Inceputul perfect de cariera - pentru incepatori

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Spawn_9
Member of the Soccer Project Association

Post by Spawn_9 »

pai daca nu ai jucatori multi in echipa.. nu ai ce sa vinzi.. deci adio profit/bani.. jucatorii sunt cel mai bun mod de a face bani.. dar nici trofeele amicale nu trebuie uitate..
Razvanica

Post by Razvanica »

bunicutzu wrote:locul 1 - FrrFrr - 34 jucatori
locul 2 - Alimanzia Cebredas - 29 jucatori
De-aia vorbea asta de diferenta dintre cantitate si calitate? :lol:
bunicutzu

Post by bunicutzu »

si de aia. dar ca manager, nici nu se compara cei doi. al doilea e muult mai slab. dar are doar 17 ani si are vreme sa invete.
Finntroll
Coach

Post by Finntroll »

bunicutzu wrote:nu este bine sa ai multi jucatori in echipa? interesant :) sa luam divizia A (se presupune ca acolo ar fi echipele tari).
locul 1 - FrrFrr - 34 jucatori
locul 2 - Alimanzia Cebredas - 29 jucatori
locul 3 - SAT - 34 jucatori
locul 4 - Sokol Oldrichovice - 35 de jucatori
locul 5 - Vlalex - 29 jucatori
locul 6 - Bunicii - 33 jucatori
locul 7 - FC Sosna Pod Jahodnou - 37 jucatori
locul 8 - Blsany - 37 jucatori
locul 9 - Bohemians Jenikov - 34 jucatori
locul 10 - De Zoeloe's - 32 jucatori

Eu nu am avut sub 30 de jucatori cred ca de cand eram in H.

Transferuri intre voi v-as sfatui sa nu faceti defel. si nici sa nu intrati in aceleasi cupe amicale, iar amicale intre voi cat mai putine (daca se poate, defel).
Mai, eu intr-un fel doar am repetat ce mi-a zis colegul, si sa fiu sincer nu m-a interesat sa verific pentru ca eu vreau sa antrenez mai multi jucatori ca sa pot face profit. Eu cel putin, dupa cum am mai spus-o, am jucat hattrick timp de 5 ani si acolo eram adeptul antrenamentului jucatorilor defensivi (adica cei mai multi jucatori in lot, deoarece puteau fi antrenati 10 jucatori saptamanal).
- despre transferuri intre echipe, care stau pe un IP asemanator, era de asteptat; nici nu ma asteptam sa primesc alt raspuns. In schimb nu inteleg de ce nu as putea juca mai multe amicale cu colegul (mai ales daca nu jucam cupe amicale pe bani multi). Oricum, in acest moment, daca jucam un amicale pe saptamana este bine.
- apropo, tipul in afara de lucru de birou mai merge din cand in cand si in deplasari si pana luni nu mai are cum sa se logheze (decat daca isi gaseste vreun internet cafe prin orasele prin care ajunge). Exista vreo modalitate "gen triburi" sa-i lasi cuiva echipa cat timp esti plecat? Daca da, ai voie sa lasi echipa cuiva care are un IP asemanator cu al tau?

In fond, eu am scris toatea astea pentru ca aveam o alta intrebare. Daca gasesc terminati care isi vand un jucator cu 50k de lvl 6X (mult sub nivelul pietei), eu pot sa-l antrenez inca doua trepte apoi sa-l vand cu 500k (nivel de piata).

Multam
Spawn_9

Post by Spawn_9 »

poti sa lasi echipa cui vrei tu.. doar sa fie o persoana care se pricepe si sa nu faca prostii... cat despre ip-ul de la care intra.. nu conteaza.. daca tu te duci in alta parte si te loghezi.. tot alt ip o sa ai.. amicale intre echipe merge.. dar nu exagerate (aici poti castiga bani, ts.. etc).. la cupe amicale la fel..
Finntroll
Coach

Post by Finntroll »

Spawn_9 wrote:poti sa lasi echipa cui vrei tu.. doar sa fie o persoana care se pricepe si sa nu faca prostii... cat despre ip-ul de la care intra.. nu conteaza.. daca tu te duci in alta parte si te loghezi.. tot alt ip o sa ai.. amicale intre echipe merge.. dar nu exagerate (aici poti castiga bani, ts.. etc).. la cupe amicale la fel..
Sa inteleg ca pot sa-i cer username si parola si m pot loga pana luni atat de la munca si de acasa cu echipa lui? Eu am crezut ca trebuie cerut vreun drept de sitter (gen triburile) sau anuntat vreun gamemaster. ??
bunicutzu

Post by bunicutzu »

se poate, nu sunt atat de stricti, cata vreme nu se fac prostii! adica, ce spuneam mai sus. Eu cand plec in concediu ii las echipa in grija unui prieten, el la fel, iar zilele trecute chiar un belgian cu care ma inteleg mai bine m-a rugat sa am grija de echipa lui ca i-a nascut nevasta si vreo 2 zile nu apuca sa intre. probleme nu sunt cata vreme joci corect si nu te expui.

