Ghidul Incepatorului

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

dragos
Member of the Soccer Project Association

Re: Ghidul Incepatorului

Post by dragos »

be_best wrote:Pai si atunci de ce te mai superi ca nu ti-a dat ink 1 loc de reclama....
Dak ai asa multe reclame iti dau eu 1 loc de reclama! :wink:
nu ma supar ca nu mi-a dat un loc, doar am intrebat; nu stiam ca de la un anumit numar de locuri se schimba jmecheria :wink:
coolrain
Team Manager

Post by coolrain »

Am si eu o intrebare: cum se impart banii din bilete la un meci de cupa? Ca azi am avut peste 16.000 de spectatori si nu am luat decat vreo 145.000 de euro (in conditiile in care pretul la bilet a fost 18 euro cu repartitie 95%-5%).
It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up. - Muhammad Ali
be_best
Team President

Post by be_best »

S-a discutat de f multe ori: 50%-50%
Daca joci acasa ai totusi cateva avantaje:
- homegame income
- drepturi TV
- dak te califici mai departe bonusul de calificare
- si sa nu uitam de bonusul acordat la nota globala a echipei

Dak dau ca exemplu situatia mea - jucand acasa si calificandu-ma mai departe ies bine (cam pe zero dar e bine ca nu e minus - e bun si un mic profit). Daca sunt in deplasare ies pe minus - exceptand cazurile in care ai ajuns prin turul 10!
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
luci93
Fan

Antrenament

Post by luci93 »

Acum 2 zile am dat ordine de antrenament pentru jucatori.Astazi am vazut ca tipul de antrenament era scris cu fond rosu.Asta ce inseamna?Ca s-a terminat antrenamentul si a crescut jucatorul :) ?
Kosmin

Re: Antrenament

Post by Kosmin »

luci93 wrote:Acum 2 zile am dat ordine de antrenament pentru jucatori.Astazi am vazut ca tipul de antrenament era scris cu fond rosu.Asta ce inseamna?Ca s-a terminat antrenamentul si a crescut jucatorul :) ?
inseamna ca s-a plafonat la respectivele calitati si numai creste :lol: si trebuie sa-l pui sa se antreneze la altceva :wink:
GASCAN
Assistant Manager

Post by GASCAN »

nu mai inteleg nimik.
am bagat profilu vacanta la echipa si am iesit de pe cont.
dupa 2-3zile am urmarit jucatorii pe SPMT si ce sa vezi
jucatorul X la simularea de la 4:00 se antrena la un deposedari ,la simularea de la 10:00 s-a plafonat ,la simularea de la 15:00, 18:00 si 22:00 ce sa vezi se antrena tot la acel skil cre era plafonat
cineva mi-a spus ca daca bagi pe vacanta se ocupa asistentu de echipa (antreneaza jucatorii,adica daca un jucator e plafonat la ceva asistentu il schimba la alt skil )
pana la urma cu este?????
si cum pot sa bag ca asistentu sau antrenoru sa schimbe skilul la un jucator(adica daca e plafonat la un skil sa il bage el la altu ,fara sa intervin eu )
Razvanica

Post by Razvanica »

GASCAN wrote:imi poate raspunde si mie cineva la intrbarea de mai sus :D
Nu e nevoie sa intrebi de 10 ori. Daca este cineva care stie sa iti raspunda o sa o faca, fii fara grija. Eu unul nu am folosit niciodata modul de vacanta si nu stiu cum functioneaza. Ce pot sa iti spun sigur este ca antrenorul pus pe automat nu schimba skillurile antrenate, trebuie sa apesi tu butonul ala din cand in cand. Nu stiu daca asistentul le schimba, dar stiu ca atunci cand te loghezi de pe SPMT e ca si cum te-ai loga pe sait si am impresia ca modul de vacanta se dezactiveaza atunci cand te loghezi prima oara "dupa vacanta".
Harder, better, faster, stronger
GASCAN
Assistant Manager

Post by GASCAN »

