Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

minasthiryt
Member of the Soccer Project Association

Post by minasthiryt »

cu o victorie acasa scor 3-1, dupa prima saptamana din noul sezon ma aflu pe locul 2 in G.694...o liga in care am parte de ceva romanashi...sper ca saptamana viitoare sa decurga mai bine ca aceasta si sa castig toate cele 4 meciuri...

bafta la toata lumea...
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
Black_eagle

Post by Black_eagle »

inca o victorie si in afara de Randomul din debut nici o problema. luni detronam liderul
Image
Image
Viola

Post by Viola »

Victorie mare acasa cu 4-3 impotriva fostului loc 1 la care i-am luat locul :twisted: Oricum am un ghinion imens la LM inceputul asta de sezon. Am inceput cu unul accidentat dupa ce si-a revenit pe la 87 % celalalt era suspendat , cand si-a revenit cel suspendat s-a accidentat si cum l-am fortat pe celalat acum au amandoi conditia praf unul 73mai are o zi de accidentare celalat 84 iar cel de al treilea e un tanar care deocamdata nu intra in calcul, sper pana luni sa nu mai dau de alte probleme cu ei
Revenit cu Vulturii Lugoj
dardar_3

Post by dardar_3 »

Meci greu castigat in deplasare si dupa cum mi-am propus... :D...sunt lider in pana in ziua de Paste.. :P

Sper sa fiu si la sfarsitul sezonului... :lol:
Diavolo
Spawn_9

Post by Spawn_9 »

un egal... deocamdata stam bine.. 2 victorii 1 egal si o infrangere.. mai mult nici nu imi doresc.. primul sezon in B si vreau "supravietuirea", un parcurs cat mai lung in cupa sp si bani din cupe amicale..
DoTy
Team President

Post by DoTy »

la naiba ... mi sa accidentat RB al naibi fix 4 zile k sa nuh joace nici marti :( si din pacate am facut egal azi k rezerva a scos 20 tocmai pe ala la bagat zdrentele astia d antrenori niste hahalere :(
Image
Boggy22
Team Manager

Post by Boggy22 »

Si mie un CB de 70, titular, ruptura de glezna, 10 zileeee. Si s-a accidentat la... antrenament :evil:

Aaa, victorie azi, 7-1 cu bot, cu echipa 2.

Vreau neaparat sa termin pe 1 sezonul asta...
Image
Razvanica

Post by Razvanica »

Eu am facut o prostie mare. V-am zis ca aveam niste jucatori batrani cu care nu mai faceam nik, doar ma incurcau pe acolo. Si i-am pus pe lista de transferuri. Totul bine si frumos, numai ca ieri m-a mancat undeva sa le fixez pret direct de transfer si imediat mi-au luat 3 jucatori. Ceea ce, la TS-ul meu si asa mic a insemnat o tragedie. Plus ca aveam 4 jucatori accidentati, toti de baza. Rezultatul logic, meci pierdut cu 2-1 in fata unei formatii pe care in mod normal as invinge-o cu echipa a doua. Puteam sa astept si sa ii vand pe aia in week-end, dar cine s-a gandit? Eh, oricum, eu inca mai sper la promovare :roll:
sir.alex.ferguson
Team President

Post by sir.alex.ferguson »

Victorie 0-4 in deplasare la o echipa slaba.
Luni am meci important cu locul 3 de acum sper sa-l bat ca sa ma distantez la 5 puncte de el.
Momentan locul 1 si sper ca asa o sa se termine sezonu.
Team:Fc Manchester Pitesti
Manager:sir.alex.ferguson

25=>H.1392-(?)
bunicutzu

Post by bunicutzu »

Am castigat in deplasare odihnind 2 titulari ce aveau 2 galbene, asa ca a fost un meci destul de usor. maine joc acasa cu Bohemians Jenikov, sper sa fie o victorie de asemenea. desi are jucatori buni, nu cred sa ajunga la 145 linerating unde eu sper sa ajung.
Sper sa castig toate meciurile din saptamana asta, pe cat de grea a fost saptamana trecuta, pe atat de usoara pare asta. sa vedem.
Spawn_9

Post by Spawn_9 »

bun.. am batuto pe Isis azi cu 1-0.. se vede importanta TS-ului.. cu 98 TS am reusit sa scot 144... urmeaza un meci usor unde vom odihni titularii.. deocamdata totul merge foarte bine..
cercel_jr

Post by cercel_jr »

FC Steaua 2007 2 - 1 Marker
Pfuiii ce emotii am din cauza TS-ului. :?
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
Razvanica

Post by Razvanica »

2-0 in deplasare fara vreo 3 titulari si cu 4 transferuri facute week-endul asta :D Nici nu ma mai uit la TS ca ma ia cu ameteli. Oricum, e buna victoria asta, mai pot sa vand vreo 2 jucatori saptamana asta...
mircea_
Team President

Post by mircea_ »

Cu TS-ul 0 am castigat in deplasare cu 3-2.
Obiectiv: Locul 3 :D
Black_eagle

Post by Black_eagle »

mircea_ wrote:Cu TS-ul 0 am castigat in deplasare cu 3-2.
Obiectiv: Locul 3 :D
iarasi am facut egal.numai in meciurile importante fac egal. ce sa fac sa nu mai am ghinionul asta?
Image
Image
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”