Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

cercel_jr
Member of the Soccer Project Association

Post by cercel_jr »

Infrangere voita 1-0 in deplasare. :roll:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
sir.alex.ferguson
Team President

Post by sir.alex.ferguson »

Victorie 5-0 in deplasare la o echipa slaba.Am pierdut ieri meciul deoarce nu am fost acasa si nu am setat bine meciul cu pastele asta.:((
Sunt pe 2 la egalitate de puncte cu locul 3.
Team:Fc Manchester Pitesti
Manager:sir.alex.ferguson

25=>H.1392-(?)
bunicutzu

Post by bunicutzu »

Daimon wrote:poate exagerez putin dar eu am tot avut surprize din cauza TS intre 80 si 90, de genul egaluri sau chiar infrangeri cu echipe mult mai slabe.

daca joci destule meciuri nu e o problema sa stai intre 90 si 100 TS chiar si cu 2 transferuri pe saptamana.
Daimoane, cu 2 transferuri pe saptamana stai cu TS la 100 nu intre 90 si 100 :) (adica la toate cele 4 meciuri de liga ai TS 100, ca restu' nu conteaza).
@bizone: frrfrr se referea la majoritatea sezonului nu la inceput/sfarsit.

Eu am pierdut azi un meci ce trebuia castigat. mi s-a accidentat LB-ul titular (bp 74) luni de la 10, iar in timpul meciului LF-ul mi-a luat rosu (wtf?) inexplicabil. asa ca am pierdut 3 puncte, iar pentru joi LB-ul mi-e accidentat in continuare, in plus si RM-ul mi-e suspendat (bp 75) si LF-ul care a luat rosu. naspa
Daimon

Post by Daimon »

da, daca iti calculezi bine mutarile poti face o gramada de chestii la jocul asta. cel mai important e sa faci ce trebuie exact cand trebuie. (transferuri, lucrat la moralul jucatorilor etc)

am castigat cu 2-0, sper sa nu am surpize nici joi, iar vineri am meci cu o eventuala contracandidata daca castig pot zice ca sunt in grafic si pot sa ma gandesc foarte serios sa ma implic in lupta pentru promovare.
Razvanica

Post by Razvanica »

bunicutzu wrote: Daimoane, cu 2 transferuri pe saptamana stai cu TS la 100 nu intre 90 si 100 :)
Da' cu 8 transferuri in 4 zile poti? :lol:

Eu am pierdut azi cu ala de pe primul loc, desi jucatorii mei au avut performante mai bune ca ai lui pe fiecare post. Dar pe linii a avut mai mult ca mine. Oare pentru ca aveam TS 12? :lol:

Oricum, era momentul sa schimb jucatorii pentru ca era clar ca nu au valoare de F. Si daca nu o sa promovez anul asta nu e tragedie, dar ma enerveaza cand vad cum profita astia cu TS mare de mine :D
dardar_3

Post by dardar_3 »

Trasnferurile din weekend mi-au dat peste cap toate planurile... :(

Doua infrangeri drastice in campionat din cauza ts-ului scazut... Mai pui si in meciul de luni doua "rosii" luate aiurea...

In fine... cred ca trebuie sa ma limitez la transferuri... :D

Singurul rezultat bun a fost victoria contra lui Daimon... :)
Diavolo
Daimon

Post by Daimon »

imi pare rau de faza cu transferurile si rezultatele tale din campionat.

las ca mai e timp sa iti revii.. depinde si de obiectiv si de cate puncte iti permiti sa pierzi.

apropo, vezi ca ne intalnim iarasi vineri la 11 :lol: :lol: :lol:
Skulder

Post by Skulder »

Se pare ca la acest manager am priza la rezultatele de egalitate ,sezonul trecut am avut cele mai multe din serie si acuma am inceput bine din 6 meciuri 3 egaluri :D .Oricum nu cred ca voi avea probleme cu retrogradarea si voi avea un sezon mediocru ca de obicei si voi mai bifa cateva sezoane prin aceasi serie si asha cred ca-s la al 5 sezon in seria asta trebuie sa perseverez :D
dardar_3

Post by dardar_3 »

Daimon wrote:imi pare rau de faza cu transferurile si rezultatele tale din campionat.

las ca mai e timp sa iti revii.. depinde si de obiectiv si de cate puncte iti permiti sa pierzi.

apropo, vezi ca ne intalnim iarasi vineri la 11 :lol: :lol: :lol:

Eeee.... stateam linistit daca nu faceam transferurile... insa cei doi CM-ii care au venit au meritat sa sacrific doua meciuri in campionat... :P

4 puncte fata de primul loc le pot recupera usor... :P

Stiu ca ne intalnim vineri... Eu maine o sa plec din nou din Buc si ma intorc abia duminica... deci nu o sa am acces la net... asa ca nu se stie ce si cum... :P
Diavolo
unicool

Post by unicool »

tot pe 1 ,se preconizeaza si ceva transferuri,dar ce imi place mult in liga mea e ca din 4 romani din liga toti suntem in primii 5 si din 5 cehi 3 sunt la retrogradare si unul nu e departe....sper sa ramana asa pana la final. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Infrangere 2-1. :roll:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
bunicutzu

Post by bunicutzu »

am castigat azi cu KV Joy, cum ma si asteptam. faza naspa ca de vreo 2 saptamani am tot timpul jucatori accidentati, cel putin in timpul saptamanii. isi revin pe weekend cand se accidenteaza iar (sau altii).
Maine va trebui sa joc cu RF si LB (BP 74) iesiti azi din infirmerie si avand 86 respectiv 84 fitness. rezerva de LB (care scoate 72) s-a accidentat azi :( toata saptamana nu am putut folosi titularul, acum mi se accidenteaza si rezerva.
cu toate astea, sper sa castig maine, in deplasare. si daca nu mi se mai accidenteaza oamenii, poate castig si luni, un meci mult mai greu cu bartsimpson.
Spawn_9

Post by Spawn_9 »

miam furato azi de la RSCA Prince.. aiurea... a fost doar cu 1 mai bun pe linii.. dar asta este.. sper maine sal bat pe AS BOSMAN cel care a castigat cupa sp.. am vazut ca sia odihnit titularii azi.. eu ii am cam varza
alex_raul07
Team President

Post by alex_raul07 »

victorie acasa in fatza lui pipkin si urc un loc pana pe 4 :) de maine incepe reconstructia echipei asa ca sper ca punctele adunate panaa acum si cele putine care vor veni de acum sa fie de ajins pentru a ramane in aceasta divizie :)
manager: alex_raul7
team: Cetatea Rapid
Motto: "Divide et impera ..."
Boggy22
Team Manager

Post by Boggy22 »

TS-ul asta ma omoara! Infrangere cu 1-0 de la niste parliti :lol:
Image
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”