Razvanica wrote:
GASCAN wrote:imi poate raspunde si mie cineva la intrbarea de mai sus :D
Nu e nevoie sa intrebi de 10 ori. Daca este cineva care stie sa iti raspunda o sa o faca, fii fara grija. Eu unul nu am folosit niciodata modul de vacanta si nu stiu cum functioneaza. Ce pot sa iti spun sigur este ca antrenorul pus pe automat nu schimba skillurile antrenate, trebuie sa apesi tu butonul ala din cand in cand. Nu stiu daca asistentul le schimba, dar stiu ca atunci cand te loghezi de pe SPMT e ca si cum te-ai loga pe sait si am impresia ca modul de vacanta se dezactiveaza atunci cand te loghezi prima oara "dupa vacanta".
ok
dar daca vreodata o sa pleci in vacanta echipa o sa se distruga
mai laes daca esti in primele 4 divizii
dar am in minte chestia asta cu asistentu ca sachimba skilurile plafonate dar nu mai stiu unde am citit sau am auzit chestia asta
in fine daca cineva stiev-a posta aici daca nu nu
PS:ms pt raspuns
bunicutzu

Post by bunicutzu »

pai oricum daca pleci in vacanta si o lasi pe mana asistentului echipa se face varza. ce ai vrea pana la urma sa faca asistentu ala? nu ai vrea sa-ti faca si transferuri? si la masini, pilotul automat stie sa faca anumite chestii, habar nu are unde ai vrea sa te duca daca nu ii spui :) degeaba speri tu sa intre la McDrive si sa-ti ia 2 hamburgheri si un Mc Puisor :)

Nu stiu sa raspund la intrebare, dar mi se pare normal sa nu se schimbe antrenamentul. pentru ca de unde capacitate de decizie pe el, ce sa antreneze mai departe? modul de vacanta te asigura doar ca dupa luna de vacanta, cand vii acasa mai ai echipa, si nu se sterge pana atunci.
GASCAN
Assistant Manager

Post by GASCAN »

bunicutzu wrote:pai oricum daca pleci in vacanta si o lasi pe mana asistentului echipa se face varza. ce ai vrea pana la urma sa faca asistentu ala? nu ai vrea sa-ti faca si transferuri? si la masini, pilotul automat stie sa faca anumite chestii, habar nu are unde ai vrea sa te duca daca nu ii spui :) degeaba speri tu sa intre la McDrive si sa-ti ia 2 hamburgheri si un Mc Puisor :)

Nu stiu sa raspund la intrebare, dar mi se pare normal sa nu se schimbe antrenamentul. pentru ca de unde capacitate de decizie pe el, ce sa antreneze mai departe? modul de vacanta te asigura doar ca dupa luna de vacanta, cand vii acasa mai ai echipa, si nu se sterge pana atunci.
:D OK
akum am inteles cu sta treaba cu profilul vacanta
sharky1990
Team Board Member

Post by sharky1990 »

stiti ce ar fi tare? :lol: :lol: :lol: sa castige A ul o echipa care va fi lasata pe vacanta tot sezonul :twisted:
cipriansimi

Post by cipriansimi »

sharky1990 wrote:stiti ce ar fi tare? :lol: :lol: :lol: sa castige A ul o echipa care va fi lasata pe vacanta tot sezonul :twisted:
sa incerce bunicutzu sa-si lase asistenutul(daca il are.. daca nu sa angajeze :P) sa ii conduca echipa :P ... ca tot e pe 1 :wink:
b0ss1
Groundsman

Post by b0ss1 »

salut... am si eu niste intrebari... am citit pana la pagina 16 si nu le-am gasit... nu am mai stat sa citesc pana la 32.. in fine...
exista vreun loc unde scrie clar cati fani am?... si de unde downlodez programul acela SPMT ?....
b0ss1
Groundsman

Post by b0ss1 »

am gasit de unde sa downlodez SPMT :D
b0ss1
Groundsman

Post by b0ss1 »

gata am gasit si raspuns la intrebarea cu fanii era in SPMT :d.. pana la urma mi-am raspuns singur :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”