!! Intrebari frecvente(FAQ)- CITITI INAINTE SA INTREBATI !!

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Spawn_9
Member of the Soccer Project Association

Post by Spawn_9 »

mircea_ wrote:Sa nu mai deschid un topic nou, o sa intreb aici...

Am un jucator, calitatea globala 84%, moral100% si experienta13.
ASPT-ul imi spune ca ajunge la 89% calitatea globala cu experienta la 100. Faza e ca vreau sa-l vand. Voi ce spuneti sa fac? Sa-l dau acum sau doar dupa ce-l duc cu experienta la 100? Momentan are 19 ani si e LM. :roll:
crezi ca 100 exp se fac in 1-2 sezoane? iti trebuie cel puitn 4-5 in care sa joace constant.. deci gandestete ce varsta ar avea... acuma daca vrei sal vinzi treaba ta.. daca crezi ca nu ai nevoie de el
mircea_
Team President

Post by mircea_ »

pai momentan sunt in G si as cam avea nevoie de niste bani :D
De curand a implinit 19 ani, deci ar face cam 23 de ani pana ar face experienta 100. Cred ca o sa-l pastrez si o sa-l du atunci, ma mai si ajut de el si sper sa fac si bani mai multi cand il vand.

Mersi spawn_9!!! :wink:
bunicutzu

Post by bunicutzu »

bani mai multi cred ca faci cu el cand va avea 20. pentru ca experienta nu se face nici in 4 ani, decat daca-l joci 4-5 meciuri pe zi. trebuie minim 5! si explic:

- trebuie 4 meciuri de liga pentru 1 punct experienta. intr-un sezon ai avea 30 meciuri de liga => 7.5 puncte experienta. (nu socotesc cupa SP pentru ca nu il poti juca in 5 oficiale pe saptamana). apoi din meciuri de cupa amicala creste cu 1 punct la 8 meciuri. poti avea cam 2 meciuri pe zi*60 zile => 120 meciuri=>15 puncte experienta. => total 22.5 puncte pe sezon. ai nevoie de 87=>4 sezoane.

Dar cred ca realizezi ca nu-ti permite conditia sa-l joci atat. mai ales ca are 19 ani. pana la 21 ani, nu-ti permiti sa-l joci nici macar cele 4 meciuri de liga pe saptamana. sau poate doar atat. ori in liga, ori in cupele amicale. =>15 puncte maxim pe an => cam 6 sezoane => 25 ani.

sfatul meu este sa-l joci puternic pana la 20 ani, atunci urmaresti cu SPMT cand va scoate o nota maxima, il joci intr-o sambata/duminica dimineata cand e cu moral/conditie la 100 pentru a scoate acea nota maxima. si apoi ... la vanzare cu el (daca mai vrei sa-l vinzi)
mircea_
Team President

Post by mircea_ »

aha...mersi mult bunicutzu :D

Tare explicatia! Asa o sa si fac... :)
mircea_
Team President

Post by mircea_ »

Un LM care are ordin individual pase +3, daca il folosesc pe postul de RM si ii setez ordinul individual, mai primeste acele 3 puncte la nota? :roll:
bunicutzu

Post by bunicutzu »

eu cred ca da. dar nu sunt sigur, ar trebui sa testezi.
mircea_
Team President

Post by mircea_ »

testez maine dimineata :D in liga :lol: :lol:

LE: Probabil ca nu se mai da jucatorului acele puncte la nota :( LM-ul scotea 65 cea mai buna performanta si a jucat azidimineata cu condita 97% si a scos doar 51, deci nu cred ca a primit cele 3 puncte :roll:
Macar bina ca am batut :twisted:
Razvanica

Post by Razvanica »

Din cate stiu eu, nu e bine sa pui jucatorii de pe stanga sa joace pe dreapta si invers. Cand pui jucatorul pe un alt post, performanta scade cu aprox. 6, dar asta doar in cazul in care e o diferenta mica in pozitionarea pe teren: LM pus CM sau CM pus RM, tu deja ai sarit doua posturi si diferenta este cea normala, de cel putin 12. Acum, eu am testat un pic saptamana trecuta chestia asta cu ordinele (multi accidentati), si am impresia ca nu se tine cont, adica performanta scade cu 6 fata de ordinul de joc normal.
mircea_
Team President

Post by mircea_ »

dap...si eu am fost fortat sa joc asa...am avut 3 suspendati :lol: :lol: si doi accidentati...
nichoo
Assistant Manager

Post by nichoo »

Salutare

Am o nedumerire. pana acum nu am mai avut situatii de genul asta.

Am la vanzare un jucator nedezvoltat inca si doi baieti se bat pe el. Licitatia a ajuns cam pe la 3 milioane in momentul asta.

Sunt la pamant cu capitolul transferuri (rusine sa imi fie) dar am sezoane bune de cand nu am mai cumparat jucatori. ma bazez pe pepiniera proprie.

in jurul carei sume ar trebui sa ma ingrijoreze...sau care ar fi limita cand ar trebui sa contactez un serif.

Nu ma atrage ideea unui ban.
Life is short, live it at full drop by drop.
bunicutzu

Post by bunicutzu »

pai depinde de postul jucatorului, varsta, agresivitate, ce inseamna "nedezvoltat la toate" - adica la ce e dezvoltat si unde a ajuns la alea - daca e venit de la centru sau nu ... samd.
am vazut CM vandut cu vreo 18-20M asa ca intre 0 si 20M e o ditamai marja care depinde doar de jucator.
be_best
Team President

Post by be_best »

Zi ce e si ce stie ca poate iti dau eu 4M pe el la transfer direct ;) :lol:
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
nichoo
Assistant Manager

Post by nichoo »

Birthday 8 Jun 2008 [20]
Experience 4%
Passing 0%
Team AS Romanista
Morale 60%
Shooting 20%
Form 32–36–39–41–44
Fitness 100%
Play it out 100%
Best performance 44
Stamina 0%
Strength 69%
Global rating 54%
Speed 0%
Heading 93%
Aggression 4%
Ballcontrol 0%
Tackling 89%

In primul rand scuze de conglomeratul de mai sus. e copy paste la jucator. Licitatia a ajuns la 6.400.000 acum. Multumesc de informatia legata de pretul aproximativ. Daca intelegi ceva din ce e mai sus iti poti face o parere. la strenght inca se mai dezvolta. tackling-ul si heading-ul sunt dezvoltate la maxim.

scos de la centrul propriu cu coordonator de 100% la 18 ani parca.
Life is short, live it at full drop by drop.
bunicutzu

Post by bunicutzu »

cu siguranta merita banii. ma mir ca nu ai luat mai mult :(
dragosh20
Assistant Coach

sal

Post by dragosh20 »

poate sa-mi dea cineva un antrenor bun de LF???
chiar am nevoie de asta
thzzz
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”