intrebare..

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Locked
elcappo
Assistant Coach

intrebare..

Post by elcappo »

am si eu o intrebare in ce masura influenteaza antrenorul modul de joc al jucatorilor... de exemplu am un antrenor care i-am inoit contractul de 3 ori pe 3 ani acesta fiind la nivel maxim.. POate un alt antrenor la acelasi nivel maxim sa dea mai bune rezultate decat al meu ?

si astept raspunsul si la topicul de mai jos.....
elcappo
Boggy22
Team Manager

Post by Boggy22 »

Antrenorul se ocupa de antrenarea jucatorilor, nu are legatura cu jocul echipei... Tu esti antrenorul :wink:
Image
be_best
Team President

Post by be_best »

Tuuuu... (pac pac), Gigi Becaliiii (pac pac), iti faci echipa cum vrei tu - bagi pe cine vrei cand vrei...

Ce sabia ta sa faca antrenorul - dak comenteaza (pac pac), il concediem (pac pac).... :D
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
elcappo
Assistant Coach

aha

Post by elcappo »

eu... am intrebat bai be_best...pac pac gigi becali baiii pac pac te-a deranjat intrebarea ? eu dau mai mult antrenament automat si ma joc cand am timp mai pac pac stergeti muci si intoarcete la joc si lasa forumul daca nu sti sa vorbesti.. baiii pac pacgigi becali
elcappo
be_best
Team President

Post by be_best »

Ne-am dat naiba .... uite cine stie sa "vorbeste frumos"... tot ai spus ca nu intri pe forum(ca dak intrai stiai deja raspunsul la intrebare), asa ca vreau sa iti spun ca se mai si glumeste aici...

In plus nu stiu de ce te oftici atat de tare, pentru ca am spus-o la modul general, dar te las in pace, asa prost in banca ta ca eu nu te-am jignit (bai mucosule) dar o pot face chiar dak risc sa imi iau ban o perioada pe forum...

Salut!
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S29 - C?
Korsarul_negru
Team Board Member

Post by Korsarul_negru »

Mai elcappo, in primul rand tin sa intaresc afirmatia lui be_best in sensul k dk mai frecventai si tu forumul stiai raspunsul la intrebare si probabil multe altele. In al 2-lea rand as vrea sa completez aceasta afirmatie cu precizare k aceasta intrebare a ta e doar e chestiune de logica (la mintea cocosului cum mai zic unii) care un om normal o deduce din primul sau sezon de SP, :idea: dar ce sa ii faci dk e mai usor sa intrebi decat sa gandesti. Dar eu iti propun sa te lasi de intrebat dk nu esty in stare sa primesti raspunsurile, ba chiar sa te lasi si de forum k este mult peste capacitatile tale sociale si nu numai :arrow:
Image

Semneaza petitia impotriva reactoarelor nucleare daca nu vrei sa retraiesti Cernobalul

Iti plac jocurile de browser? Arunca un ochi poate o sa iti placa si asta ;)
elcappo
Assistant Coach

bai baietzi...a fost o singura intrebare

Post by elcappo »

eu doar am intrebat ...am dreptul nu? daia e forumul......EU NU FRECVENTEZ FORUMUL...mai ma uit din cand in cand sa vad ce intrebari si raspunsuri dati...... si cu asta rog operatori si inchida acest topic ca nu-si are rostul.... si din cate stiu se poate da si niste raspunsuri fara bascalie si fara ironie nu va pus nimeni sa postati pe acest topic ,daca aveti placerea sa o faceti , faceti-o dar fara panarame si alte cuvinte de maiestru in soccerproject....si mai baietzi uitati-va la data de inscriere a mea in joc si stregeti-va la nas.....mai forumistilor impatimiti care sariti unul pentru altul pacpac...

ma scuzati o zi buna
elcappo
Kosmin
Member of the Soccer Project Association

Re: bai baietzi...a fost o singura intrebare

Post by Kosmin »

elcappo wrote:....si mai baietzi uitati-va la data de inscriere a mea in joc si stregeti-va la nas.....mai forumistilor impatimiti care sariti unul pentru altul pacpac...

ma scuzati o zi buna
pai pacpac ar fi trebuit sa stii chestiile astea de incepator, deci nu te mai umfla in pene si tu ar trebui sa te stergi la nas pacpac ca nu stii nimic pacpac

in concluzie ai fost degeaba de atata :twisted: timp in SP
Alexc.
Team Manager

Antrenor e degeaba ni

Post by Alexc. »

Antrenor e degeaba numa antreneaza dar u ejti cel mai bun antrenor
Kosmin
Member of the Soccer Project Association

Re: Antrenor e degeaba ni

Post by Kosmin »

Alexc. wrote:Antrenor e degeaba numa antreneaza dar u ejti cel mai bun antrenor
da mah , dar fara antrenor nu poti antrena, si calitatea antrenamentului conteaza de caliattaea antrenorului :P cu un antrenor de 100% jucatorii cresc mai repede la cal fata de unu cu caliatate inferioara

PS: si sa-i raspund lui elcappo la intrebarea cu 2antrenori la fel ca vad ac nimeni nu a facut-o desi ar fi trebui s-o stie daca se lauda cai de atta timp in SP :twisted:

un antrenor se plafoneaza la maximul capacitatilor sale, si s epoate ca 2 antrenori sa fie amandoi plafonati dar unul din ei ar putea sa fie mai bun :lol:
e ca si cum ca 2 jucatori plafonati aman2 la 85 dar unu scoate 70 si altu 68, sper ca am fost explicit :roll:
be_best
Team President

Post by be_best »

Ms baieti.... nu tabarati pe el acum...

E normal sa intrebi - ca toti am intrebat la inceput chestii care se mai discutasera: pe mine m-a enervat ca m-a jignit aiurea...

Eu nu facusem misto de elsi de expresia lui Gigi becali - dak nu e ruda cu el nu cred ca avea motive sa jigneasca...

TOPIC INCHIS mai bine
S29 - C?
Locked

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”