da, dar sa stepti 1 an pt 2,5M, nu-i cn stie cegogumagic wrote:mie personal imi convine sistemul asta de plata de 53k...si probabil incepatorii nu isi permit sa plateasca 145k pe sapt ...

Moderator: Romanian Moderators
da, dar sa stepti 1 an pt 2,5M, nu-i cn stie cegogumagic wrote:mie personal imi convine sistemul asta de plata de 53k...si probabil incepatorii nu isi permit sa plateasca 145k pe sapt ...
ca sa-l faci pe urmatorugogumagic wrote:nu trebuie sa astepti un an...
catalin cristian222 wrote:intrebare am recurutat de la tineret un jucator din peru de 19 ani nu trebuia sa fie din tara aleasa adica argentina si sa aiva 17 ani?
minasthiryt wrote:catalin cristian222 wrote:intrebare am recurutat de la tineret un jucator din peru de 19 ani nu trebuia sa fie din tara aleasa adica argentina si sa aiva 17 ani?
jucatorul pe care-l primesti de la centru are nationalitatea coordonatorului de tineret si varsta nu trebuie sa fie neaparat de 17 ani ...ea poate fi 17,18 sau 19 iar aceasta chestie este random, la fel ca si venirea lui sau nu ...
singura explicatie e ca, in cazul in care tara a carui nationalitate o are coordonatorul tau nu are jucatori implementati in SP si aici ma refer strict la jucatori primiti de la centru ATUNCi jucatorul pe care l-ai primit a primit o nationalitate "random"...la fel este si in cazul cand iti faci o echipa si selectezi o natie care n uare juctori in SP si vei primi un lot din care vor face parte jucatori de mai multe nationalitati...catalin cristian222 wrote: cordonatorul de tineret e din cuba nu din peru si pana la venirea lui nu am avut nici un jucator din peru nici nu am vrut sa cumar vreonu din peru nici jucatori nu am din peru nici antrenor ingrijitor doctor scout nici asistent si nici cordonatorul de tineret
Sunt unele tari (Cuba, Antilele Olandeze, Antigua etc) care nu se supun regulilor astora. Daca iti faci o echipa din Cuba, nationalitatea jucatorilor e aleasa aleatoriu. La fel se intampla si cu jucatorii de la tineret in cazul in care ai coordonator dint-o astfel de tara. Jucatorul asta a fost din Peru, jucatorul urmator va fi din alta tara. Unora le place asa, altora nu.catalin cristian222 wrote:cordonatorul de tineret e din cuba nu din peru si pana la venirea lui nu am avut nici un jucator din peru nici nu am vrut sa cumar vreonu din peru nici jucatori nu am din peru nici antrenor ingrijitor doctor scout nici asistent si nici cordonatorul de tineret
Razvanica wrote:Sunt unele tari (Cuba, Antilele Olandeze, Antigua etc) care nu se supun regulilor astora. Daca iti faci o echipa din Cuba, nationalitatea jucatorilor e aleasa aleatoriu. La fel se intampla si cu jucatorii de la tineret in cazul in care ai coordonator dint-o astfel de tara. Jucatorul asta a fost din Peru, jucatorul urmator va fi din alta tara. Unora le place asa, altora nu.catalin cristian222 wrote:cordonatorul de tineret e din cuba nu din peru si pana la venirea lui nu am avut nici un jucator din peru nici nu am vrut sa cumar vreonu din peru nici jucatori nu am din peru nici antrenor ingrijitor doctor scout nici asistent si nici cordonatorul de tineret
Dupa simularea de la 4 dimineata conditia creste cu 15 (daca jucatorul nu a jucat in meciul de dimineata), la cei sub 20 si la cei peste 29 de ani creste decat cu 10.Bau Bau wrote:am cateva intrebari:
cu cat creste conditia la simularile meciurilor de liga?
Creste in fiecare dimineata, indiferent daca e meci de liga sau cupa, amicale nu se joaca la simularea de la 4, repet creste doar la prima simulare a zilei.creste si la simularile meciurilor de cupa si amicale?
5 puncte dupa fiecare fiecare meci jucat, la fiecare jucator care intra in meciul respectiv.cu cat creste moralul in simulari? exista diferente in cresterea moralului la diferitele tipuri de simulari?
34RedDogsKiller wrote:Stiu ca portarii au perioada lor cea mai buna mai tarziu decat ceilalti jucatori. Intrebarea mea este: se si retrag mai tarziu?! Si daca da, cam pe la ce varsta (ca idee dupa 30, 32, 35)?