dubios de mic scorul meu la mijloc. doar de la eliminari? ca sunt tentat sa pun in discutie mijlocul ofensiv atat de laudat

Moderator: Romanian Moderators
da.. e de la eliminare.. a fost eliminat cel mai bun jucator de la mijloc.. de asta...chestia cu ofensiv.. aduce cam un plus de +1 pe linii pt fiecare mijlocasi daca folosesti 3-4-3 cu mingi lungiDaimon wrote:http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... ID=2244200
dubios de mic scorul meu la mijloc. doar de la eliminari? ca sunt tentat sa pun in discutie mijlocul ofensiv atat de laudat
cine stie cunoaste....eu nu am pus niciodata ofensiv la toti mijlocasii,doar cei laterali ii joc pe ofesiv si scorul nu scare atat de mul dar creeste atacul suficient cat sa fiu peste echipe tari ale SP-ului.bunicutzu wrote:dupa mine e normal, pentru ca i-ai pus pe toti 4 pe ofensiv. plus cartonasul rosu, dar ala nu conteaza atat de mult. punandu-i pe toti 4 pe ofensiv, toti 4 pierd din mijloc pentru a adauga la atac. dar precum spunea "mosu" in sfaturi, daca-i pui pe toti 4 nu e atat de efectiva tactica. eu joc cu 2 in general, maxim 3. nu pun niciodata 4, mi se pare cam mult.