Simulari tot mai lungi?
Moderator: Romanian Moderators
Simulari tot mai lungi?
Mi se pare mie, sau simularile sunt din ce in ce mai lungi? Cate servere sunt folosite pentru simulare? Nu exista posibilitatea unui upgrade in ceea ce priveste procesoarele? Niste Xenoane, ceva...
Treaba asta am observat-o si in timpul sezonului... La inceput, cand m-am inregistrat(mijlocul sez 23) timpul era acceptabil(15-20 min), apoi a inceput sa creasca... 45 de minute/simulare am intalnit cel mai mult...
Intrebarea mea este daca se planuieste un upgrade la servere. Acum pretul procesoarelor a devenit foarte mic, si nu cred ca ar fi o problema pentru cei care tin serverele sa le traga un upgrade...(parere personala)
Intrebarea mea este daca se planuieste un upgrade la servere. Acum pretul procesoarelor a devenit foarte mic, si nu cred ca ar fi o problema pentru cei care tin serverele sa le traga un upgrade...(parere personala)
-
- Member of the Soccer Project Association
ti se pare. de cand joc eu jocul asta( nici nu mai stiu) nici o simulare nu a durat 15 minute. minim 25 minute cam la toate. depinde doar de cate meciuri se joaca. acum in intersezon totzi fac amicale deci dureaza mult. simularea de la ora 4 ai stat vreodata sa vezi cat dureaza? pentru ca atunci joaca toate echipele.ultima oara cand am verificat am stat 60 minute.Boggy22 wrote:Treaba asta am observat-o si in timpul sezonului... La inceput, cand m-am inregistrat(mijlocul sez 23) timpul era acceptabil(15-20 min), apoi a inceput sa creasca... 45 de minute/simulare am intalnit cel mai mult...

-
- Team Board Member
te plangi de 45 de minute?Boggy22 wrote:Treaba asta am observat-o si in timpul sezonului... La inceput, cand m-am inregistrat(mijlocul sez 23) timpul era acceptabil(15-20 min), apoi a inceput sa creasca... 45 de minute/simulare am intalnit cel mai mult...

n-ai prins nici o simulare care sa dureze de fapt vreo doua-trei simulari?
sa te trezesti cu jucatori accidentati aiurea, meciuri neprogramate, echipe nesetate etc. etc.

stai asa ca incepe acum sezonul si, conform traditiei, banuiesc ca vom avea parte de chestiile de mai sus.

ca sa nu mai vorbesc ca numarul de useri se apropie iar de 40000, ceea ce ingreuneaza totul, dar de partea asta se ocupa serifii (cu succes, as zice)

Walk on through the wind, walk on through the rain,
Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart,
And you'll never walk alone.
You'll never walk alone.
Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart,
And you'll never walk alone.
You'll never walk alone.
-
- Member of the Soccer Project Association
au fost si de 15 min.au fost chiar mai mici de 15 min.Black_eagle wrote:ti se pare. de cand joc eu jocul asta( nici nu mai stiu) nici o simulare nu a durat 15 minute. minim 25 minute cam la toate. depinde doar de cate meciuri se joaca. acum in intersezon totzi fac amicale deci dureaza mult. simularea de la ora 4 ai stat vreodata sa vezi cat dureaza? pentru ca atunci joaca toate echipele.ultima oara cand am verificat am stat 60 minute.Boggy22 wrote:Treaba asta am observat-o si in timpul sezonului... La inceput, cand m-am inregistrat(mijlocul sez 23) timpul era acceptabil(15-20 min), apoi a inceput sa creasca... 45 de minute/simulare am intalnit cel mai mult...
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"