Sa ne sustinem nationala

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Kosmin
Member of the Soccer Project Association

Post by Kosmin »

sergiu007 wrote: @Kosmin: eu nu explic nimic domnului skulder pt ca mi'e frica, ca nu va intelege :D
ok mah, am zis ca tu erai cel ami in masura sa raspunzi ca find romanul care te implici cel mai mult in proiectul asta, stiam de undel discutii cu sjarel dar nu stiam exact :lol: :lol: :lol:

si acum o intrebare grea :lol: i s-a propus ca aceste nationale sa devina oficial pe SP, si daca da cam care a fost raspunsul lui sjarel :roll: :roll: :roll:
sergiu007

Post by sergiu007 »

Kosmin wrote:
sergiu007 wrote: @Kosmin: eu nu explic nimic domnului skulder pt ca mi'e frica, ca nu va intelege :D
ok mah, am zis ca tu erai cel ami in masura sa raspunzi ca find romanul care te implici cel mai mult in proiectul asta, stiam de undel discutii cu sjarel dar nu stiam exact :lol: :lol: :lol:

si acum o intrebare grea :lol: i s-a propus ca aceste nationale sa devina oficial pe SP, si daca da cam care a fost raspunsul lui sjarel :roll: :roll: :roll:
Mi'a zis ceva ZdS de asta insa a zis ca nu tine de viitorul apropiat :) din cate am inteles vrea sa vada cum merg cateva editii ale campionatului mondial :P probabil ca si de aia zds a inceput cu o versiune BETA a WC :)
Mai bine sa taci si sa te creada lumea prost decat sa vorbesti si sa dovedesti ca esti !!!

SP National Teams

Image
Razvanica

Post by Razvanica »

Kosmin wrote:si acum o intrebare grea :lol: i s-a propus ca aceste nationale sa devina oficial pe SP, si daca da cam care a fost raspunsul lui sjarel :roll: :roll: :roll:
A zis ca nu :lol: E un raspuns pe undeva pe forum, dar nu l-am mai gasit ca sa iti dau link. Ca SP vrea sa fie altceva, diferit de celelalte jocuri on-line si ca nu considera ca e un feature bun si chestii din astea. Si mi se pare si normal, ce manager si-ar da jucatorii la nationala sa oboseasca sau sa se accidenteze pe acolo? :roll:
Kosmin

Post by Kosmin »

Razvanica wrote:
Kosmin wrote:si acum o intrebare grea :lol: i s-a propus ca aceste nationale sa devina oficial pe SP, si daca da cam care a fost raspunsul lui sjarel :roll: :roll: :roll:
A zis ca nu :lol: E un raspuns pe undeva pe forum, dar nu l-am mai gasit ca sa iti dau link. Ca SP vrea sa fie altceva, diferit de celelalte jocuri on-line si ca nu considera ca e un feature bun si chestii din astea. Si mi se pare si normal, ce manager si-ar da jucatorii la nationala sa oboseasca sau sa se accidenteze pe acolo? :roll:
nu stiu daca joci godsoccer, dar akolo e o chestie foarte interesanta, jucatorul are o energie doar pt nationala, adica daca se va accidenta, va obosi, va avea urmari doar al nationala, nefiindu-i afectata conditia la echipa de club, si ar putea fi introdusa si aici chestiunea asta pt ca aici e un amanger ami special cu meciuri in fiecare zi :wink:
sergiu007

Post by sergiu007 »

Skulder wrote:postul lui a fost sters...acest quote e deplasat
Idem fac si eu cu prezenta ta aici pe forum :P mah tu vorbesti de tampeniile astea cu nationala dar moderatorii nu vad gunoiu care misuna pe aici ? Eu nu pot intelege ce cauta un asemenea user aici ;)

nu mai continuati aceasta cearta. (kenny)
Mai bine sa taci si sa te creada lumea prost decat sa vorbesti si sa dovedesti ca esti !!!

SP National Teams

Image
Skulder

Post by Skulder »

pay intreabate in continuare :twisted: :twisted: :twisted:

p.s. vroiam sa reformulez ceea ce a editat kenny oricum ideea e ca nu ma intereseaza opinia ta si nu-mi zici tu ceea ce sa fac :D

L.E. Vezi sa nu ti se prajeasca si acel singur neuron pe care-l ai pana analizezi tu toate nedumeririle pe care le ai :D
Last edited by Skulder on Fri May 16, 2008 10:49 pm, edited 1 time in total.
Razvanica

Post by Razvanica »

Kosmin wrote:nu stiu daca joci godsoccer, dar akolo e o chestie foarte interesanta, jucatorul are o energie doar pt nationala, adica daca se va accidenta, va obosi, va avea urmari doar al nationala, nefiindu-i afectata conditia la echipa de club, si ar putea fi introdusa si aici chestiunea asta pt ca aici e un amanger ami special cu meciuri in fiecare zi :wink:
Nu mai joc nik altceva. Am avut o echipa la Football Manager dar era cam plictisitor, si plus ca erau destule feature-uri cu plata... Pe mine nu ma deranjeaza ce faceti voi cu nationalele, oricare ar fi impactul asupra jucatorilor, oricum nu am jucatori de nationala :lol: Mi se pare intr-adevar un pic fortata ideea, pentru ca in SP ligile nu sunt impartite pe tari si jucatorii sunt random, deci cele mai bune tari se stiu deja, sunt alea cu cei mai multi manageri (cu cea mai mare baza de selectie). Dar este treaba fiecaruia ce face si nu am nici o problema cu campionatul vostru paralel.
Kosmin

Post by Kosmin »

Razvanica wrote:
Kosmin wrote:nu stiu daca joci godsoccer, dar akolo e o chestie foarte interesanta, jucatorul are o energie doar pt nationala, adica daca se va accidenta, va obosi, va avea urmari doar al nationala, nefiindu-i afectata conditia la echipa de club, si ar putea fi introdusa si aici chestiunea asta pt ca aici e un amanger ami special cu meciuri in fiecare zi :wink:
Nu mai joc nik altceva. Am avut o echipa la Football Manager dar era cam plictisitor, si plus ca erau destule feature-uri cu plata... Pe mine nu ma deranjeaza ce faceti voi cu nationalele, oricare ar fi impactul asupra jucatorilor, oricum nu am jucatori de nationala :lol: Mi se pare intr-adevar un pic fortata ideea, pentru ca in SP ligile nu sunt impartite pe tari si jucatorii sunt random, deci cele mai bune tari se stiu deja, sunt alea cu cei mai multi manageri (cu cea mai mare baza de selectie). Dar este treaba fiecaruia ce face si nu am nici o problema cu campionatul vostru paralel.
eu doar ti-am zis ca daca se vrea se vrea se poate in asa fel ca activitatea de la nationala sa nu prejudicieze si activitatea de la club
bunicutzu

Post by bunicutzu »

topicul acest este inchis, ramane pe discutii generale topicul referitor la echipa nationala.
Locked

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”