Centru de tineret

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

be_best
Team President

Re: Centru de tineret

Post by be_best »

Asta asa e - atat cat nu e SW tot scoti 1M pe el
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
minasthiryt
Member of the Soccer Project Association

Post by minasthiryt »

be_best wrote:Asta asa e - atat cat nu e SW tot scoti 1M pe el

eu nu as zice nu nici unui SW, in conditiile in care ar avea agr<10%,HS=95% si sa stiu ca se face intre 90~95% GR 8)

p.s. cer cam multe pt un SW,nu? :lol:
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
be_best
Team President

Post by be_best »

:lol: dak ies asa cum zici tu ma multumesc dak imi da numai d-aia: ma descurc eu cu ei: sa aiba agresivit <10 si sa iasa de peste 90GR
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
cipriansimi

Post by cipriansimi »

mare dreptate aveti ... decat SW mai bine GK :)
ideea era ca mi-as dori CM, CF sau CB ca astia sunt f scumpi si nu imi permit sa cumpar si nici nu reusesc sa iau unul asa pana intr-un mil si cu o agresivitate sub 40-30

offtopic
poate va uitati si la portarul meu de 17ani si 0 aggr si imi dati cateva PM-uri max cam cat pot lua pe el plafonat pe la 80-85 la 20ani
nu intentionez sa il pastrez pt ca iasa prea bun pt echipa pe care o am

va multumesc
Marinaru
Assistant Manager

Post by Marinaru »

Salutare!
Ce se intampla cand in aceeasi zi mi se termina constructia la centrul profesional si imi vine si jucatorul de la tineret? Cand va veni urmatorul jucator?
Pentru ca in 3 zile mi se termina constructia la centrul profesional si in 5 zile se implinesc exact 60 de zile de cand a venit jucatorul de la tineret, de aia intreb pentru ca s-ar putea sa imi vina si mai devreme si mai tarziu si in aceeasi zi :D :?
cipriansimi

Post by cipriansimi »

Marinaru wrote:Salutare!
Ce se intampla cand in aceeasi zi mi se termina constructia la centrul profesional si imi vine si jucatorul de la tineret? Cand va veni urmatorul jucator?
Pentru ca in 3 zile mi se termina constructia la centrul profesional si in 5 zile se implinesc exact 60 de zile de cand a venit jucatorul de la tineret, de aia intreb pentru ca s-ar putea sa imi vina si mai devreme si mai tarziu si in aceeasi zi :D :?
nu stiu ce se intampla :shock:
poti fi sigur ca daca se termina centrul profesional si apoi vine jucatorul de la centru, urmatorul jucator apare dupa aprox 30 zile

poate stie careva mai exact
Kosmin

Post by Kosmin »

cipriansimi wrote:
Marinaru wrote:Salutare!
poti fi sigur ca daca se termina centrul profesional si apoi vine jucatorul de la centru, urmatorul jucator apare dupa aprox 30 zile
poate stie careva mai exact
daca iti vn jucatoru in aceeasi zi cand ti se termina si centru probabil urmatorul juc iti va veni la 30 de zile daca juc iti va veni mai devreme de terminarea centrului urmatoru iti va veni tot la 60 de zile :P
Marinaru
Assistant Manager

Post by Marinaru »

Stiu ca daca vine mai devreme de finalizare vine la 60 de zile si daca vine dupa finalizare la 30. Dar nu i s-a intamplat nimanui?
@Kosmin sper sa ai dreptate, si sper sa vina exact la 60 de zile fata de primul, sa se termine si centrul k sa vina mai devreme data viitoare :mrgreen:
euro_steaua
Team Manager

Post by euro_steaua »

uitatzi ce juc mi-a venit de la tineret sa moara dushmanii de ciuda :D
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
si normal trebuia sa vina in 5
im the best, fuck the rest
markkincses
Team Manager

Post by markkincses »

si mie trebuia sa-mi vina si nu stiu dc nu a venit. parca am primit ceva mesaj ca jucatorul de la tineret nu a fost destul de bun ca sa intre in echipa de seniori. :? :? :?
dragos

Post by dragos »

markkincses wrote:si mie trebuia sa-mi vina si nu stiu dc nu a venit. parca am primit ceva mesaj ca jucatorul de la tineret nu a fost destul de bun ca sa intre in echipa de seniori. :? :? :?
din cate am citit eu pe forum, daca ai primit acest mesaj, insemna ca nu iti mai va veni acum jucator, deorece nu corespuns echipe tale; urmatorul va veni peste numarul de zile la care ai centru de tineret ( 60, 30, 20 zile)
cro1981

Post by cro1981 »

dragos wrote:
markkincses wrote:si mie trebuia sa-mi vina si nu stiu dc nu a venit. parca am primit ceva mesaj ca jucatorul de la tineret nu a fost destul de bun ca sa intre in echipa de seniori. :? :? :?
din cate am citit eu pe forum, daca ai primit acest mesaj, insemna ca nu iti mai va veni acum jucator, deorece nu corespuns echipe tale; urmatorul va veni peste numarul de zile la care ai centru de tineret ( 60, 30, 20 zile)
Ai citit bine. Se mai intampla si cazuri din astea nefericite. Stiu pe cineva care nu i-au venit juniorii de 7 ori la rand!
Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
Daimon

Post by Daimon »

iara mi-a venit un CB de 92. decat sa vina de-astia mai bine deloc. ca sa iau bani pe el tre sa il si antrenez la max.
Kosmin

Post by Kosmin »

Daimon wrote:iara mi-a venit un CB de 92. decat sa vina de-astia mai bine deloc. ca sa iau bani pe el tre sa il si antrenez la max.
si apoi sa se plafoneze la principale la 75-77 :evil: chiar ca-ti vn degeaba :evil:
DakE_FeatH
Assistant Coach

Post by DakE_FeatH »

si mie mi s-a intamplat asa o data

Asta ce inseamna? Ca nu e youth coordinatorul potrivit? Ar trebui sa-l concediez si sa iau altul? Sau e random de la joc? Alta intrebare, ce nationalitate este cel mai bine sa fie youth coordinatorul? Conteaza?
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”