Inceputul perfect de cariera - pentru incepatori

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

bunicutzu
Member of the Soccer Project Association

Post by bunicutzu »

pai da, vezi ca la promovare iti creste cu 1000 si ceva, la retrogradare iti scade (dar cu mai putin). la meciurile din liga pierdute, pierzi si fani (din cate am experimentat eu acum multe sezoane). incercati si voi, verificati numarul fanilor inainte de meciul de liga si dupa, si vedeti ce va da.

@spawn, in timpul saptamanii poti sa joci amicale si in ligile superioare. doar ca le faci cu grija :) eu de ex. joc lunea si joia cate un meci iar martea 4 (in functie de meciul urmator si de posibilii suspendati).

@stelistu_b - amicale trebuie sa joci de acuma! si daca are rezistenta 0, jucatorul poate juca linistit 2 amicale intr-o zi, nu ii scade cu mai mult de 10 conditia (si 10 se recupereaza la simularea de la ora 5). asa ca mai citeste odata mesajul meu de mai sus si aplica, nu ti-am zis prostii.
Finntroll
Coach

Post by Finntroll »

bunicutzu wrote:pai da, vezi ca la promovare iti creste cu 1000 si ceva, la retrogradare iti scade (dar cu mai putin). la meciurile din liga pierdute, pierzi si fani (din cate am experimentat eu acum multe sezoane). incercati si voi, verificati numarul fanilor inainte de meciul de liga si dupa, si vedeti ce va da.
Eu nu am spus ca nu scade numarul la meciurile din liga pierdute. Am spus doar ca per total desi pierd si intr-o parte si in alta, imi creste numarul de suporteri.
Blau und weiß wie lieb ich dich,
Blau und weiß verlass mich nicht,
Blau und weiß ist ja der Himmel nur, der Himmel nur,
Blau und weiß ist unsere Fussballgarnitur!!
Spawn_9

Post by Spawn_9 »

si luni e aiurea.. uneori scade.. chiar daca sambata la 22:00 joc cu titularii (duminica nu joc amicale)... marti si eu full cand nu am cupa.. sau depinde de adversari.. vineri si sambata iar full amicale..
bunicutzu

Post by bunicutzu »

eu in general imi pun un meci luni si joi pentru a putea ridica rezervele la moral, astfel cele care urmeaza sa inlocuiesc 2 titulari suspendati/accidentati, aia joaca in meciul ala si au 100 moral 98 conditie nu 95/100. totodata, daca rezervele nu joaca luni/joi, pierd 10 puncte de moral, si le trebuie vreo 3 meciuri sa-si revina. mai trebuie sa joace si echipa a 3-a sa aiba si ei moralul cat de cat ... asa ca am ajuns la formula asta ca fiind cea mai buna pentru mine:
luni/joi 1 meci amical
marti/vineri/sambata 4 amicale
miercuri/duminica 0 amicale, cu exceptia miercurii cand am meci in cupa SP.
Razvanica

Post by Razvanica »

bunicutzu wrote:eu in general imi pun un meci luni si joi pentru a putea ridica rezervele la moral, astfel cele care urmeaza sa inlocuiesc 2 titulari suspendati/accidentati, aia joaca in meciul ala si au 100 moral 98 conditie nu 95/100. totodata, daca rezervele nu joaca luni/joi, pierd 10 puncte de moral, si le trebuie vreo 3 meciuri sa-si revina. mai trebuie sa joace si echipa a 3-a sa aiba si ei moralul cat de cat ... asa ca am ajuns la formula asta ca fiind cea mai buna pentru mine:
luni/joi 1 meci amical
marti/vineri/sambata 4 amicale
miercuri/duminica 0 amicale, cu exceptia miercurii cand am meci in cupa SP.
Topicul asta e pentru incepatori si bunicutzu si spawn vb despre strategii de divizia A 8) Deja ma doare capul de la algoritmii de programat amicale, dar astept cu nerabdare sa ajung in situatia in care sa am nevoie sa aplic sfaturile astea (probabil peste vreo 10 sezoane... sper :oops: )
bunicutzu

Post by bunicutzu »

ehe, astia prind oricand bine. in orice divizie poti sa te confrunti cu situatii mai grele, cu adversari puternici, si unde un astfel de amanunt te poate face sa iesi invingator.
Kosmin

Post by Kosmin »

bunicutzu wrote:ehe, astia prind oricand bine. in orice divizie poti sa te confrunti cu situatii mai grele, cu adversari puternici, si unde un astfel de amanunt te poate face sa iesi invingator.
da da, si nu jucati in 9 cupe amicale ca o sa va distruga :lol: :lol: jucati doar daca aveti prime;le 2 echipe relativ egale, ca altfel veti juca degeaba in ele :lol: :lol:
stelistul_b
Assistant Manager

Salutare!!

Post by stelistul_b »

As mai avea o intrebare...
Daca schimb gazonul...si dureaza 10 zile...voi pierde meciurile din campionat la ,,masa verde" in timp ce schimb gazonul???
Kosmin

Re: Salutare!!

Post by Kosmin »

stelistul_b wrote:As mai avea o intrebare...
Daca schimb gazonul...si dureaza 10 zile...voi pierde meciurile din campionat la ,,masa verde" in timp ce schimb gazonul???
doar daca calitatea lui va fi sub 20%
stelistul_b
Assistant Manager

ok

Post by stelistul_b »

ok...multumesc!!
stelistul_b
Assistant Manager

amical

Post by stelistul_b »

Si pentru inceput e mai bine sa fac amicale cu echipe ca a mea cu calitatea mica sau cu echipe mai bune??
Eu fac amicale de la ,,invitatii deschise"...e bine pt jucatori daca joaca cu echipe din E..F...Si pierd cu 8..9..la 0???
Kosmin

Re: amical

Post by Kosmin »

stelistul_b wrote:Si pentru inceput e mai bine sa fac amicale cu echipe ca a mea cu calitatea mica sau cu echipe mai bune??
Eu fac amicale de la ,,invitatii deschise"...e bine pt jucatori daca joaca cu echipe din E..F...Si pierd cu 8..9..la 0???
daca iti place sa pierzio la diferente astronomice :twisted: :twisted:
stelistul_b
Assistant Manager

ok

Post by stelistul_b »

ok...dar asta le poate dauna jucatorilor???
Le scade calitate..sau moralul??
In felul acesta...jucand cu echipe puternice...nu le creste si experienta???
Kosmin

Re: ok

Post by Kosmin »

stelistul_b wrote:ok...dar asta le poate dauna jucatorilor???
Le scade calitate..sau moralul??
In felul acesta...jucand cu echipe puternice...nu le creste si experienta???
calitatea nu le scade, moralu creste ca la fiecare meci amical, experienta nu creste in functie de adversar ci in functie de meciuri jucate, iar cand e transferat mai creste cu 2-3 pcte :lol:

cam asa creste experienta
16 amicale pt 1 pct experienta
8 meciuri din cupa amicala pt 1 pct experienta
4 meciuri din liga sau cupa sp pt 1 pct experienta
Finntroll
Coach

Post by Finntroll »

Sa fiu sincer, este destul de absurd ca un jucator sa acumuleze aceeasi experienta din 80 de meciuri de cupa comparativ cu cele 40 din liga. Probabil jocul a fost astfel creat incat cei mici, care nu au sanse in cupa, sa aibe un avantaj.
Blau und weiß wie lieb ich dich,
Blau und weiß verlass mich nicht,
Blau und weiß ist ja der Himmel nur, der Himmel nur,
Blau und weiß ist unsere Fussballgarnitur!!
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”