[Tactici si analize de meciuri]
Moderator: Romanian Moderators
Re: [Tactici si analize de meciuri]
CUM SE FACE CA AM PIERDUT IN MECIUL DIN ETAPA 18
EU NU INTELEG AM JUCAT MAI BINE DAR AM PIERDUT CU 1-0
VA ROG SA VA UITATI IN F7 MECIUL SMOKING ATHLETE-FC COMOSTENISI SA-MI ZICETI DE CE AM PIERDUT?
MULTUMESC
VA ROG SA VA UITATI IN F7 MECIUL SMOKING ATHLETE-FC COMOSTENISI SA-MI ZICETI DE CE AM PIERDUT?
MULTUMESC
-
- Member of the Soccer Project Association
ai pierdut pe merit scoru pe linii a fost 130-126 pt ala, asa ca infrangere meritataputzush wrote:CUM SE FACE CA AM PIERDUT IN MECIUL DIN ETAPA 18
MULTUMESC

-
putzush, te rog sa nu mai tipi la noi, ai o nelamurire intreaba frumos. nu folosi CAPS, scrie cu litere mici ca si noi ceilalti.
multumesc
multumesc
-
- Coach
Parerea mea despre random era urmatoarea:randomul te poate ajuta sa scoti cel mult un egal in fata unei echipe mai bune si poate castigarea meciului la 11m(dupa caz),dar astazi sa intamplat minunea sau "cel mai norocos manager din SP"
,am luat bataie cu +5 p linii.Adversarul a jucat fara tactici,fara ordine individuale si k sa fie paharul plin 0 stil si agresivitate(acestea sunt detaliile care m-au scos din pepeni cand le-am vzt).Daca poate posta cineva meciul(nu dispun d copy/paste) ii multumesc mult.
Edit Razvanica: http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=26

Edit Razvanica: http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=26
au fost altii care au pierdut si cu diferenta mai mare pe linii in favoarea lor 

Era chiar +6
Ce sa zic, e random urat, dar am vazut si mai mare. Mai ales ca el a jucat acasa si a fost superior si in aparare si in mijloc, iar atacul tau mai puetrnic l-a contracarat cu un stil 0. Bine, nush daca si mai ales cat conteaza treburile astea... Pana una alta ramane un random nasol dar care s-a mai vazut.

Harder, better, faster, stronger
-
- Team President
Dilema mare !
Am jucat azi cu unu in liga am scos 134 si am castigat ... nu am avut jucatorii toti si nici cu 100% la ambele "conditii" necesare (moral si conditie) insa sunt uimit de un alt fapt...
am vb cu alt manager si anume georgicu si el a scos 135 insa surprinzator notele jucatorilor lui sunt mult sub ale jucatorilor mei.
precizez ca el a jucat cu agr +5% fata de mine...ceea ce nu cred ca , conteaza asa mult
si are Ts ul cu 3% mai mult decat mine... tactica este identica 3-4-3 cu loveste si goneste...stil identic
aveti aici analiza meciurilor :
1) meciul meu http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=27
2) meciul lui http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=27
care o fi explicatia ??? pls
am vb cu alt manager si anume georgicu si el a scos 135 insa surprinzator notele jucatorilor lui sunt mult sub ale jucatorilor mei.
precizez ca el a jucat cu agr +5% fata de mine...ceea ce nu cred ca , conteaza asa mult
si are Ts ul cu 3% mai mult decat mine... tactica este identica 3-4-3 cu loveste si goneste...stil identic

aveti aici analiza meciurilor :
1) meciul meu http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=27
2) meciul lui http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=27
care o fi explicatia ??? pls
manager: alex_raul7
team: Cetatea Rapid
Motto: "Divide et impera ..."
-
Re: Dilema mare !
Pai tu ai apararea mai buna decat mijloc si atac, aici ai pierdut ceva puncte, jucand 3-4-3, pierzi in aparare si mijloc si castigi in atac.
El are mijloc mai bun decat celelalte si a pus 2 cm pe ofensiv. A prins bonusul mare la atac de 27% si a pierdut putin in aparare unde e -10 parca sau -5 coeficientul, nu mai stiu exact.
El are mijloc mai bun decat celelalte si a pus 2 cm pe ofensiv. A prins bonusul mare la atac de 27% si a pierdut putin in aparare unde e -10 parca sau -5 coeficientul, nu mai stiu exact.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
- Team President
ceva sfaturi ce sa fac?
later edit : A prins bonusul mare la atac de 27% si a pierdut putin in aparare unde e -10 parca sau -5 coeficientul, nu mai stiu exact. bonus de 27% la atac
) wow nu prea am inteles aici
dak are cineva timp sa mi explice:P
later edit : A prins bonusul mare la atac de 27% si a pierdut putin in aparare unde e -10 parca sau -5 coeficientul, nu mai stiu exact. bonus de 27% la atac

manager: alex_raul7
Uite un topic unde sunt discutate procentele de la fiecare tactica. Daca te uiti la notele de la mijloc+atac, asa cum zicea si cercel, si daca mai zici ca avea si TS mai mare, plus 5% agresivitate... e cat se poate de normal.alex_raul07 wrote:bonus de 27% la atac) wow nu prea am inteles aici
dak are cineva timp sa mi explice:P

http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ?tid=12829
so... un nou einstein sau prostie cat cuprinde ???? (parerea mea: si neuronu lu gigi ar crapa la o asemenea... ingeniozitate

p.s: nu va uitati la history

“When you see a good move, look for a better one”
.::Sez21::. H.84 (1)
.::Sez22::. G.28 (1)
.::Sez23-24::. F.10 (4)(1)
.::Sez25-26::. E.4 (7)(2)
.::Sez27-29::. D2 (8)(7)(?) a 3-a oara e cu noroc

