unicool wrote:
le-o fi sters kennyanu,dar eu sigur nu....si daca tii minte am lasat si un topic despre mine pe forum desi kennyanu a vrut sa il stergem si l-am rugat sa il lase acolo si sa discutati deschis....injuratori am primit pe privat de la mai multi idioti,dar nu am stat sa raspund sau sa citesc.la mine ai ignore sigur.
mey ce scrii tu in mesajul asta nu prea are nici o legatura cu ceea ce am scris eu ,ca nu era vb de thread-ul acela de care vb tu ,probleme noastre au fost inanite de acel thread,eu in perioada aceea din cate imi amintesc aveam ban pe userul principal sau eram intr-o perioada in care numai intram pe forum ,ca parca am postat dupa un tip ca ma bucur ca am scapat de un om de nimik ca tine  din pozitia de moderator.
p.s. sa stii ca esti printre singuri trei sau  patru idioti care au ignore pe lista mea de ymes ,ca nu aveai curaj sa scrii aici si te refulai  pe ymes  

Si cu astea fiind spuse eu am terminat cu tine ca oricum esti prea distrus si nu recunosti mai nimik si tu te crezi superior tuturor cand de fapt esti un jeg 
Toate cele bune