Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
-
-
Victorie mare acasa cu 4-3 impotriva fostului loc 1 la care i-am luat locul
Oricum am un ghinion imens la LM inceputul asta de sezon. Am inceput cu unul accidentat dupa ce si-a revenit pe la 87 % celalalt era suspendat , cand si-a revenit cel suspendat s-a accidentat si cum l-am fortat pe celalat acum au amandoi conditia praf unul 73mai are o zi de accidentare celalat 84 iar cel de al treilea e un tanar care deocamdata nu intra in calcul, sper pana luni sa nu mai dau de alte probleme cu ei

Revenit cu Vulturii Lugoj
Eu am facut o prostie mare. V-am zis ca aveam niste jucatori batrani cu care nu mai faceam nik, doar ma incurcau pe acolo. Si i-am pus pe lista de transferuri. Totul bine si frumos, numai ca ieri m-a mancat undeva sa le fixez pret direct de transfer si imediat mi-au luat 3 jucatori. Ceea ce, la TS-ul meu si asa mic a insemnat o tragedie. Plus ca aveam 4 jucatori accidentati, toti de baza. Rezultatul logic, meci pierdut cu 2-1 in fata unei formatii pe care in mod normal as invinge-o cu echipa a doua. Puteam sa astept si sa ii vand pe aia in week-end, dar cine s-a gandit? Eh, oricum, eu inca mai sper la promovare 

-
- Team President
-
Am castigat in deplasare odihnind 2 titulari ce aveau 2 galbene, asa ca a fost un meci destul de usor. maine joc acasa cu Bohemians Jenikov, sper sa fie o victorie de asemenea. desi are jucatori buni, nu cred sa ajunga la 145 linerating unde eu sper sa ajung.
Sper sa castig toate meciurile din saptamana asta, pe cat de grea a fost saptamana trecuta, pe atat de usoara pare asta. sa vedem.
Sper sa castig toate meciurile din saptamana asta, pe cat de grea a fost saptamana trecuta, pe atat de usoara pare asta. sa vedem.
-