!! Intrebari frecvente(FAQ)- CITITI INAINTE SA INTREBATI !!

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Kosmin
Member of the Soccer Project Association

Re: !! Intrebari frecvente(FAQ)- CITITI INAINTE SA INTREBATI !!

Post by Kosmin »

catalin cristian222 wrote:am 26 jucatori si vineri am primit echipa :P
de vineri poti face tranzactii :lol:
catalin cristian222
Coach

Post by catalin cristian222 »

am priceput faza ca sw sta numa cand sunt cinci aparatorii dar totusi sw ce inseamna?
bunicutzu

Post by bunicutzu »

sweeper = libero (belodedici, gica popescu, Mathaeus au jucat pe postul asta).
davos
Team Board Member

Post by davos »

mai pe romaneste ULTIMUL OM . cel care sta mai retras in spatele CB (fundasilor centrali ) si vine mereu la dublajul fundasilor (centrali sau laterali)
Fost manager : Davos
Fosta echipa : F.C. Dinamo București.

Actual
Manager : Sebi.H
Echipa : S.C. Vaslui
cro1981

Post by cro1981 »

Chestia e ca sistemul asta cu SW s-a scos (sau nu a mai fost valabil) dupa campionatul mondial din 1990. :!:
Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
bunicutzu

Post by bunicutzu »

pai ... nu s-a scos, el poate fi oricand folosit. nu este ilegal sa joci in sistemul respectiv. :) ca echipele din fotbalul real nu-l mai prea folosesc ... e drept. desi romania lui piturca .
cro1981

Post by cro1981 »

bunicutzu wrote: desi romania lui piturca .
A fost! Acu e a lui Razvan :lol: .

Oricum in jocul real acest sistem nu mai da roade. In SP - merge foarte bine deoarece SW-ii sunt ieftini. Problema e ca multi nu au inteles chestia asta si sa o foloseasca. Eu cand voi vinde tot trec la acest sistem.
Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
Razvanica

Post by Razvanica »

cro1981 wrote:
bunicutzu wrote: desi romania lui piturca .
A fost! Acu e a lui Razvan :lol: .

Oricum in jocul real acest sistem nu mai da roade. In SP - merge foarte bine deoarece SW-ii sunt ieftini. Problema e ca multi nu au inteles chestia asta si sa o foloseasca. Eu cand voi vinde tot trec la acest sistem.
Mah, sunt ieftini SW, dar 5-4-1 sau 5-3-2 sunt riscante rau, mai ales cand joci in deplasare :roll: Asta din experienta mea... Am vazut ca sunt si cativa manageri de top care folosesc 5 fundasi (spre ex. marius alin) dar nu am urmarit sa vad daca si la ei se observa fenomenul.
Harder, better, faster, stronger
gogumagic
Team President

Post by gogumagic »

E destul de rentabila tactica 5-3-2 cel putin in ligile inferioare merge de minune...nu marchezi multe goluri da` castigi mai mereu la diferenta de un gol,stiu manager care a castigat div C de 3 ori la rand cu tactica asta ...totusi nu suport managerii care joaca tactica asta :D
Sez 23/26/27/28/29/30/31/35/36/37/40/41/42 Locul 1 in H / H / G / F / E / D / C / E / D / C / D / C / B

Season 42 SP Cup Winner
davos
Team Board Member

Post by davos »

Sincer eu as folosi tactica asta cu un manager care scoate mai bine pe linii cu 3-5
Fost manager : Davos
Fosta echipa : F.C. Dinamo București.

Actual
Manager : Sebi.H
Echipa : S.C. Vaslui
marius alin

Post by marius alin »

gogumagic wrote:E destul de rentabila tactica 5-3-2 cel putin in ligile inferioare merge de minune...nu marchezi multe goluri da` castigi mai mereu la diferenta de un gol,stiu manager care a castigat div C de 3 ori la rand cu tactica asta ...totusi nu suport managerii care joaca tactica asta :D
532-433 mingi lungi tacticile cu rating cel mai bun... dar f bune at cand ai nevoie de un egal, cand e vb de victorie, mai fac cate un egal la +5 pe linii (suparator pt unii, numai ca ei uita repede ca au facut egal si la- 5 per total) .... sincer as recomanda un 433 cu mingi lungi (ce se poate transforma in 433 loveste si goneste cand adversarrul e mult mai slab)... dar jocul asta e un joc ce testeaza "managementul" fiecaruia dintre noi, daca ai juc de 74+, e greu sa ti dea indicatii cineva, mai degraba dai indicatii ...si pana la urma, e tarziu... si va recomand sa jucati cum vreti voi ( 433 mingi lungi, 532 mingi lungi, 343 loveste si goneste) si incercati sa percepeti acest joc ca pe un simplu joc... multa bafta ;)
singura diferenta dintre mine si un nebun este ca eu nu sunt nebun
cristalqw
Team Manager

Post by cristalqw »

gogumagic wrote:E destul de rentabila tactica 5-3-2 cel putin in ligile inferioare merge de minune...nu marchezi multe goluri da` castigi mai mereu la diferenta de un gol,stiu manager care a castigat div C de 3 ori la rand cu tactica asta ...
:) De aici eu am inteles ca divizia C este liga inferioara si ma gandesc sa renunt sa promovez in ea... :P

Succese!
Arguing on internet is like participating at Special Olympics. Even if you win, you are still retarted.
www.invictawatch.com
catalin cristian222
Coach

Post by catalin cristian222 »

cristalqw wrote:
gogumagic wrote:E destul de rentabila tactica 5-3-2 cel putin in ligile inferioare merge de minune...nu marchezi multe goluri da` castigi mai mereu la diferenta de un gol,stiu manager care a castigat div C de 3 ori la rand cu tactica asta ...
:) De aici eu am inteles ca divizia C este liga inferioara si ma gandesc sa renunt sa promovez in ea... :P

Succese!
si daca ajungi in b sau in a dupa ?
gogumagic
Team President

Post by gogumagic »

Pana la urma conteaza cat de buni ai jucatorii si cat scoti pe linii...poti castiga un meci cu orice tactica daca scoti peste adversar ... cristalqw ai inteles gresit ,eu am spus ca e rentabila pt ligile inferioare si totusi tactica 5-3-2 se poate aplica cu succes si in ligile superioare ...
Sez 23/26/27/28/29/30/31/35/36/37/40/41/42 Locul 1 in H / H / G / F / E / D / C / E / D / C / D / C / B

Season 42 SP Cup Winner
cristalqw
Team Manager

Post by cristalqw »

Eu am glumit si voi a-ti luat-o in serios! Am pus si smiley faces ca sa faceti legatura :p Sunt de acord cu ce a zis gogumagic in postul dinainte ... in plus, o tactica o aplici si in functie de adversar, nu?
Arguing on internet is like participating at Special Olympics. Even if you win, you are still retarted.
www.invictawatch.com
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”