Selectionerul Romaniei - Inscrieri

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Pe cine doriti selectioner al Romaniei ???

Doty
7
22%
A_L_E_X
3
9%
Kosmin
22
69%

Total votes: 32

sergiu007
Member of the Soccer Project Association

Post by sergiu007 »

Diseara dupa ce votarile vor expira si se va alege noul selectioner este rugat ca el impreuna cu toti sustinatorii echipei nationale a Romaniei sa se inscrie drept membri pe http://spif.forumz.ro unde exista un topic special pentru comunitatea romana. Acolo veti avea libertatea sa vorbiti despre campionatul mondial, despre meciuri si cupe amicale cu echipa nationala dar si despre primul 11 pregatit impreuna cu selectionerul. Puteti adauga si sugestii pentru imbunatatirea jocului, etc. Asadar va asteptam pe toti acolo. Multumesc si mult succes !!!
Mai bine sa taci si sa te creada lumea prost decat sa vorbesti si sa dovedesti ca esti !!!

SP National Teams

Image
minasthiryt

Post by minasthiryt »

dintre cei 3 cel mai potrivit e Kosmin ...deci un vot si de la mine
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
sergiu007

Post by sergiu007 »

In acest moment voturile se inchid !!!

Managerul care a iesit selectioner in urma voturilor este Kosmin cu 13 voturi. Felicitari si ii doresc tot binele din lume in postul sau de selectioner.

@Kosmine nu uita de adusul romanilor pe forumul oficial al federatiei internationale fiindca vei avea nevoie de ei in viitorul foarte apropiat. Inca odata mult succes si felicitari !!!
Mai bine sa taci si sa te creada lumea prost decat sa vorbesti si sa dovedesti ca esti !!!

SP National Teams

Image
Kosmin

Post by Kosmin »

sergiu007 wrote:In acest moment voturile se inchid !!!

Managerul care a iesit selectioner in urma voturilor este Kosmin cu 13 voturi. Felicitari si ii doresc tot binele din lume in postul sau de selectioner.

@Kosmine nu uita de adusul romanilor pe forumul oficial al federatiei internationale fiindca vei avea nevoie de ei in viitorul foarte apropiat. Inca odata mult succes si felicitari !!!
da mesri pt felictari, mersi si celor care m-au votat si celor care nu m-au votat :twisted: si cupa mondiala ne asteapta 8) 8)

in zilele urmatoare voi definitiva lotul sil voi posta pe forumu federatiei internationale iar in weekendu viitor poate vom avea si un amical, asa ca faceti-va cont pe forumul federatiei internationale ca sa fiti la curent cu nationala si pt o discutie cat mai atractiva :lol: :lol: :lol:
Black_eagle

Post by Black_eagle »

sergiu007 wrote:Managerul care a iesit selectioner in urma voturilor este Kosmin
Uraaaaaaaa, Uraaaaaaaaaa, :D :D :twisted: Kosminache Romania, stima noastra si mandria !! :twisted: Uraaaaaaa .Kosminache reales la al 13-lea congres :D uraaaaaa. sa aduci patriei trofee intru gloria si recunoasterea natiei , :D
Image
Image
Korsarul_negru
Team Board Member

Post by Korsarul_negru »

Multa bafta Kosmine, ai un vot si de la mine :wink:
Image

Semneaza petitia impotriva reactoarelor nucleare daca nu vrei sa retraiesti Cernobalul

Iti plac jocurile de browser? Arunca un ochi poate o sa iti placa si asta ;)
Kosmin

Post by Kosmin »

mersi al toti :wink: :wink:
Viola

Post by Viola »

Am votat si eu cu, Kosmin :wink:
Revenit cu Vulturii Lugoj
sir.alex.ferguson
Team President

Post by sir.alex.ferguson »