Simulari tot mai lungi?

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
Boggy22
Team Manager

Simulari tot mai lungi?

Post by Boggy22 »

Mi se pare mie, sau simularile sunt din ce in ce mai lungi? Cate servere sunt folosite pentru simulare? Nu exista posibilitatea unui upgrade in ceea ce priveste procesoarele? Niste Xenoane, ceva...
Image
Spawn_9
Member of the Soccer Project Association

Post by Spawn_9 »

in perioada asta sunt multe amicale.. toate lumea joaca amicale si cupe.. asa ca automat timpul va fi mai mare
Boggy22
Team Manager

Post by Boggy22 »

Treaba asta am observat-o si in timpul sezonului... La inceput, cand m-am inregistrat(mijlocul sez 23) timpul era acceptabil(15-20 min), apoi a inceput sa creasca... 45 de minute/simulare am intalnit cel mai mult...

Intrebarea mea este daca se planuieste un upgrade la servere. Acum pretul procesoarelor a devenit foarte mic, si nu cred ca ar fi o problema pentru cei care tin serverele sa le traga un upgrade...(parere personala)
Image
Kosmin

Post by Kosmin »

Boggy22 wrote:........ cand m-am inregistrat(mijlocul sez 23) ............)
cum ai putut sa te inscrii al mij sez 23, sezon care inca nu a inceput :lol: :lol: :lol: sau o fi vreo fantoma :twisted: :twisted:
Boggy22
Team Manager

Post by Boggy22 »

21, imi cer scuze :lol:
Image
Black_eagle

Post by Black_eagle »

Boggy22 wrote:Treaba asta am observat-o si in timpul sezonului... La inceput, cand m-am inregistrat(mijlocul sez 23) timpul era acceptabil(15-20 min), apoi a inceput sa creasca... 45 de minute/simulare am intalnit cel mai mult...

Intrebarea mea este daca se planuieste un upgrade la servere. Acum pretul procesoarelor a devenit foarte mic, si nu cred ca ar fi o problema pentru cei care tin serverele sa le traga un upgrade...(parere personala)
ti se pare. de cand joc eu jocul asta( nici nu mai stiu) nici o simulare nu a durat 15 minute. minim 25 minute cam la toate. depinde doar de cate meciuri se joaca. acum in intersezon totzi fac amicale deci dureaza mult. simularea de la ora 4 ai stat vreodata sa vezi cat dureaza? pentru ca atunci joaca toate echipele.ultima oara cand am verificat am stat 60 minute.
Image
Image
johnny_a32
Team Board Member

Post by johnny_a32 »

Boggy22 wrote:Treaba asta am observat-o si in timpul sezonului... La inceput, cand m-am inregistrat(mijlocul sez 23) timpul era acceptabil(15-20 min), apoi a inceput sa creasca... 45 de minute/simulare am intalnit cel mai mult...

te plangi de 45 de minute? :lol: :lol: :lol:

n-ai prins nici o simulare care sa dureze de fapt vreo doua-trei simulari?

sa te trezesti cu jucatori accidentati aiurea, meciuri neprogramate, echipe nesetate etc. etc. :lol: :lol: :lol:

stai asa ca incepe acum sezonul si, conform traditiei, banuiesc ca vom avea parte de chestiile de mai sus. :lol: :lol: :lol:

ca sa nu mai vorbesc ca numarul de useri se apropie iar de 40000, ceea ce ingreuneaza totul, dar de partea asta se ocupa serifii (cu succes, as zice) :wink: :wink:
Walk on through the wind, walk on through the rain,
Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart,
And you'll never walk alone.
You'll never walk alone.
unicool

Post by unicool »

Black_eagle wrote:

ti se pare. de cand joc eu jocul asta( nici nu mai stiu) nici o simulare nu a durat 15 minute. minim 25 minute cam la toate. depinde doar de cate meciuri se joaca. acum in intersezon totzi fac amicale deci dureaza mult. simularea de la ora 4 ai stat vreodata sa vezi cat dureaza? pentru ca atunci joaca toate echipele.ultima oara cand am verificat am stat 60 minute.
au fost si de 15 min.au fost chiar mai mici de 15 min.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
kennyanu

Post by kennyanu »

in week-end cred k vor fi d vreo 5-6min :)
Revenit :)
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”