Consiliul SPIF

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Locked
Kosmin
Member of the Soccer Project Association

Consiliul SPIF

Post by Kosmin »

In curand se va infiinta consiliul SPIF, in acest consiliu va face parte un reprezentant al fiecarei comunitati iar acesta va trebui sa fie impartial in luarea deciziilor chiar daca va trebui sa ia decizii impotriva propriei comunitati.

Conditie de participare: sa fie de minim 3 luni inscris pe forum, sa cunoasca istoria acestei comunitati, sa fie cat mai activ pe forum.

Deci cine doreste :lol: :lol:
bunicutzu

Post by bunicutzu »

kosmin, respectivul trebuie sa fie de minim 3 luni inscris aici sau la voi pe forum?
daca la voi pe forum ... atunci cred ca acolo trebuie sa deschizi topicul asta si nu aici ...
Kosmin

Post by Kosmin »

bunicutzu wrote:kosmin, respectivul trebuie sa fie de minim 3 luni inscris aici sau la voi pe forum?
daca la voi pe forum ... atunci cred ca acolo trebuie sa deschizi topicul asta si nu aici ...
nu mah, aici pe forumu oficial SP

vrei :lol: :lol:
Skulder

Post by Skulder »

Kosmin man ai decazut rau de tot ai ajuns sluga retardatului ala imi pare rau pentru tine

BunicutZule man de ce nu ai inchis acest topic ca nu conteaza unde are vechime oricum nu are nimik de legatura cu ceea ce ar trebuii sa se discute pe acest forum ??Este reclama mascata la alt site,trebuia sa-si deschida acest topic pe minunatul ala de forum.Asha se pot trezi toti imbecili ca vor nu stiu ce ajutorul pentru site-ul lui cum se pare ca s-a trezit Kosmin
bunicutzu

Post by bunicutzu »

nu-l inchid pentru ca nu am nimic impotriva ideii cu echipele nationale. pentru ca inca nu se poate implementa in SP, trebuie sa mearga in paralel.

DAR

Kosmin, as aprecia daca ati purta discutiile despre asta (inclusiv forumul respectiv si consiliu si orice altceva ce tine de asta) pe un singur topic, si sa nu deschideti zilnic cate un topic pe chestia asta. pana la urma ar fi doar o bucatica mica din SP, si daca ar fi oficiala, asa ca nu trebuie sa acapareze SP-ul ideea voastra.
deja exista aici, la discutii/intrebari soccerproject 3 topicuri despre echipa nationala, plus 1 la discutii generale. spune-mi pe care vrei sa-l pastrezi si purtati acolo discutiile despre asta. ok?
Kosmin

Post by Kosmin »

bunicutzu wrote:nu-l inchid pentru ca nu am nimic impotriva ideii cu echipele nationale. pentru ca inca nu se poate implementa in SP, trebuie sa mearga in paralel.

DAR

Kosmin, as aprecia daca ati purta discutiile despre asta (inclusiv forumul respectiv si consiliu si orice altceva ce tine de asta) pe un singur topic, si sa nu deschideti zilnic cate un topic pe chestia asta. pana la urma ar fi doar o bucatica mica din SP, si daca ar fi oficiala, asa ca nu trebuie sa acapareze SP-ul ideea voastra.
deja exista aici, la discutii/intrebari soccerproject 3 topicuri despre echipa nationala, plus 1 la discutii generale. spune-mi pe care vrei sa-l pastrezi si purtati acolo discutiile despre asta. ok?
pai inchidele pe astea de la discutii despre SP, si lasa-l pe cel de la Dicutii generale a echipei nationale ca o sa purtam akolo discutiile urmatoare :wink: :wink: :wink:

PS: chiar nu vrea nimeni sa fie consilier la SPIF pt comunitatea romana ????
bunicutzu

Post by bunicutzu »

ok. merci. inchis
Locked

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”