@raducu - in afara de stil, randomul a fost factorul decisiv, desi sunt manageri care nu cred in acest random, adica la ei conteaza doar tactica si cifrele, nu-i asa mosmartin?
Intrebare
Moderator: Romanian Moderators
-
cercel_jr
- Member of the Soccer Project Association
@unicool - corect el a gresit, a pus umarul la acest egal.
@raducu - in afara de stil, randomul a fost factorul decisiv, desi sunt manageri care nu cred in acest random, adica la ei conteaza doar tactica si cifrele, nu-i asa mosmartin?
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
unicool
mosmartine eu am jucat 3-4-3 loveste si goneste de cand am inceput SP-ul....eu sunt de parere ca si in fotbalul real 3-4-3 e cel mai bun sistem cu ceva combinatii.....adica un fel de 3-4-2-1 cu mijlocas defensiv si unul ofensiv plus cei 3 atacanti din care 2 pe laterale si un varf impins..
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
bunicutzu
moama, uite meci azi in cupa:
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=21
FC Cosi Fan tutte (contracandidata mea la promovare) pierde in cupa
si am meci cu ea intr-o joi, eram super avantajat daca juca in cupa. si uite, iese din cupa desi are 8 puncte mai mult decat adversarul. si joaca acasa, si joaca 3-4-3
contra 4-3-3 mingi lungi.
si eu sunt de parere ca e random si nu este o tactica mai buna decat alta. pentru ca nu vad cum sa fie pus in practica, algoritmic, ca jocul sa tina cont de ce spuneti voi (tactica/stil).
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=21
FC Cosi Fan tutte (contracandidata mea la promovare) pierde in cupa
si eu sunt de parere ca e random si nu este o tactica mai buna decat alta. pentru ca nu vad cum sa fie pus in practica, algoritmic, ca jocul sa tina cont de ce spuneti voi (tactica/stil).
Sa stii ca nu cred in randomul asta.
De 4-3-3 mingi lungi m-am lamurit ca e predispus la egaluri indiferent ca esti peste sau sub pe linii, ca-l joci tu sau adversarul.
Numai ca la 3-4-3 eu n-am avut parte de random din asta de cand joc SP, mai ales atunci cand sunt in avantaj.
Dupa cum iti spuneam cercel, poti juca tu 5-4-1 defensiv toate ziua pentru ca eu mai aduc si cativa mijlocasi in atac si daca la total pe linii te fac, esti mancat si la scor.
Acum, ca se poate intampla din 10 sa fie si un egal, doua, mi se pare normal, dar de batut nu ma bati niciodata.
Faza cu penaltyurile, e loterie acolo, eu iau in calcul doar rezultatul dupa cele 90 minute.
Pana la urma si eu cu SAT ieri am scos tot un egal, nu l-am batut. Doar ca banii pentru primul loc au venit la mine.
De 4-3-3 mingi lungi m-am lamurit ca e predispus la egaluri indiferent ca esti peste sau sub pe linii, ca-l joci tu sau adversarul.
Numai ca la 3-4-3 eu n-am avut parte de random din asta de cand joc SP, mai ales atunci cand sunt in avantaj.
Dupa cum iti spuneam cercel, poti juca tu 5-4-1 defensiv toate ziua pentru ca eu mai aduc si cativa mijlocasi in atac si daca la total pe linii te fac, esti mancat si la scor.
Acum, ca se poate intampla din 10 sa fie si un egal, doua, mi se pare normal, dar de batut nu ma bati niciodata.
Faza cu penaltyurile, e loterie acolo, eu iau in calcul doar rezultatul dupa cele 90 minute.
Pana la urma si eu cu SAT ieri am scos tot un egal, nu l-am batut. Doar ca banii pentru primul loc au venit la mine.
-
warchilde
bunicule, crede-ma pe cuvant, programatorul care a facut SP-ul era de meserie. din pacate sjarel si gashca lui l-au stricat, ei habar nu au cate chestii sunt in jocul asta implementate. la fel si cu spmt-ul de pe alt topic, sunt foarte multe chestii implementate in el
dar, ca si sjarel cu jocul, foarte putina lume are idee de ele

Mda...si programatorului acela ii placea tare mult matematic( e de inteles pe undeva) si logica...a...si subtilitatile(pe astea era sa le uit).

Totusi, Warchilde eu cred ca Sjarel ii stie trucurile, doar ca nu le aplica ca oricum el e legat de maini si nu poate face performanta in joc ca s-ar lasa toata lumea.
Totusi, Warchilde eu cred ca Sjarel ii stie trucurile, doar ca nu le aplica ca oricum el e legat de maini si nu poate face performanta in joc ca s-ar lasa toata lumea.
-
unicool
acel programator se numeste reesing si a jucat vreo cateva sezoane SP dar numai penru teste ca nu a facut performanta......am vorbit de cateva ori cu el pe msn....si zicea ca ar fi nr 1 cu o echipa de cacat daca ar vrea sau i-ar creste jucatorii numai peste 90%.mosmartin wrote:Mda...si programatorului acela ii placea tare mult matematic( e de inteles pe undeva) si logica...a...si subtilitatile(pe astea era sa le uit).![]()
![]()
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
Am facut si eu egal intr-o cupa amicala, eu scotand 10 mai mult decat el:
eu: 4 3 3 -> mingii lungi
el: 3 4 3 -> loveste si goneste
eu: 4 3 3 -> mingii lungi
el: 3 4 3 -> loveste si goneste
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!