e tare ciudat jocul asta si imprevizibil - daca nu as fi fost plecat o saptamana (timp in care am pierdut toate meciuril si ajunsesem pe loc retrogradant) cred ca as fi promovat din F in E desi am TS sub 20, inca ...
working hard in G.242 - season 26
won H.726 - season 25
started Aug 7th, finished 5th after 2 weeks - Season 24
pai mai elphaxe, roaga si tu un prieten sa aibe grija de echipa cat esti plecat
eu am scos azi 150 total, aproape de maximul posibil. dar nu stiu ce sanse am joi cu domokun ... ca eu inca sunt in cupa iar el nu, si joc si in deplasare.
pana ajung la nivelul vostru mai am de mancat
imi merge bine ... sezonul acesta voi promova in F si sper sa nu retrogradez
deocamdata un egal , in rest victorii si pana la sf sezonului cred ca voi castiga toate meciurle
din F intentionez sa cumpar multi tineri de la centre si poate ajung si eu pe undeva prin D sau C
victorie in deplasare, in continuare locul 1 cu 2 pct peste locul 2 si 9 peste locul 3 ... maine meci acasa, dar fara Gk, titularul accidentat si ambele rezerve suspendate, sper intr o victorie , joc totusi contra locului 15, echipa cat de cat surprinzatoare
singura diferenta dintre mine si un nebun este ca eu nu sunt nebun
Dupa ce ieri am mancat bataie cu 1-0 in deplasare de la un adversar care nu a jucat miercuri in cupa si a scos recordul lui pe linii, azi am batut cu 3-1 pe locul 2. Asa ca sunt pe 4, la 1 punct de locul 3, un belgian cu care am meci luni. Belgianul asta a jucat azi cu singurul bot din liga si a fost atat de inteligent incat nu numai ca a bagat prima echipa, dar a jucat si suficient de agresiv incat sa aiba ambii CF suspendati pentru meciul cu mine Deci nu merita sa fie pe locul 3