De 2 sezoane (H si acum G) sunt pe locul 1 si am scos doar 1 egal in campionat... sigur din bilete si reclame nu se fac!

De vandut ce sa vinzi acum ca nu am bani nici sa cumpar!
Stau cate o luna si de-abia strang cate 1 mil sa mai construiesc cate ceva la stadion si f rar cate un transfer care sper sa fie reusit!
Toti banii chiar se fac numai din Cupe amicale si transferuri bomba?
Ms mult!
 ) banii din reclame, bilete sunt f putini pt ati face o echipa competitiva
 ) banii din reclame, bilete sunt f putini pt ati face o echipa competitiva 
 ) ma gandeam ce sa fac cu astia sa ma inscriu in cupa nuh prea era avantajos nu era echipa buna m`am gandit sa incep sa`mi caut 1 jucator TANAR si am inceput sa caut prin fundai LB si RB ... mi-am gasit cam ce doream eu vro 6 exemplare de LB si vro 5 de RB ... am dat mesaje la fiecare sa i iau cu vro 200k la instant apoi am zis sa caut si LF am gasit si aqolo vro 5-6 am dat mesaje a fost d acord 1 si d aqolo i-am cumparat au costat 500k toti :> eh la prima vedere credeai k am aruncat bani in vant na fost asa :> acesti jucatori aqum au crescut peste 80% ... si deci din 500k am facut aproape 5 M
) ma gandeam ce sa fac cu astia sa ma inscriu in cupa nuh prea era avantajos nu era echipa buna m`am gandit sa incep sa`mi caut 1 jucator TANAR si am inceput sa caut prin fundai LB si RB ... mi-am gasit cam ce doream eu vro 6 exemplare de LB si vro 5 de RB ... am dat mesaje la fiecare sa i iau cu vro 200k la instant apoi am zis sa caut si LF am gasit si aqolo vro 5-6 am dat mesaje a fost d acord 1 si d aqolo i-am cumparat au costat 500k toti :> eh la prima vedere credeai k am aruncat bani in vant na fost asa :> acesti jucatori aqum au crescut peste 80% ... si deci din 500k am facut aproape 5 M  asha k dak ai 500k nuh ezita stai 1ora cauti dai mesaje si mai tarziu se va vedea timpu pierdut la buget
 asha k dak ai 500k nuh ezita stai 1ora cauti dai mesaje si mai tarziu se va vedea timpu pierdut la buget 

) fac echipa d aia pt div C-B
) fac echipa d aia pt div C-B 
 ps:
   ps: