e "legal" schimbu de jucator ?

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
Mehjia
Team Manager

e "legal" schimbu de jucator ?

Post by Mehjia »

Adica ma inteleg cu un manager sa schimba 2 jucatori , si eu il pun pe transferuri imi da 100k sa zic si el la fel ii dau 100k si dupa 3 zile orice alta oferta mai mare ar fi ne acceptam intre noi si gata schimbu ??

e voie ??
Winning is EveryThing
Kosmin
Member of the Soccer Project Association

Re: e "legal" schimbu de jucator ?

Post by Kosmin »

Mehjia wrote:Adica ma inteleg cu un manager sa schimba 2 jucatori , si eu il pun pe transferuri imi da 100k sa zic si el la fel ii dau 100k si dupa 3 zile orice alta oferta mai mare ar fi ne acceptam intre noi si gata schimbu ??

e voie ??
atata timp cat banii care ii dati nu sunt subpeste pretu pietii n-ai de ce sa-ti faci griji
Mehjia
Team Manager

Post by Mehjia »

pai e sub pret el vinde jucator de la centru de tineret eu unu de apr 80 ,, si punem pret 100k pt ca nu mai am buget doar asa pot face schimbu
Winning is EveryThing
Kosmin
Member of the Soccer Project Association

Post by Kosmin »

Mehjia wrote:pai e sub pret el vinde jucator de la centru de tineret eu unu de apr 80 ,, si punem pret 100k pt ca nu mai am buget doar asa pot face schimbu
pai si daca vine altu si supraliciteaza ???? ca jucatoru va sta sigur 2 zile pe lista de transfer :lol: :lol: dar oricum primesti ban sigur o oferta de 100k pe un jucator de 80 :twisted: :twisted: :twisted:
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”