Amicale nu e bine sa joci cu respectivul pentru ca vei fi acuzat ca mai ai 1 echipa, pe care o folosesti pentru a juca amicale cu echipa ta, avand urmatoarele avantaje: creste moralul si experienta jucatorilor, creste TS-ul, se castiga bani. Asa ca mai bine evita, exista pool, exista alti jucatori cu care poti juca amicale, ca toti avem nevoie de amicale.

Aici spre deosebire de hattrick, toti jucatorii se antreneaza, deci e bine sa ai cat mai multi. Ai grija ca de la 35 incolo nu mai poti face oferte (cand ai 34 mai poti face maxim 11 oferte daca ai scout 100%).
stelistul_b
Assistant Manager

Salutare!!

Post by stelistul_b »

Pt inceput imi cer scuze pt treaba cu calitatea ascunsa(bunicutzu stie despre ce e vorba)...Si as avea o intrebare pt voi,pt ca sunteti mult mai experimentati decat mine...
Baza fanilor creste dupa fiecare meci???Am stadion de 5000 de locuri...dar baza fanilor este de 2075..
Doar ca nu am jucat inca nici un meci...va creste odata cu primul meci???
Last edited by stelistul_b on Thu May 22, 2008 4:51 pm, edited 1 time in total.
stelistul_b
Assistant Manager

scuzati greseala!!

Post by stelistul_b »

Scuzati greseala...am vrut sa scriu bunicutzu...Imi pare rau!!!
Skulder

Post by Skulder »

daca vei castiga meciul va creste baza fanilor si foloseste editul{butonul modifica din dreapta sus a mesajului scris langa X(care inseamna stergearea mesajului)} numai posta doua mesaje consecutive si oricum numai era cazul sa editezi mergea si bunicutza :D
Last edited by Skulder on Thu May 22, 2008 4:33 pm, edited 1 time in total.
stelistul_b
Assistant Manager

ok

Post by stelistul_b »

ok...am inteles..doar ca sunt la inceput...
Sper sa nu se supere bunicutzu pt greseala pe kre am facut-o...
Multumesc mult!!!
bunicutzu

Post by bunicutzu »

cred ca inca poti sa editezi. si "bunicutza" cred ca se supara, ca ea nu joaca SP ba chiar daca ar putea l-ar sterge impreuna cu bucata din creier de la mine care se ocupa cu asta :)
baza fanilor creste la fiecare meci castigat. la amicale cineva zicea ca ar creste si daca pierzi, la liga sigur nu! ar trebui sa joci cel putin un amical pe zi (daca ai lot redus - pana in 25 jucatori) in zilele cu meci de liga, respectiv 2-3 in zilele fara meci de liga. daca ai peste 30 jucatori mai creste cu un meci. faci si bani cu ocazia asta, creste si baza fanilor si poti si sa experimentezi diverse tactici.
stelistul_b
Assistant Manager

ok

Post by stelistul_b »

Am sa incerc sa fac amicale..
Doar dupa ce reusesc sa ii antrenez mai bine la rezistenta!!
Multumesc mult pt sfaturi!!!
Spawn_9

Post by Spawn_9 »

in ligile mici sunt de acord cu meciurile amicale in timpul saptamanii... dar mai sus unde conteaza fiecare punct la moral.. ai sa vezi ca nu o sati mai permiti sa joci multe amicale in timpul saptamanii.. cateodata si dupa un singur amical iti scade moral cu 1.. chair daca titularii au jucat si in liga.. depinde cum au jucat inainte.. si daca au intrat cu moral 100 fix in liga.. nu cu 99 virgula ceva.. in fine..nu ai de ce sati faci griji deocamdata;)
Finntroll
Coach

Post by Finntroll »

bunicutzu wrote:baza fanilor creste la fiecare meci castigat. la amicale cineva zicea ca ar creste si daca pierzi, la liga sigur nu!
Pot confirma acest lucru. Am urcat fara sa vreau in liga G cu echipa de rating 45% pentru ca mi-a dat echipa in pen-ultima etapa de pe locul 1 in H. Eu sunt ciuca batailor in G unde mai toti au peste 70%, iar eu am reusit in sfarsit sa-mi ridic echipa cu 20%. La cate batai mi-am luat in liga si in amicale este imposibil sa am mai multi suporteri decat prin aceasta explicatie (sau bug :?: ).

Cand am preluat clubul catunul avea o populatie de 3XXX, dupa ce am promovat s-au inmultit ca iepurasii pana au ajuns 5XXX, acum sunt 6076 de "finlandezi" si "trolli", iar intr-o viziune am vazut ca va ajunge o epidemie peste popor si se vor stinge cateva mii de suflete cand voi ajunge inapoi in H.
Blau und weiß wie lieb ich dich,
Blau und weiß verlass mich nicht,
Blau und weiß ist ja der Himmel nur, der Himmel nur,
Blau und weiß ist unsere Fussballgarnitur!!
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”