dardar_3 wrote:ic33 wrote:Taceti ca porcu in cucuruz acum. Nimeni nu mai vorbeste de faptul ca Sjarel a amanat regula cu prelungirea contractelor la jucatori pana in sezonul 31.
L-ati amenintat pe Sjarel cu retragerea ca si data trecuta??
Oricum foarte slaba e organizarea din partea lui, a doua oara anunta ceva si pe urma se razgandeste.
Pritene... gandeste-te de 2 ori inainte sa acuzi. Ce vroiai tu?! Sa iti trimit mail ca s-a schimbat? Sau care e problema ta? Eu stiu ca te cam oftica chestia cu jucatorii free. Probabil sunt mii de jucatori pe care ai incercat sa ii cumperi(din pacate fara succes). De ce e slaba organizarea? Ca tine cont si de parerile noastre? Daca citeai mai bine pe global, chestia asta nu era pentru jucatorii free si pentru altceva... Daca nu esti in cunsotinta de cauza mai bine taci.
PS: Nu s-a plans nimeni ca se retrage sau ca da foc la site. Asta pentru a-ti satisface tie curiozitatea.
-nu am cerut sa fiu anuntat prin mail ca s-a revenit asupra deciziei, nust de unde ai scos-o pe asta
-Nu am nici o problema, imi exprimam si eu parerea ca doar de aia e forum sa iti spui parerile tale despre joc.
-Ai zis ca sunt mii de jucatori free pe care am incercat sa ii iau, nu am luat nici un jucator si nu am facut nici o oferta pe un jucator free de cand joc
-Cei drept pe global nu prea citesc dar mie mi s-a parut ca asta vizeaza, in principal, noua regula.
Si daca tu zici ca nimeni nu s-a plans de asta inseamna ca tu nu citesti forumurile romanesti doar cele globale.
Esti cam stresat pentru un comentariu pus pe forum si vorbesti si urat la adresa mea iar dupa cum scrii tu in mesaj ori sciem un comentariu 100% adevarat si sa nu suparam pe nimeni sau sa tacem toti ca altfel iti creste tensiunea.