de vineri poti face tranzactiicatalin cristian222 wrote:am 26 jucatori si vineri am primit echipa
!! Intrebari frecvente(FAQ)- CITITI INAINTE SA INTREBATI !!
Moderator: Romanian Moderators
-
Kosmin
- Member of the Soccer Project Association
Re: !! Intrebari frecvente(FAQ)- CITITI INAINTE SA INTREBATI !!
-
catalin cristian222
- Coach
am priceput faza ca sw sta numa cand sunt cinci aparatorii dar totusi sw ce inseamna?
-
bunicutzu
sweeper = libero (belodedici, gica popescu, Mathaeus au jucat pe postul asta).
mai pe romaneste ULTIMUL OM . cel care sta mai retras in spatele CB (fundasilor centrali ) si vine mereu la dublajul fundasilor (centrali sau laterali)
Fost manager : Davos
Fosta echipa : F.C. Dinamo București.
Actual
Manager : Sebi.H
Echipa : S.C. Vaslui
Actual
-
cro1981
Chestia e ca sistemul asta cu SW s-a scos (sau nu a mai fost valabil) dupa campionatul mondial din 1990. 
Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
-
bunicutzu
pai ... nu s-a scos, el poate fi oricand folosit. nu este ilegal sa joci in sistemul respectiv.
ca echipele din fotbalul real nu-l mai prea folosesc ... e drept. desi romania lui piturca .
-
cro1981
A fost! Acu e a lui Razvanbunicutzu wrote: desi romania lui piturca .
Oricum in jocul real acest sistem nu mai da roade. In SP - merge foarte bine deoarece SW-ii sunt ieftini. Problema e ca multi nu au inteles chestia asta si sa o foloseasca. Eu cand voi vinde tot trec la acest sistem.
Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
Mah, sunt ieftini SW, dar 5-4-1 sau 5-3-2 sunt riscante rau, mai ales cand joci in deplasarecro1981 wrote:A fost! Acu e a lui Razvanbunicutzu wrote: desi romania lui piturca ..
Oricum in jocul real acest sistem nu mai da roade. In SP - merge foarte bine deoarece SW-ii sunt ieftini. Problema e ca multi nu au inteles chestia asta si sa o foloseasca. Eu cand voi vinde tot trec la acest sistem.
Harder, better, faster, stronger
E destul de rentabila tactica 5-3-2 cel putin in ligile inferioare merge de minune...nu marchezi multe goluri da` castigi mai mereu la diferenta de un gol,stiu manager care a castigat div C de 3 ori la rand cu tactica asta ...totusi nu suport managerii care joaca tactica asta 
Sez 23/26/27/28/29/30/31/35/36/37/40/41/42 Locul 1 in H / H / G / F / E / D / C / E / D / C / D / C / B
Season 42 SP Cup Winner
Season 42 SP Cup Winner
Sincer eu as folosi tactica asta cu un manager care scoate mai bine pe linii cu 3-5
Fost manager : Davos
Actual
Actual
-
marius alin
532-433 mingi lungi tacticile cu rating cel mai bun... dar f bune at cand ai nevoie de un egal, cand e vb de victorie, mai fac cate un egal la +5 pe linii (suparator pt unii, numai ca ei uita repede ca au facut egal si la- 5 per total) .... sincer as recomanda un 433 cu mingi lungi (ce se poate transforma in 433 loveste si goneste cand adversarrul e mult mai slab)... dar jocul asta e un joc ce testeaza "managementul" fiecaruia dintre noi, daca ai juc de 74+, e greu sa ti dea indicatii cineva, mai degraba dai indicatii ...si pana la urma, e tarziu... si va recomand sa jucati cum vreti voi ( 433 mingi lungi, 532 mingi lungi, 343 loveste si goneste) si incercati sa percepeti acest joc ca pe un simplu joc... multa baftagogumagic wrote:E destul de rentabila tactica 5-3-2 cel putin in ligile inferioare merge de minune...nu marchezi multe goluri da` castigi mai mereu la diferenta de un gol,stiu manager care a castigat div C de 3 ori la rand cu tactica asta ...totusi nu suport managerii care joaca tactica asta
singura diferenta dintre mine si un nebun este ca eu nu sunt nebun
gogumagic wrote:E destul de rentabila tactica 5-3-2 cel putin in ligile inferioare merge de minune...nu marchezi multe goluri da` castigi mai mereu la diferenta de un gol,stiu manager care a castigat div C de 3 ori la rand cu tactica asta ...
Succese!
Arguing on internet is like participating at Special Olympics. Even if you win, you are still retarted.
www.invictawatch.com
www.invictawatch.com
-
catalin cristian222
- Coach
si daca ajungi in b sau in a dupa ?cristalqw wrote:gogumagic wrote:E destul de rentabila tactica 5-3-2 cel putin in ligile inferioare merge de minune...nu marchezi multe goluri da` castigi mai mereu la diferenta de un gol,stiu manager care a castigat div C de 3 ori la rand cu tactica asta ...De aici eu am inteles ca divizia C este liga inferioara si ma gandesc sa renunt sa promovez in ea...
Succese!
Pana la urma conteaza cat de buni ai jucatorii si cat scoti pe linii...poti castiga un meci cu orice tactica daca scoti peste adversar ... cristalqw ai inteles gresit ,eu am spus ca e rentabila pt ligile inferioare si totusi tactica 5-3-2 se poate aplica cu succes si in ligile superioare ...
Sez 23/26/27/28/29/30/31/35/36/37/40/41/42 Locul 1 in H / H / G / F / E / D / C / E / D / C / D / C / B
Season 42 SP Cup Winner
Season 42 SP Cup Winner
Eu am glumit si voi a-ti luat-o in serios! Am pus si smiley faces ca sa faceti legatura :p Sunt de acord cu ce a zis gogumagic in postul dinainte ... in plus, o tactica o aplici si in functie de adversar, nu?
Arguing on internet is like participating at Special Olympics. Even if you win, you are still retarted.
www.invictawatch.com
www.invictawatch.com