de vineri poti face tranzactiicatalin cristian222 wrote:am 26 jucatori si vineri am primit echipa

Moderator: Romanian Moderators
de vineri poti face tranzactiicatalin cristian222 wrote:am 26 jucatori si vineri am primit echipa
A fost! Acu e a lui Razvanbunicutzu wrote: desi romania lui piturca .
Mah, sunt ieftini SW, dar 5-4-1 sau 5-3-2 sunt riscante rau, mai ales cand joci in deplasarecro1981 wrote:A fost! Acu e a lui Razvanbunicutzu wrote: desi romania lui piturca ..
Oricum in jocul real acest sistem nu mai da roade. In SP - merge foarte bine deoarece SW-ii sunt ieftini. Problema e ca multi nu au inteles chestia asta si sa o foloseasca. Eu cand voi vinde tot trec la acest sistem.
532-433 mingi lungi tacticile cu rating cel mai bun... dar f bune at cand ai nevoie de un egal, cand e vb de victorie, mai fac cate un egal la +5 pe linii (suparator pt unii, numai ca ei uita repede ca au facut egal si la- 5 per total) .... sincer as recomanda un 433 cu mingi lungi (ce se poate transforma in 433 loveste si goneste cand adversarrul e mult mai slab)... dar jocul asta e un joc ce testeaza "managementul" fiecaruia dintre noi, daca ai juc de 74+, e greu sa ti dea indicatii cineva, mai degraba dai indicatii ...si pana la urma, e tarziu... si va recomand sa jucati cum vreti voi ( 433 mingi lungi, 532 mingi lungi, 343 loveste si goneste) si incercati sa percepeti acest joc ca pe un simplu joc... multa baftagogumagic wrote:E destul de rentabila tactica 5-3-2 cel putin in ligile inferioare merge de minune...nu marchezi multe goluri da` castigi mai mereu la diferenta de un gol,stiu manager care a castigat div C de 3 ori la rand cu tactica asta ...totusi nu suport managerii care joaca tactica asta
gogumagic wrote:E destul de rentabila tactica 5-3-2 cel putin in ligile inferioare merge de minune...nu marchezi multe goluri da` castigi mai mereu la diferenta de un gol,stiu manager care a castigat div C de 3 ori la rand cu tactica asta ...
si daca ajungi in b sau in a dupa ?cristalqw wrote:gogumagic wrote:E destul de rentabila tactica 5-3-2 cel putin in ligile inferioare merge de minune...nu marchezi multe goluri da` castigi mai mereu la diferenta de un gol,stiu manager care a castigat div C de 3 ori la rand cu tactica asta ...De aici eu am inteles ca divizia C este liga inferioara si ma gandesc sa renunt sa promovez in ea...
Succese!