s-au incins baietii !!!            

A, era sa uit, felicitari Razbanica, numai tu stii saracu de tine, cat te-ai zbatut sa primesti si tu un rol in aceasta telenovela SP. 

Eu n-am avut si n-am nimic cu nimeni (doar cu vecina de deasupra, iar m-a inundat javra draqului) , dar frate, tie iti place cum arat forumul asta al nostru !?  Fiecare scrie 3 cuvinte si s-a umplut monitoru, p.s-uri de prost gust si idei de viata care le debiteaza unii, stand pe wc sau scobindu-se in nas ! Hai sa ne maturizam putin, iar pe tine sa te punem oleaca la lucru. Modifica tot formatul, introdu un chat activ, pe pagina forumului sa apara un meniu, pe stanga sau pe dreapta, mesajele sa aibe o rezolutie mai mica, cu posibilitate de zoom (pentru cei cu dioptrie +- 0.25). Si multe altele.Sunt sigur ca si ceilalti au ceva de spus, asa ca deschide te rog un topic nou, in care fiecare sa-si puna exclusiv parerile despre asta, iar noi, iti dam ragaz pana de craciun sa ne faci o surpriza frumoasa. Altfel, stiu cativa care de abia asteapta sa te parasca  lu ala din belgia ! 

Mult succes Razbanele !