pot sa zic ca incepe sa se nasca noua generatie

Moderator: Romanian Moderators
au aceeasi nationalitate ca cea a coordonatorului de tineret pe care-l ai angajat in acel momentMarinaru wrote:Am si eu o intrebare. Jucatorii care vin de la tineret ce natie trebuie sa aiba? trebuie sa fie la fel ca managrul nu?
nu conteaza natia ... conteaza sa fie bun ... agresivitate mica, calitate si forma mare ..........si sa fie tanar cu putere de muncaMarinaru wrote:Am si eu o intrebare. Jucatorii care vin de la tineret ce natie trebuie sa aiba? trebuie sa fie la fel ca managrul nu?
iara dai raspunsuri aiurea si esti total pe langa.Alcool wrote:nu conteaza natia ... conteaza sa fie bun ... agresivitate mica, calitate si forma mare ..........si sa fie tanar cu putere de muncaMarinaru wrote:Am si eu o intrebare. Jucatorii care vin de la tineret ce natie trebuie sa aiba? trebuie sa fie la fel ca managrul nu?
SI conteaza sa fie bun (agresivitate mica, calitate si forma mare)Black_eagle wrote:iara dai raspunsuri aiurea si esti total pe langa.Alcool wrote:nu conteaza natia ... conteaza sa fie bun ... agresivitate mica, calitate si forma mare ..........si sa fie tanar cu putere de muncaMarinaru wrote:Am si eu o intrebare. Jucatorii care vin de la tineret ce natie trebuie sa aiba? trebuie sa fie la fel ca managrul nu?
@marinaru.nu, jucatorii care vin de la tineret au nationalitatea coordonatorului de tineret nu a managerului.
conteaza agresivitatea si calitatea ascunsa sa fie cat mai mareAlcool wrote: SI conteaza sa fie bun (agresivitate mica, calitate si forma mare)
iar te irita ceva Black_eagle de tot te iei de mine![]()
![]()
ori este un "bug" ...sau probabil pt acea tara(nationalitatea coordonatorului) nu exista jucatori in joc...sau cine stieMarinaru wrote:Pai la mine am coordonatorul Colin Torre din Gibraltar si jucatorul care a venit e Sid Ali Bourahli din Algeria. Echipa mea e FC Cernu, manager marinaru (scuze daca am creat divergente intre membri dar eu am pus doar o intrebare la care am primit rsp. Multumesc!
sunt unele tari care n-au baza de date cu nume de jucatori si astfel iti vin random din alte tariMarinaru wrote:Pai la mine am coordonatorul Colin Torre din Gibraltar si jucatorul care a venit e Sid Ali Bourahli din Algeria. Echipa mea e FC Cernu, manager marinaru (scuze daca am creat divergente intre membri dar eu am pus doar o intrebare la care am primit rsp. Multumesc!
tenentrul de tineret upgradecHeT wrote:Am reusit sa castig liga mea (H) Cu locul 1 ...
Stiu ca vor venii 1,8 mil....si am mare nevoe de bani pentru contracte....
dar eu m-am gandit ca milionul sa imi upgradez centru de tineret care e de 1 si ma descurc cu 800k?
voi ce ati face in locul meu?
Edit: am 5000 de locuri si baza fanilor 8000 imd...
CE SA FAC????