Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
- Assistant Coach
-
- Member of the Soccer Project Association
-
- Coach
--------------- G 16 ---------------------
PostPosted: Sat Aug 30, 2008 10:09 am Post subject: Reply with quote Edit/Delete this post
3 - 1 A , 2 - 0 D , 2 - 1 A , 8 - 0 D , 2 - 0 A , 4 - 1 D , 2 - 0 A , 3 - 0 D
8 MECIURI , 8 VICTORII , MAXIM
3 - 1 A , 2 - 0 D , 2 - 1 A , 8 - 0 D , 2 - 0 A , 4 - 1 D , 2 - 0 A , 3 - 0 D
8 MECIURI , 8 VICTORII , MAXIM

victorie acasa cu 1 -0 ; suporterii au iesit in strada sa sarbatoreasca aceasta victoriie in fata unei mai vechi cunostinte (echipe) pe cand evoluam in H
a fost o adevarata fiesta pe stadionul OldStadyum al echipe FC Manchester, suporterii echipei oaspete au aruncat cu fumigene si <<brighete>> si meciul era cat pe aci sa fie amanat si sa-l castigam la masa verde; dar am castigat meritat din nou cu 1-0.
a fost o adevarata fiesta pe stadionul OldStadyum al echipe FC Manchester, suporterii echipei oaspete au aruncat cu fumigene si <<brighete>> si meciul era cat pe aci sa fie amanat si sa-l castigam la masa verde; dar am castigat meritat din nou cu 1-0.
-
-
infrangere in fata unui roman dupa un weekend in care s-au rupt 5 jucatori si a trebuit sa carpim cu ce se poate echipa pentru a avea un lot acceptabil la acest meci....in continuare pe locul 1 in D si lupta a devenit foarte stransa.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
stai mai calm.probabil ca asa e F-ul stiu si eu ce am patit pe acolo de abia am scapat....si adversarii or sa aiba randomuri fii sigur.mircea_ wrote:asta e bataie de joc...in ultimele 4 meciuri de 3 ori am avut peste adversa si am facut egal...in doua dintre meciuri am jucat cu principalii contracandidati la promovare...acum am +7 pe linii cu liderul si fac 2-2...gata...m-am saturat...azi pun toti jucatorii buni la vanzare si adio SP...![]()
![]()