!! Intrebari frecvente(FAQ)- CITITI INAINTE SA INTREBATI !!
Moderator: Romanian Moderators
-
cipriansimi
- Member of the Soccer Project Association
Re: !! Intrebari frecvente(FAQ)- CITITI INAINTE SA INTREBATI !!
la simularea de la 22 CET, care este maximul de procente care poate primi un jucator la un anumit skil cand se antreneaza

Dupa o simulare un jucator se antreneaza cu 1 maxim 2 la un skill depinde si de antrenor daca e la 100%
Daca ai un antrenor cu rating 100% jucatorul se v-a antrena cu 6 pct pe zi.
Nu stiu daca are importanta varsta jucatorului desi in regulament scrie ca are.
-
cipriansimi
msic33 wrote:Daca ai un antrenor cu rating 100% jucatorul se v-a antrena cu 6 pct pe zi.
dar cu transferurile cum e ? stiam ca un transfer/sezon intre 2 echipe fara SPFA si 2 transferuri/sezon intre echipe cu SPFA
de ex eu vand la un prieten un jucator si cumpar altul tot de la el ... e permis ? eu nu am SPFA ... el nu stiu daca are
sau cum e
Daca echipele nu au SPFA pot face un transfer la fiecare 2 sezoane. Daca au SPFA pot face 3 transferuri in 2 sezoane (sau chiar in aceeasi zi dupa cum mai fac cate unii).cipriansimi wrote:dar cu transferurile cum e ?
2 echipe au voie sa faca un singur transfer ? de ex eu vand la un prieten un jucator si cumpar altul tot de la el ? ... e permis ?
Harder, better, faster, stronger
Re: Transfer
Poti sa stii la ce e plafonat doar dupa ce l-ai cumparat.
Inainte de asta, poti sa banuiesti.
Inainte de asta, poti sa banuiesti.
anulare transfer
Vreau sa stiu si eu cum pot sterge un jucator aflat pe lista de tranferari daca acesta a primit deja oferta data. sidaca nu de ce nu se poate?
Multumesc!
Multumesc!
Daca a primit oferta, nu il mai poti scoate de pe lista de transfer.flo73 wrote:Vreau sa stiu si eu cum pot sterge un jucator aflat pe lista de tranferari daca acesta a primit deja oferta data. sidaca nu de ce nu se poate?
Multumesc!
De ce? Asa e facut jocul, desi ar merge sa poti te razgandesti in privinta transferului
Se considera ca atunci cand pui un jucator pe lista de transferuri nu mai ai nevoie de el. De asemenea, poti sa ii pui orice pret initial doresti, tocmai pentru a nu il vinde pe o suma mai mica decat cea pe care ti-o doresti. Nu vad unde e problema si de ce ar trebui introdusa posibilitatea de a scoate jucatorul de pe lista... Asta ar duce doar la cresterea numarului de fraude.
Ce frauda poate sa apara daca scoti un jucator de la vanzare?
Ca doar nu iei bani si nu dai jucatorul.
Spre exemplu, tu vrei sa vinzi jucatorul unui "prieten". Dar apare unul care liciteaza mai mult decat "prietenul" in alea 2 zile in care nu ai voie sa il vinzi. Atunci tu il scoti de pe lista si il pui din nou, pana cand "prietenul" o sa il poata lua la pretul doritvoyna wrote:Ce frauda poate sa apara daca scoti un jucator de la vanzare?
Da, uite ca la asta nu m-am gandit. Asa e.Razvanica wrote:Spre exemplu, tu vrei sa vinzi jucatorul unui "prieten". Dar apare unul care liciteaza mai mult decat "prietenul" in alea 2 zile in care nu ai voie sa il vinzi. Atunci tu il scoti de pe lista si il pui din nou, pana cand "prietenul" o sa il poata lua la pretul dorit
-
cipriansimi
daca vrea sa il dea la prieten accepta oferta prietenului ....voyna wrote:Da, uite ca la asta nu m-am gandit. Asa e.Razvanica wrote:Spre exemplu, tu vrei sa vinzi jucatorul unui "prieten". Dar apare unul care liciteaza mai mult decat "prietenul" in alea 2 zile in care nu ai voie sa il vinzi. Atunci tu il scoti de pe lista si il pui din nou, pana cand "prietenul" o sa il poata lua la pretul dorit
asa am patit eu desi am oferti cu 500K mai mult
Si de ce credeti ca ar fi o frauda ca il dau unui prieten? Daca la-si da unde ar fi problema.Totusi merg pe considerentul meu, ca fiind jucatorii mei fac ce vreau eu cu ei, iar jocul ar trebui sa aiba cat mai multe "reguli" din viata reala, cu bune si cu rele.