iti faci de pe alt ip echipe daca tot vrei sa furi de la prieteni si intri odata la o saptmna si iti cumper jucatoru cel mai bun
daca vrei sa furi e usor
chiar foarte si nu te prinded nici musca daca o faci incet si cu cap
dudee wrote:iti faci de pe alt ip echipe daca tot vrei sa furi de la prieteni si intri odata la o saptmna si iti cumper jucatoru cel mai bun
daca vrei sa furi e usor
chiar foarte si nu te prinded nici musca daca o faci incet si cu cap
budistu..am si eu o intrebare..ca sa nu mai deschid un topic nou eu sunt in G si am 6 panouri cu reclame si am vazut ca ziceai sa nu ne grabim sa luam imediat prima reclama si sa asteptam una mai favorabila...dar oricat as sta sa astept...nu mai vine aia de care sa ma bucur de ea...
dream as if you'll live forever,live as if you'll die today...
budistu nu mai e oho, uita-te si tu cand a scris ultima oara de atunci s-au mai schimbat lucrurile la reclame. oricum, reclama favorabila este cea care e pe mai putin de 10 zile.
Daimon wrote:ohoo esti pretentios, reclama favorabila e aia care vine nici nu mai stiu cand am avut ultima data toate panourile ocupate.
la fel si la mine.am 15 panouri si de 1 sezon si ceva iau tot,tot si cele pe 44 zile si tot nu am avut mai mult de 13 ocupate.parca am avut 14 odata sezonul trecut dar cam atat