Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Cum merge campionatu
agr arbitrullui + agresivitatea pe care o pui + agr celui mai agresiv titualr = ~200
-
- Team Board Member
= 180 desteptule, vrei sa-l umplii de galbene si rosii pe bietul om !?Kosmin wrote:agr arbitrullui + agresivitatea pe care o pui + agr celui mai agresiv titualr = ~200
-
desteptule
Sa va spun eu cum va merge campionatul pt. mine in urmatoarele 3 sezoane.
Infrangeri peste infrangeri. Voi ocupa locul 16 sau 15 daca sunt ceva boti prin liga.
Voi ajunge undeva prin E unde sper sa raman si sa incep din nou drumul spre B, si poate A de data asta. Voi juca multe meciuri amicale si cupe amicale ieftine pt. a recupera din suporterii pierduti, deci ma puteti invita oricand aveti nevoie de o victorie in amical. La fel meciurile le voi juca si pt. TS, dar mai incolo dupa ce termin transferurile. De bani nu prea voi avea nevoie, sper doar sa-mi creasca tinereii destul de bine. Voi avea cate cel putin 3 pe post.
In rest nimic interesant, doar va fi cea mai mare reconstructie a echipei. Sper ca imi va iesi mai bine decat celelalte 2 de pana acum, care m-au adus pana in B.
Bafta all.

Sa va spun eu cum va merge campionatul pt. mine in urmatoarele 3 sezoane.

Infrangeri peste infrangeri. Voi ocupa locul 16 sau 15 daca sunt ceva boti prin liga.
Voi ajunge undeva prin E unde sper sa raman si sa incep din nou drumul spre B, si poate A de data asta. Voi juca multe meciuri amicale si cupe amicale ieftine pt. a recupera din suporterii pierduti, deci ma puteti invita oricand aveti nevoie de o victorie in amical. La fel meciurile le voi juca si pt. TS, dar mai incolo dupa ce termin transferurile. De bani nu prea voi avea nevoie, sper doar sa-mi creasca tinereii destul de bine. Voi avea cate cel putin 3 pe post.
In rest nimic interesant, doar va fi cea mai mare reconstructie a echipei. Sper ca imi va iesi mai bine decat celelalte 2 de pana acum, care m-au adus pana in B.

Bafta all.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
eu joc cu 200 si e vis rosuCraziest_1978 wrote:= 180 desteptule, vrei sa-l umplii de galbene si rosii pe bietul om !?Kosmin wrote:agr arbitrullui + agresivitatea pe care o pui + agr celui mai agresiv titualr = ~200

-
Faza dura.
Sunt in B3 pe locul 2 si am si un bot in liga. Luni am meci cu botul.
)
Ii dau scor, trec pe locul 1 si imi fac o poza ca cine stie cand mai ajung acolo.

Sunt in B3 pe locul 2 si am si un bot in liga. Luni am meci cu botul.

Ii dau scor, trec pe locul 1 si imi fac o poza ca cine stie cand mai ajung acolo.

mda...eu am ajuns in G ...(care este mai GREU ca F-ul :O ) ...... Si pronosticul va fi ..infrangere peste infrangere
dar sper la un loc 10...sau sa retrogradez..si sa castig H pentru acel 1,8 milioane

dar sper la un loc 10...sau sa retrogradez..si sa castig H pentru acel 1,8 milioane
-
ma lupt in acest sezon cu alti 4 romani in F.232, dominam divizia din acest punct de vedere..dupa noi 4 cehi....acum sa vedem cum stau lucrurile, eu unu nu cred ca termin pe podium pt ca plec "la razboi" cu un TS de 70% ramane de vazut ei ce planuri au, dar dupa mine cred ca doar unu din ei ar putea sa se bata la promovare....nu zic ca nu ar fi fantastic sa ocupam locurile de la 1 la 5 noi
dar e imposibil...
ramane de vazut....in primul meci joc cu un adversar care atunci cand am mai fost in F mi-a cam dat batai de cap, sper sa-l bat chiar al el acasa

ramane de vazut....in primul meci joc cu un adversar care atunci cand am mai fost in F mi-a cam dat batai de cap, sper sa-l bat chiar al el acasa

-
eu am primul meci cu FrrFrr. dar cum nu a mai intrat din 09.12 sper sa-l bat 

-
- Team Board Member
Poate s-a lasat de joc .bunicutzu wrote:eu am primul meci cu FrrFrr. dar cum nu a mai intrat din 09.12 sper sa-l bat

-
Poate banat nu dar sigur l-au smecherit, pana la urma o parola se poate "uita" usor ...bizone wrote:eu cred ca-i banat

-
Craziest_1978 wrote:Poate s-a lasat de joc .bunicutzu wrote:eu am primul meci cu FrrFrr. dar cum nu a mai intrat din 09.12 sper sa-l batcu toate ca de la tine bunicule, m-a asteptam sa zici ca-l vei spulbera, astfel, mai dadeai oleaca de incredere si altor manageri care au postere cu tine in propriile dormitoare .

singura diferenta dintre mine si un nebun este ca eu nu sunt nebun
Nu e banat, si pe 9 cand a intrat nu mai intrase de aproape 20 de zile...bizone wrote:eu cred ca-i banat
Harder, better, faster, stronger
-
Inseamna ca a luat o pauza dar nu vrea renunte la echipa si mai intra inainte de termenul limita.