La ce loc ocupam in SP la numarul de manageri...nu ar trebui sa fie o asa mare surpriza acest trofeu ....ba de acum inainte o sa avem si mai multe pretentii ...
multumesc pentru urari / felicitari / sustinere . . .
pe durata desfasurarii cupei SP am avut mult noroc, echipa cat de cat si putina inspiratie ...
s-a vazut ca a fost suficient si iata ca sunt posesorul unui trofeu adevarat
vor urma 2 retrogradari consecutive (in B, respectiv C) pentru a incerca sa castig si cele 2 cupe de liga ce imi lipsesc
Good Thor wrote:Adica ? ... Westel-ul nu-i al lui Sjarel ? ... am impresia ca faci o gluma proasta ... da' in fine nu are importanta
Nu fac mah nici o gluma proasta. Nici macar nu glumeam. Eram mandru ca am dat pronosticurile exacte si ca am ghicit ca bruges o sa bata pe Westel.
Pentru prima oara de cand joc SP o sa am meci in turul 1 din Cupa, ala care e un fel de tur preliminar. E bine, ca eram cam in urma cu TS-ul, asa o sa ajung si eu mai repede la nivelul celorlalti.
Razvanica wrote:Pentru prima oara de cand joc SP o sa am meci in turul 1 din Cupa ...
si eu la fel...vad ca a bagat in primul tur multe echipe de F ....si am vaz echipe de H care nu joace ...in fine..sper sa am mai mult noroc la adversari sonul asta...
Razvanica wrote:Pentru prima oara de cand joc SP o sa am meci in turul 1 din Cupa ...
si eu la fel...vad ca a bagat in primul tur multe echipe de F ....si am vaz echipe de H care nu joace ...in fine..sper sa am mai mult noroc la adversari sonul asta...
ce vorbesti ca si eu joc in primul tur.eu fiind in D .Mie-mi pare bine ca is cu TS-ul praf dar tot ma mira
mai platesc un meci salariile ... si oricum nu il am asa de usor meciul......