in fine am ajuns si eu acasa... o saptamana cam aiurea pentru mine.. nu am avut acces la net deloc.. asa ca 2 egaluri si 2 victorii.. de acuma nu cred ca mai am mare treaba.. asa ca .. tragem tare la promovare:)
Spawn_9 wrote: de acuma nu cred ca mai am mare treaba.. asa ca .. tragem tare la promovare:)
dardare ai cam incurcat-o
apropo de promovarea de la voi din liga...sunteti atatia romani, care trageti la promovare, dar locul 2 e ocupat de un strain. asta nu o inteleg.
Se mai intampla... cred ca mancat "borhot" cel de pe 2... ca imi menajasem toti jucatorii pentru meciul cu el... erau la 100 cu 100... si brusc... nu mi-a mers netul acasa dintr-o tampenie de-a mea... ... Si in cazul asta a intrat echipa a3-a si era clar ca aveam nevoie de o resetare de server ca sa castig...
In retur il mananc de viu... Mi-am facut deja echipa pentru meciul ala...
@spawn: ar fi cazul sa incurci si tu pe cineva...
PS: Nu are trupa deloc rea cel de pe 2... insa nu cred ca va termina mai sus de locul 5
dardar_3 wrote:insa nu cred ca va termina mai sus de locul 5
eu am asa o presimtire, ca omu asta se va duce in B, numa ca o sa va incurcati voi intre voi ...sper sa nu fie asa si sa promoveze 2 romani, dar asa utopic imi suna
Inca o victorie cu cel dp locul 3 si m-am distantat la 8 pcte de locul 1 .... div C ma asteapta ... si apoi sper sa ajung si in div B !! Sper dar e nevoe de munca multa pt B
Bunicule mai ai bre' mult pana castigi A-ul ala? Nu se mai prabuseste Frrfrr, sau mai stau si altii la rand?
Cat ai avut recordul pe linii?
PS: Vezi ce faci ca citeam pe undeva ca e napoleonu' cu un picior in A.
Apropo, napoleoane, daca si tu ai ajuns in A, inseamna ca eu acum il enervam pe Frr la titlu.
ehe, mai am mult frrfrr inca se tine, si SAT sta destul de bine. recordul meu pe linii e 150. am terminat pe 5 sezonul trecut si am luat Champions League.