Legiuitorul wrote:cum intervine Team spiritu la performantele scoase de jucatori...
De exemplu eu am TS 57...Daca as avea 90 ce imbunatatiri mi-ar aduce?
be_best wrote:Exact nici eu nu stiu... cred ca 3 p la fiecare 15 spirit...
la TS nu stiu, dar stiu ca la fiecare punct in minus de la moral si conditie scadenota din meci cu 0.4pcte, astea+TS mic te fac sa scoti note ff mici mai ales atunci cand ai jucatorii neantrenati
pfff da al draqului de greu creste...si cand ma gandesc ca la fiecare transfer iti scade 5 puncte (parca) ...daca pui pe lista de transferuri iar scade...daca nuj ce mai faci iar scade
Legiuitorul wrote:pfff da al draqului de greu creste...si cand ma gandesc ca la fiecare transfer iti scade 5 puncte (parca) ...daca pui pe lista de transferuri iar scade...daca nuj ce mai faci iar scade
nu scade cand pui pe lista. doar cand pleaca sau cand vine
Legiuitorul wrote:pfff da al draqului de greu creste...si cand ma gandesc ca la fiecare transfer iti scade 5 puncte (parca) ...daca pui pe lista de transferuri iar scade...daca nuj ce mai faci iar scade
cand pui un juc pe lista scade din GR jucatorului 2-3 pcte
Nu stiam eu de ce am scos doar un 3-2 cu o echipa considerabil mai mica... Aveam TS 0 Dar totusi am avut 9 puncte in plus pe linii. Daca scoteam egal il dadeam naibii de joc
cand pui un juc pe lista scade din GR jucatorului 2-3 pcte
Legiuitorul wrote:cum intervine Team spiritu la performantele scoase de jucatori...
De exemplu eu am TS 57...Daca as avea 90 ce imbunatatiri mi-ar aduce?
considerabile
nope TS-ul nu intervine deloc la performantele jucatorilor. doar la performanta echipei! TS-ul influenteaza doar linerating-ul nu si performanta jucatorului. Adica daca jucatorul scoate performanta 70 cu TS 100, in aceleasi conditii (ale jucatorului) dar cu TS 0 va scoate tot 70. DAR!!! performanta echipei va fi cu vreo 12-15 puncte mai mica.