georgicu wrote:este oare posibil sa fiti si voi oameni civilizati si sa nu va certati chiar pe toate topicurile si in plus cu ce dreaq va ajuta daca stiti TS-ul adversarului ??????
daca are TS mic va scoate performante mai mici
Nu-i zi mah acuma ca am meciuri cu el in cupa romaniei si poate face vo surpriza.
Apropo, nu ne certam, discutam in contradictoriu, pe alte topicuri se face misto sau off-topic.
stiu asta da nu trebuie sa ii sti TS poti sa vezi ce performante scoate in meciurile anterioare pt ca sincer nu ma intereseaza ce face dupa ce a jucat cu mine
“When you see a good move, look for a better one”
.::Sez21::. H.84 (1)
.::Sez22::. G.28 (1)
.::Sez23-24::. F.10 (4)(1)
.::Sez25-26::. E.4 (7)(2)
.::Sez27-29::. D2 (8)(7)(?) a 3-a oara e cu noroc
georgicu wrote:stiu asta da nu trebuie sa ii sti TS poti sa vezi ce performante scoate in meciurile anterioare pt ca sincer nu ma intereseaza ce face dupa ce a jucat cu mine
georgicu wrote:stiu asta da nu trebuie sa ii sti TS poti sa vezi ce performante scoate in meciurile anterioare pt ca sincer nu ma intereseaza ce face dupa ce a jucat cu mine
Si ce zici, faci o surpriza in cupa romaniei?
poate el no putea dar eu apropo sunt cu voi in grupa in caz ca ati uitat
haha pana la meciu cu tine imi creste TSu pe putin cu 20% si o sa vedem cine mai rade atunci
georgicu wrote:haha pana la meciu cu tine imi creste TSu pe putin cu 20% si o sa vedem cine mai rade atunci
mah eu nu rad, ca putin imi pasa daca te bat sau nu am alte prioritati mai importante decat o cupa pe forum daca pana atunci o sa scoti performante peste 120 pe linii e ff bn , bn ca poate intervine si randomu
la mine prioritatea este sa joc cat mai multe meciuri sa ajung cu TS 100% sa nu fac vreo prostie sa raman in G si sa nu promovez in F din prima in rest cu cat castig mai multe meciuri cu atat mai bine (apogeu ar fi sa iti dau un 3-0 )
georgicu wrote:la mine prioritatea este sa joc cat mai multe meciuri sa ajung cu TS 100% sa nu fac vreo prostie sa raman in G si sa nu promovez in F din prima in rest cu cat castig mai multe meciuri cu atat mai bine (apogeu ar fi sa iti dau un 3-0 )
Si ce zici, faci o surpriza in cupa romaniei?
poate el no putea dar eu apropo sunt cu voi in grupa in caz ca ati uitat
Hehe, cum sa te uit. In sezonul asta toti pot face o surpriza cu mine.