Revoltat
Moderator: Romanian Moderators
Revoltat
Azi mi s-a intamplat o chestie care m-a enervat la culme. In planurile mele de refacere a echipei intra si cumpararea unor fotbalisti pentru posturile pe care nu le am acoperite: SW, RF si LF. Pana mai vand ceva ca sa imi iau un RF si un LF ca lumea, m-am gandit sa licitez pentru un SW si poate sa il cumpar daca nu urca prea mult pretul. Am gasit unul rezonabil, care scoate 71 si am oferit pentru el un pret derizoriu, de 100 de euro, ca sa il am in lista si sa vad cum merge pretul. Eh, azi, la juma' de ora dupa ce a devenit disponibil, unul a licitat 151 de euro pe el si ala l-a dat. Nu mi-a venit sa cred. Uitati-va si voi la jucatorul asta si spuneti-mi daca sunt eu nebun sa ma enervez:
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... id=9343013
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... id=9343013
-
- Team Manager
hi
probabil se cunosteau managerii... cu siguranta si ala a vrut sa-i vanda jucatorul celuilalt.. mare lucru asa am facut si yo odata
im the best, fuck the rest
-
- Team Manager
Se mai intampla, acum vreo 5 sezoane licitasem 1 euro pe un jucator la vreo 78 CG, peste o ora intru pe SP si vad ca fusese vandut la instant cu 2 euro. 
Jucatorul e mai mult decat rezonabil, cred ca facea cateva milioane.
Echipa care l-a vandut pe respectivul jucator e cu mine in liga, am urcat in acelasi timp inca din G, practic am urmat acelasi traseu. Acum e in reconstructie si azi a dat prin transfer instant toti cei 8 jucatori pusi la vanzare, nu cred ca e vreo magarie cu managerul cumparator.

Jucatorul e mai mult decat rezonabil, cred ca facea cateva milioane.

Echipa care l-a vandut pe respectivul jucator e cu mine in liga, am urcat in acelasi timp inca din G, practic am urmat acelasi traseu. Acum e in reconstructie si azi a dat prin transfer instant toti cei 8 jucatori pusi la vanzare, nu cred ca e vreo magarie cu managerul cumparator.
Daca il lua el cu 100 de euro poate se trezea el parat.Kosmin wrote:raporteazal![]()

Last edited by Power on Thu May 01, 2008 1:56 pm, edited 1 time in total.
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: .
pai mah ala e subpret , mult mai mic decat piata, 150 de euro pe un juc care scaote 71 chiar si SW , asta e motiv de banareeuro_steaua wrote:ce sa raporteve???nu-i nimic ilegal daca s-au inteles aia treaba lor

euro_steaua nui chiar asa daca s-au inteles, nu era nimic daca era akolo cateva sute de mii cum e pretu pietii dar cu 150 de euro un SW care scoate 71 ce naiba mah, trebe banti amandoi

faptul ca uneori se mai scapa nu inseaman ca nui caz de banare ci doar n-au observat serifii s-au na fost facut rapoarte

-
- Team Manager
.
serifii astia nu observa niciodata nimic, sunt sigur ca se intampla o gramade de porcarii in SP [ cum ii cazul asta] si ma gandesc ca-s o gramada de manageri care au mai multe echipe
im the best, fuck the rest
-
Re: .
asta ii sigur chiar eu am avut o data niste echipe care semanau la nume si eram sigur 100% ca erau aceluiasi managereuro_steaua wrote:serifii astia nu observa niciodata nimic, sunt sigur ca se intampla o gramade de porcarii in SP [ cum ii cazul asta] si ma gandesc ca-s o gramada de manageri care au mai multe echipe

intre noi fie vorba, daca nu exista absolut nici o legatura intre echipe, nu vad de ce se face atata caz.
ce sanse sunt ca echipa mea din F sa zicem, sa se intalneasca vreodata cu aia din H. ca doar nu ajungi sa le promovezi pe amandoua in A, B sau hai sa zicem C, desi in C sunt 10% sanse sa ajunga in aceeasi serie.
ce sanse sunt ca echipa mea din F sa zicem, sa se intalneasca vreodata cu aia din H. ca doar nu ajungi sa le promovezi pe amandoua in A, B sau hai sa zicem C, desi in C sunt 10% sanse sa ajunga in aceeasi serie.
-
bn dac nu fac cupe amicale intre ele sau transferuriDaimon wrote:intre noi fie vorba, daca nu exista absolut nici o legatura intre echipe, nu vad de ce se face atata caz.

M-am indoit la inceput dar incep si eu sa cred si eu. Colegul de liga, care l-a vandut cu 151 euro pe SW-ul ala ce scotea 71, priviti ce ciuruc cumpara azi cu 11 milioane.Kosmin wrote:daca ii baneaza ai satisfactia ca ai scapat SP de 2 trisoriRazvanica wrote:Am raportat. Dar nu ma incalzeste cu nik.Kosmin wrote:raporteazal![]()
![]()

http://www.soccerproject.com/spnewl_tea ... amID=19741
-
- Team Board Member

e o utopie! pe de alta parte, daca ati raportat, la un moment dat se va rezolva (se vor lua masuri impotriva trisorilor), chiar daca nu imediat .
off-topic: Razvanica, daca ai nevoie de SW, uitat-te la echipa mea Avantul Bordei-Verde, ca am 3 SW tinerei si destul de bunuti, imi trimiti mesaj in joc daca te intereseaza vreunul si negociem pretul

Walk on through the wind, walk on through the rain,
Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart,
And you'll never walk alone.
You'll never walk alone.
Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart,
And you'll never walk alone.
You'll never walk alone.