Ghidul Incepatorului

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

mariusluc
Team Manager

Re: Salariu

Post by mariusluc »

mariusluc wrote:Desi 10 jucatori au salariu de 1 euro si al unsprezecelea 300 euro eu platesc salariile jucatorilor in meci oficial 9336 euro . DE CE?
Am un jucator cu salariu 9000 euro ,dar nu e nici macar rezerva in oficial.

Observ ca se platesc toti jucatorii , indiferent ca joaca sau nu.Daca mai joc si amical mai platesc 300 euro/meci.De cand tampenia asta ?
bunicutzu
Member of the Soccer Project Association

Post by bunicutzu »

mariusluc, dintotdeauna, in meciurile oficiale se platesc salariile tuturor jucatorilor plus primele de victorie ale celor inscrisi pe foaia de joc (11 titulari + 5 rezerve). daca s-ar plati doar la cei ce joaca, ceilalti ar muri de foame? nu ar fi platiti niciodata?
iar in amical se plateste 25% din salar dar nu mai mult de 300.
=> jucatorul are salar 0 - va primi 0 la amical
=> jucatorul are salar 300 - va primi 75 in amical
=> jucatorul are salar 50000 - va primi 300 in amical
mariusluc
Team Manager

Post by mariusluc »

In primul rand mersi pt raspuns !

Analizand cele spuse de tine (si intradevar asa este) trag urmatoarea concluzie : daca eu am negociat cu un jucator(valabil pt.toti jucatorii) un contract de 1200 euro (de ex.) si il joc vineri in patru amicale el va primi 1200+4*300=2400 ,adica dublu decat am negociat.
Fooooooooarte interesant !
Nu prea are legatura acest joc cu realitatea :(

PS:presupunand prin absurd ca nu am inteles exact si va primi doar 1200+300 euro pt amicale desi a jucat 4 amicale ,tot e absurd si contravine realitatii platirea salariului negociat +300 euro.
Kosmin

Post by Kosmin »

mariusluc wrote:In primul rand mersi pt raspuns !

Analizand cele spuse de tine (si intradevar asa este) trag urmatoarea concluzie : daca eu am negociat cu un jucator(valabil pt.toti jucatorii) un contract de 1200 euro (de ex.) si il joc vineri in patru amicale el va primi 1200+4*300=2400 ,adica dublu decat am negociat.

PS:presupunand prin absurd ca nu am inteles exact si va primi doar 1200+300 euro pt amicale desi a jucat 4 amicale ,tot e absurd si contravine realitatii platirea salariului negociat +300 euro.
dar in realitate poti juca 5 meciuri pe zi :?: :?: :?:
bunicutzu

Post by bunicutzu »

da, ai dreptate. vei plati 1200+4*300. nu uita insa ca nu e obligatoriu sa-l joci in amicale! in amicale daca nu joaca nu e platit. de asemenea in amicale nu se plateste prima de victorie.
vorbind de realitate ... in realitate jucatorul e platit in toate cele 5-6 zile cand nu are meci. pe cand aici sambata si duminica nu e platit (daca nu joaca), sau miercurea daca nu mai esti in cupa.
mariusluc
Team Manager

Post by mariusluc »

Kosmin wrote:
mariusluc wrote:In primul rand mersi pt raspuns !

dar in realitate poti juca 5 meciuri pe zi :?: :?: :?:
in SP , da!!! Iata inca o contraventie.
Si apropo : in realitate nu se pot planifica niciodata 4 amicale/zi.
bunicutzu

Post by bunicutzu »

mai ... nu o lua motamo. ce ai face daca un sezon SP s-ar disputa pe durata de un an? condesandu-l ... se condeseaza tot ...
mai apoi ... tie iti place sistemul din hattrick? cu unul/doua meciuri pe saptamana? ca mie nu. mi se pare foarte plictisitor, sistemul asta iti acorda asta, posibilitatea de a juca mai des, de a fi mai activ. depinde de fiecare daca joaca 4 amicale pe zi sau nu.
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Asta e si motivul pt. care multi aleg SP=ul in loc de alte managere online. Poti juca multe meciuri intr-o saptamana, nu te plictisesti, intotdeauna gasesti ceva de facut. :wink:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
mariusluc
Team Manager

Post by mariusluc »

nu ma intelegeti gresit.acela a fost doar un raspuns pt. kosmin.
imi place SP,altfel as renunta la el , imi place ca e atat de activ,dar repet nu e normal sa platesc un salariu dublu decat am negociat cu jucatorul.retoric vorbind,kosmine.
Kosmin

Post by Kosmin »

mariusluc wrote:nu ma intelegeti gresit.acela a fost doar un raspuns pt. kosmin.
imi place SP,altfel as renunta la el , imi place ca e atat de activ,dar repet nu e normal sa platesc un salariu dublu decat am negociat cu jucatorul.retoric vorbind,kosmine.
raspunsu tau pus in practica nu se va realiza niciodata, degeaba zici tu daca in realitate nu poti programa atatea meciuri , poti programa cate meciuri vrei intr-o zi, numai compara SP cu realitatea ca nu prae are multe in comun doar ca are la baza jocul de fotbal, si managementul in rest e fictiune totala, daca vrei un joc care sa semene mai mult cu realitatea joaca din alea cu 1-2 meciuri maxim 3 meciuri pe saptamana
barosanu
Team Manager

Post by barosanu »

salut baieti

spuneti mi si mie va rog frumos care aveti si care stiti
cum se poate plati cel mai usor spfa ul ? prin o banca cu card, transfer bancar , site de transfer de bani

care stiti si nu vi s a parut prea complicat de facut ziceti mi si mie cum v ati facut rost de spfa(platit , nu primit gratis)
sezon14 loc 10 in H1251
sezon 15/16 loc 5/2 in H1251
sezon 17/18/19 loc 5/8/2 in G417
sezon 20 loc 2 in F139
sezon 21 loc 1 in E47 CAMPION
divizia D ne asteapta!!!!!!? oare? fac /faceti fata?
nu stati in calea mea ca va.......
warchilde

Post by warchilde »

cont paypal.
Legiuitorul
Coach

Post by Legiuitorul »

Salut! La inceput cand imi angajez stafful e bine sa iau antrenorul, scouteru etc cu cel mai mare salariu sau in timp la curs vor ajunge la acelasi nivel de pricepere?
mircea_
Team President

Post by mircea_ »

vor ajunge toti la 100%
Boggy22
Team Manager

Post by Boggy22 »

Si cresc cu 15%/saptamana daca sunt trimisi la cursuri...
Image
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”