Explicatia e ca face bani. Mai sunt si altii ca el in SP. Nu e nici Einstein dar nici prost nu e. Daca nu se plictiseste de joc sau daca nu se inchide SP-ul pana se hotaraste el sa faca echipa si sa urce in A poate fi o tactica buna.
PS: I-ai vandut cam ieftin CM-ul ala, puteai sa iei 5M pe el...
PS: I-ai vandut cam ieftin CM-ul ala, puteai sa iei 5M pe el...
-
Pe asta l-am observat si eu ceva mai devreme, am scris pe aici pe undeva de el.
Eu zic ca este cea mai tare strategie de facut bani. Parerea mea.
CM fiind jucatorii cei mai importanti si cei mai scumpi din joc. Dai multi bani pe unu de la tineret dar ai sansa sa scoti mult mai mult la vanzare. Trebuie si putin noroc dar la cati CM are sigur isi scoate banii.
Nu se joaca el cu maruntis, a trecut la afaceri serioase.
Am vazut ca avea o oferta de 14M pe un cm de la tineret, este mult. Dar spera baiatu. Daca prinde un cm ca ala de il avea skulder, scoate triplu pe el, ceea ce e foarte mult. Sanse sunt mici dar el spera. Asta e strategia pana la urma, investesti si castigi ... sau investesti si castigi mai putin, tot castigi...
Eu zic ca este cea mai tare strategie de facut bani. Parerea mea.
CM fiind jucatorii cei mai importanti si cei mai scumpi din joc. Dai multi bani pe unu de la tineret dar ai sansa sa scoti mult mai mult la vanzare. Trebuie si putin noroc dar la cati CM are sigur isi scoate banii.
Nu se joaca el cu maruntis, a trecut la afaceri serioase.
Am vazut ca avea o oferta de 14M pe un cm de la tineret, este mult. Dar spera baiatu. Daca prinde un cm ca ala de il avea skulder, scoate triplu pe el, ceea ce e foarte mult. Sanse sunt mici dar el spera. Asta e strategia pana la urma, investesti si castigi ... sau investesti si castigi mai putin, tot castigi...

Manager: cyp
-
Probabil ca s-a plictisit omul si acu incearca si el sa-si mai diversifice jocul. E la fel ca si ala cu Simpsoni.
P.S. Am vazut ca din sezonul viitor se lasa si Rinia managerul echipei S.A.T. Tinand cont ca s-a lasat si ala cu Frrfrr cred ca a cam inceput sa se plictiseasca lumea si daca nu vine cu ceva noutati Sjarel o sa cam ramana singur!
P.S. Am vazut ca din sezonul viitor se lasa si Rinia managerul echipei S.A.T. Tinand cont ca s-a lasat si ala cu Frrfrr cred ca a cam inceput sa se plictiseasca lumea si daca nu vine cu ceva noutati Sjarel o sa cam ramana singur!
Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
pooi CM sincer nu cred ca l-am vandut prea ieftin pt ca manageri care stiu ceva sp se puteau uita la hidden skill sa vada ca are 76. Daca era mai mare cred ca il pastram eu
mi se pare putin cam trist sa stangi bani vreo 8 sezoane in sp sa ajungi in H sa ai XXXmil sau cate o avea sa iti faci o echipa trasnet si sa treci prin fiecare liga pana in C fara probleme (si probabil sa o iei de la capat
). nu are farmeeeeec
cand am vazut cati bani a dat pe unii jucatori era sa mor cu zambetu pe buze. cel mai mare transfer al meu a fost 2.5 m si totusi am ajuns in D probabil ca o sa putrezeasca echipa aici cativa ani sau pana in momentul in care o sa imi omor mai mult de 15min pe zi cu sp.
nu cred ca ideea jocului e neaparat sa castigi A

mi se pare putin cam trist sa stangi bani vreo 8 sezoane in sp sa ajungi in H sa ai XXXmil sau cate o avea sa iti faci o echipa trasnet si sa treci prin fiecare liga pana in C fara probleme (si probabil sa o iei de la capat

cand am vazut cati bani a dat pe unii jucatori era sa mor cu zambetu pe buze. cel mai mare transfer al meu a fost 2.5 m si totusi am ajuns in D probabil ca o sa putrezeasca echipa aici cativa ani sau pana in momentul in care o sa imi omor mai mult de 15min pe zi cu sp.
nu cred ca ideea jocului e neaparat sa castigi A
“When you see a good move, look for a better one”