asta nu am vrut sa mai zicRazvanica wrote:E o tampenie. Ar trebui postata la buguri. Daca te uiti l-a eliminat si dupa aia a aparat 11m.

dar pe urma a luat gol tot din 11 m

Moderator: Romanian Moderators
asta nu am vrut sa mai zicRazvanica wrote:E o tampenie. Ar trebui postata la buguri. Daca te uiti l-a eliminat si dupa aia a aparat 11m.
pancu_villa wrote:asta nu am vrut sa mai zicRazvanica wrote:E o tampenie. Ar trebui postata la buguri. Daca te uiti l-a eliminat si dupa aia a aparat 11m.![]()
![]()
![]()
dar pe urma a luat gol tot din 11 m
dai clic pe el si-ti arata performantele ultimelor 5 meciuri jucate de elmarkkincses wrote:la un jucator care vreau sa il cumpar cum ii vad prestatia???![]()
nu o sa-ti mearga asa bine..markkincses wrote:ms. si cam cat timp imi trbuie sa am jucatori de 85% daca imi merge bine?????????
cand dai pe infi fiecarei juc iti apar 2 calitati mai ingrosate(ultimele 2) acele sunt cal principale fiecarui post restul sunt secundaremarkkincses wrote:si imi ziceti inca ceva va rog. la fiecare post care 5 calitati sunt cele mai importante?
Nationalitatea coordonatorului influenteaza doar nationalitatea jucatorului, nu si calitatea/agresivitatea/postul acestuia.akrabu wrote:scuze k poa ati mai citit intrebarea asta..da am tot cautat..poa sa imi zica cineva dk nationalitatea coordonatorukui de tineret conteaza in vreun fel..pt k am avut 3 tipuri..si un spaniol mi-a scos juktori de peste 84..si ceilalti max 80..belgian si olandez..