Moderator: Romanian Moderators
msic33 wrote:Daca ai un antrenor cu rating 100% jucatorul se v-a antrena cu 6 pct pe zi.
Nu stiu daca are importanta varsta jucatorului desi in regulament scrie ca are.
Daca echipele nu au SPFA pot face un transfer la fiecare 2 sezoane. Daca au SPFA pot face 3 transferuri in 2 sezoane (sau chiar in aceeasi zi dupa cum mai fac cate unii).cipriansimi wrote:dar cu transferurile cum e ?
2 echipe au voie sa faca un singur transfer ? de ex eu vand la un prieten un jucator si cumpar altul tot de la el ? ... e permis ?
Daca a primit oferta, nu il mai poti scoate de pe lista de transfer.flo73 wrote:Vreau sa stiu si eu cum pot sterge un jucator aflat pe lista de tranferari daca acesta a primit deja oferta data. sidaca nu de ce nu se poate?
Multumesc!
Spre exemplu, tu vrei sa vinzi jucatorul unui "prieten". Dar apare unul care liciteaza mai mult decat "prietenul" in alea 2 zile in care nu ai voie sa il vinzi. Atunci tu il scoti de pe lista si il pui din nou, pana cand "prietenul" o sa il poata lua la pretul doritvoyna wrote:Ce frauda poate sa apara daca scoti un jucator de la vanzare?
Ca doar nu iei bani si nu dai jucatorul.
Da, uite ca la asta nu m-am gandit. Asa e.Razvanica wrote:Spre exemplu, tu vrei sa vinzi jucatorul unui "prieten". Dar apare unul care liciteaza mai mult decat "prietenul" in alea 2 zile in care nu ai voie sa il vinzi. Atunci tu il scoti de pe lista si il pui din nou, pana cand "prietenul" o sa il poata lua la pretul dorit
daca vrea sa il dea la prieten accepta oferta prietenului ....voyna wrote:Da, uite ca la asta nu m-am gandit. Asa e.Razvanica wrote:Spre exemplu, tu vrei sa vinzi jucatorul unui "prieten". Dar apare unul care liciteaza mai mult decat "prietenul" in alea 2 zile in care nu ai voie sa il vinzi. Atunci tu il scoti de pe lista si il pui din nou, pana cand "prietenul" o sa il poata lua la pretul dorit