Infrangere 4-0.
Daca puneam prima echipa ii faceam o surpriza adversarului, ca el a jcuat cu echipa a 2-a, dar nu avea rost pt. ca azi am 2 meciuri importante in cupe amicale.
5-1 in deplasare si am urcat pe 2 tot la 1 pt de locul 1.urmeaza 2 meciuri de foc.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Infrangere nasoala cu 4-3 desi adversarul a avut putin peste mine pe linii.. insa eu am gresit ca am jucat ieri 4 amicale pe langa cel de liga si am avut conditia cam praf...
insa nu-i nimic... ca nu si-au luat baietii niciun ban azi...
heh, am castigat si eu azi si vin 2 meciuri usoare, cu echipe in reconstructie si apoi joi, derby-ul seriei cu SAT. el mai e inca in cupa, marti are meci super greu cu Sparta Palmeras asa ca poate strange vreun suspendat 2-3 si poate il bat.
sunt pe 2, la 3 puncte de locul 1 si la 4 de locul 3.
0-0 cu fostul loc 1 si ramanem pe 2 la 3 pt de locul 1 si urmeaza un meci dificil.azi am avut egalitate totala cu adversarul.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
S 14/15: promovari consectuive cu maxim de puncte
S 16: locul 10 obtinut cu marii emotii
S 17: un sezon nasol
S 18: promovare realizata la pas
S 19/20: mentineri fara probleme
din S 21 ma retrag !!!