
cum mahhhhhhhhhhhhh sa am tii pe tusa tot restul sezonului :evil: :evil: cel ami bun fundas al tau :evil: bah tu vrei sa sabotezi echipa :evil: :evil: yete nah acum m-am enervat si o sa fac ca sa te bat cat mai rau :lol: :lol:

PS:stefa nu te mai lua de dinamo ca fac rau :x :x :x :x :x :x :x :x :x
mircea_
Team President

Post by mircea_ »

Kosmin wrote:nu te mai lua de dinamo ca fac rau :x :x :x :x :x :x :x :x :x
Pe ce loc e Dinamo...si la cate puncte de primu loc? :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Kosmin

Post by Kosmin »

mircea_ wrote:
Kosmin wrote:nu te mai lua de dinamo ca fac rau :x :x :x :x :x :x :x :x :x
Pe ce loc e Dinamo...si la cate puncte de primu loc? :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
tu cu ce echipa tii ca sa stiu de cn sa ma iau :twisted: :twisted:
mircea_
Team President

Post by mircea_ »

Kosmin wrote:tu cu ce echipa tii ca sa stiu de cn sa ma iau :twisted: :twisted:
Pai nu m-ar deranja daca te-ai lua umpic de CFR, Rapid, Everton, Arsenal :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Kosmin

Post by Kosmin »

mircea_ wrote:
Pai nu m-ar deranja daca te-ai lua umpic de CFR, Rapid, Everton, Arsenal :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
pai de CFR ca ia jucatori buni si ieftini sau chiar gratis dar buni nu ca altii scumpi si slabi :twisted: :twisted: de Rapid cu copos akolo no sa faca nicodata mare performanta doar cateodata tresariri de orgoliu, de Everton , a da ia dat clasa Dinamo in Groapa cu 5-1, ce naiba buna echipa :twisted: :twisted: iar de Arsenal no coment :roll:
stefa
Team Board Member

Post by stefa »

Kosmin wrote:
mircea_ wrote:
pai de CFR ca ia jucatori buni si ieftini sau chiar gratis dar buni nu ca altii scumpi si slabi :twisted: :twisted: de Rapid cu copos akolo no sa faca nicodata mare performanta doar cateodata tresariri de orgoliu, de Everton , a da ia dat clasa Dinamo in Groapa cu 5-1, ce naiba buna echipa :twisted: :twisted: iar de Arsenal no coment :roll:
parca dinamo cu borcea si turcu o sa faca perofrmanta kosmine :evil: :evil: :D :D :D :D :lol: :lol:
mircea_
Team President

Post by mircea_ »

Kosmin wrote:pai de CFR ca ia jucatori buni si ieftini sau chiar gratis dar buni nu ca altii scumpi si slabi :twisted: :twisted: de Rapid cu copos akolo no sa faca nicodata mare performanta doar cateodata tresariri de orgoliu, de Everton , a da ia dat clasa Dinamo in Groapa cu 5-1, ce naiba buna echipa :twisted: :twisted: iar de Arsenal no coment :roll:
Asa asa...mai spune...ca-mi place :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
bunicutzu

Post by bunicutzu »

gata fratilor, prea v-ati destrabalat p-acilea. era intrebare TS titlul topicului, intra oamenii curiosi sa vada chestii interesante despre TS-ul asta, sa vada ce a generat discutii de 4 pagini si cand colo ... clasicele discutii intre fani x si fani y.

gata, inchidem topicul. si asa initiatorul lui s-a declarat multumit de raspunsurile primite.
Locked

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”