intrebare plata salariilor

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
Black_eagle
Member of the Soccer Project Association

intrebare plata salariilor

Post by Black_eagle »

ok. acum sa ma lamureasca cineva cum se platesc salariile ca eu credeam ca stiu dar meciul de azi m-a dat pe spate.
deci. eu stiam asa.
1. la meciurile din liga platesti salariile la tot lotul si bonus de victorie la cei care au jucat
2. la amicale platesti doar salariile celor care au jucat (?)fara bonusuri de victorie.
ok si acum vine faza. raportul economic pe ultimul amical
- € 3.450,00 Royal Syña Móntevidéo-Fc Ilias 6-3 Salariile Jucătorilor:
- salariu: € -3.450,00
- bonus victorie: € 0
or faza e ca numai cei doi marcatori (daniel ceh si nicolae adrian) au salariu 7000 respectiv 5000.(ca sa nu mai vorbesc de ceilalti intrucat am jucat cu titularii)deci de ce am platit asa putzin? :D :D :roll:
Image
Image
be_best
Team President

Post by be_best »

Pai la meciuri ofeiciale platesti salariile la toata echipa asa cum ai salariile stabilite + bonusuri de victorii la titulari.

La amicale se platea mult mai putin - parca maxim 500/juctor sau ceva de genul. Deci la amicale iesi foarte ieftin - pot spune neglijabil.

Meciurile oficiale sunt problema - asa ca aveti grija ce salarii le oferiti jucatorilor: mai ales la cei tranferati gratis - ca riscati sa dati faliment.
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
cercel_jr

Post by cercel_jr »

la amicale e 300 de jucator din cate stiu eu. :D
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
Craziest_1978
Team Board Member

Post by Craziest_1978 »

faza e ca la alea amicale, daca mai joci si in deplasare iesi pe zero. la cele oficiale din deplasare iesi pe minus. doar la cele oficiale acasa eu incasez cam 90-100 k /meci, iar la amical acasa incasez cat un panou publicitar din ala sarac de 9000. 8) Acum Black_eagle, depinde si cate locuri ai pe stadion ! imi placea pe managerleague, acolo aveai sponsori pe care iti alegeai tu si aveai obiectiv : de promovare, evitarea retrogradarii, golgeter, s.a.m.d. Daca atingeai obiectivul care i-l avea sponsorul impus ajungeam sa castig si pana la 6.000.000 pe sezon !!! Aici Sjarel asta zici ca da din buzunaru lui ! :lol: :lol: :lol:
Black_eagle

Post by Black_eagle »

Craziest_1978 wrote:faza e ca la alea amicale, daca mai joci si in deplasare iesi pe zero. la cele oficiale din deplasare iesi pe minus. doar la cele oficiale acasa eu incasez cam 90-100 k /meci, iar la amical acasa incasez cat un panou publicitar din ala sarac de 9000. 8) Acum Black_eagle, depinde si cate locuri ai pe stadion ! imi placea pe managerleague, acolo aveai sponsori pe care iti alegeai tu si aveai obiectiv : de promovare, evitarea retrogradarii, golgeter, s.a.m.d. Daca atingeai obiectivul care i-l avea sponsorul impus ajungeam sa castig si pana la 6.000.000 pe sezon !!! Aici Sjarel asta zici ca da din buzunaru lui ! :lol: :lol: :lol:
deja imi tii un sumar la contabilitate pe care-l stie oricine. multumesc celor care mi-au raspuns la intrebare( ca de managerleague chiar nu ma enteresa :roll: )my god :roll: :roll: go back to your world :x
Image
Image
bunicutzu

Post by bunicutzu »

black_eagle, hai ca-ti raspund eu clar si concis:

La amicale nu se da prima de victorie. se da salar jucatorilor ce joaca, in felul urmator: un jucator ia 1/4 din salar dar nu mai mult de 300.
prin urmare, un jucator va lua:
- 0 daca are salar 0
- 1/4 din salar daca are pana in 1200 (1/4 din 1200=300)
- 300 daca are salar mai mare de 1200

ce nu sunt sigur este daca iau si rezervele ... dar se poate verifica usor. asa ca verifica te rog si zi-mi si mie.

edit: avand in vedere ca ai platit 3450 si din 11 jucatori * 300 = 3300 deduc ca se plateste si pentru rezerve
Black_eagle

Post by Black_eagle »

:D :D multumesc.rezervele au salar mic de tot deci acum mi-e clar :wink:
Image
Image
Craziest_1978
Team Board Member

Post by Craziest_1978 »

Black_eagle, vezi ca ti-a dat bunicutzu tema pentru acasa, asa ca pregateste-te serios si vino cu raspunsul concret : "cat incaseaza rezervele in amical?" cat despre mine, eu am vrut doar sa te ajut, partea cu managerleague era doar o paranteza si oricum iti spusesem ce te interesa.
Black_eagle

Post by Black_eagle »

pai nu ti-e clar? incaseaza dupa aceleasi formule ca titularii.doar ca rezervele mele au minimul pe economie (300 ).deci (300/4 )*5=375 .multumit domnul?
daca din 3450 scadem salariul rezervelor 375 ne da un total salariu al titularilor de 3075. deci tot dupa formula bunicutzului 10 jucatori titulari au luat 300 si unul( CM-ul Lionel Pecqueux) a luat 75 intrucat avea salariul tot de 300. justificat pana la ultimul ban deci nu ma putetzi acuza de evaziune :D :D :D
Image
Image
Craziest_1978
Team Board Member

Post by Craziest_1978 »

Black_eagle wrote:pai nu ti-e clar? incaseaza dupa aceleasi formule ca titularii.doar ca rezervele mele au minimul pe economie (300 ).deci (300/4 )*5=375 .multumit domnul?
daca din 3450 scadem salariul rezervelor 375 ne da un total salariu al titularilor de 3075. deci tot dupa formula bunicutzului 10 jucatori titulari au luat 300 si unul( CM-ul Lionel Pecqueux) a luat 75 intrucat avea salariul tot de 300. justificat pana la ultimul ban deci nu ma putetzi acuza de evaziune :D :D :D
Cu sau fara TVA ? 8)
sergiu007

Post by sergiu007 »

Da ma intreb si eu....si la prostia omului se plateste TVA ? sau e inclus in prostie TVA-ul ? :roll: :roll: :roll:
Mai bine sa taci si sa te creada lumea prost decat sa vorbesti si sa dovedesti ca esti !!!

SP National Teams

Image
Craziest_1978
Team Board Member

Post by Craziest_1978 »

americane, iar semnalizezi ? :lol: :lol: :lol: Ce vor zice fratii tai de tine !? :idea: zi mai bine daca imi dai fundasu ala de "28" de ani instant, daca iti fac oferta peste ala acum ?
georgicu
Team Board Member

Post by georgicu »

bau
“When you see a good move, look for a better one”
.::Sez21::. H.84 (1)
.::Sez22::. G.28 (1)
.::Sez23-24::. F.10 (4)(1)
.::Sez25-26::. E.4 (7)(2)
.::Sez27-29::. D2 (8)(7)(?) a 3-a oara e cu noroc :)
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”