Moderator: Romanian Moderators
de cand am pierdut cel putin 5M la un transfer pt ca n-am stat sa antrenez jucatorul eu oricum nu mai vand nimic pana nu mi-e clar cat o sa fie de bun.Kosmin wrote: si apoi sa se plafoneze la principale la 75-77chiar ca-ti vn degeaba
Kosmin poti sa imi recomanzi care nationalitate e preferabila (dupa parerea taKosmin wrote:iar teoretic cica nationalitatea coordonatorului nu conteazadar personal eu ma cam indoiesc
spaniolaDakE_FeatH wrote:Kosmin poti sa imi recomanzi care nationalitate e preferabila (dupa parerea taKosmin wrote:iar teoretic cica nationalitatea coordonatorului nu conteazadar personal eu ma cam indoiesc
) pt youth coordinator?
Sincer am urmarit si eu la cativa jucatori nationalitatea coordonatorului. Concluzia? Am vazut ca spaniolii sunt intradevar buni... dar.... nu neaparat. Eu am avut 4 coordonatori de nationalitati: Suedia, Zimbabue, Romania si Bahamas. Concluzia? La suedez din 6 doar 2 a fost foarte buni, la Zimbabue din 5 doar 1 la romani am avut rateuri multe si la Bahamas din 10 doar 2. Am citit undeva ca se merita sa-ti iei coordonator din primele 5 tari la SP, dar ai mari sanse sa ai multe rateuri! Analizand cam este dreptate...Kosmin wrote:spaniolaDakE_FeatH wrote:Kosmin poti sa imi recomanzi care nationalitate e preferabila (dupa parerea taKosmin wrote:iar teoretic cica nationalitatea coordonatorului nu conteazadar personal eu ma cam indoiesc
) pt youth coordinator?
da, mai vin la perioada ultimului centru terminatdragos wrote:am o intrebare ptr. voi: daca am centrul de tineret profesional updatat si incep constructia celui modern, jucatori mai vin in aceasta perioada de constructie a centrului?