e vb de cupa oficialacipriansimi wrote:31 Iul 2008 : 2 mici modificariKosmin wrote:eu personal n-am stat sa fac atatea cercetaricipriansimi wrote:M-am lamurit
Dar exista o problema atunci ... De ex o echipa buna cu baza fanilor mare la inceput de sezon este pe locul 16, dezavantajeaza pe cel care joaca in prima etapa cu locul 16dar acum ceva timp in 2 meciuri cu echipe din divizii diferite am avut diferente semnificative in privinta prezentei suporterilor iar diferenta era in favoarea echipei din divizie inferioara celeilalte
Am facut doua mici modificari la ultimele optiuni. Membrii SPFA isi pot modifica favoritele si pot alege pentru care dintre evenimente sa primeasca un mesaj. Cealalta modificare este legata de numarul de spectatori la meciurile de cupa, care vor depinde de acum de diviziile in care joaca ambele echipe.
Recorduri
Moderator: Romanian Moderators
-
Kosmin
- Member of the Soccer Project Association
Re: Recorduri
Dap, de-aia e bine sa joci cu bot in prima etapacipriansimi wrote:Partea si mai nasoala e sa joci cu o echipa cu baza fanilor mica si sa fie si pe locul 16
Harder, better, faster, stronger
-
calin_g
da, asta e o chestie naspa tare.. joci cu cea mai tare echipa din liga acasa in prima etapa, ceea ce teoretic ti-ar aduce cele mai mari venituri din vanzarea biletelor, numai ca.. teapa. echipa e pusa random pe locul 16 si iaca ştanga.. iei pe jumate fata de cat ai putea luacipriansimi wrote:M-am lamurit
Dar exista o problema atunci ... De ex o echipa buna cu baza fanilor mare la inceput de sezon este pe locul 16, dezavantajeaza pe cel care joaca in prima etapa cu locul 16
Partea si mai nasoala e sa joci cu o echipa cu baza fanilor mica si sa fie si pe locul 16
SP Club Inter 15
...........***...........
SP: a love and hate thing..
Nu e pusa random pe locul 16. E o ordine bine stabilita, care nu are nimic random.calin_g wrote: echipa e pusa random pe locul 16 si iaca ştanga
Harder, better, faster, stronger
-
calin_g
stabilita in functie de ce?Razvanica wrote:Nu e pusa random pe locul 16. E o ordine bine stabilita, care nu are nimic random.calin_g wrote: echipa e pusa random pe locul 16 si iaca ştanga
SP Club Inter 15
La inceputul sezonului, inainte de prima etapa, echipele sunt aranjate in ordinea inversa a probabilitatii castigarii sezonului. Daca nu gresesc. 
-
Kosmin
in ordinea crescatoare a calitatii echipelorvoyna wrote:La inceputul sezonului, inainte de prima etapa, echipele sunt aranjate in ordinea inversa a probabilitatii castigarii sezonului. Daca nu gresesc.
-
sharky1990
- Team Board Member
D.23.....8 echipe romanesti si 6 cehe...iar eu sunt al 16 lea

-
cro1981
Ce echipa?Ka$mIR wrote:record:))) dupe 2 ani revin in sp!!
Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
-
Ka$mIR
Manager: KaSmIRcro1981 wrote:Ce echipa?Ka$mIR wrote:record:))) dupe 2 ani revin in sp!!
Echipa: F.C. U.Craiova
Welcome BackKa$mIR wrote:record:))) dupe 2 ani revin in sp!!
Fost manager : Davos
Fosta echipa : F.C. Dinamo București.
Actual
Manager : Sebi.H
Echipa : S.C. Vaslui
Fosta echipa : F.C. Dinamo București.
Actual
Manager : Sebi.H
Echipa : S.C. Vaslui
-
Ka$mIR
Multumesc, bine v-am gasit, am vazut ca sunt multe echipe in diviziile de sus, felicitari tuturor!davos wrote:Welcome BackKa$mIR wrote:record:))) dupe 2 ani revin in sp!!
-
bunicutzu
pai te asteptam si pe tine in A, vezi ca se poate si castiga A-ul.
Cand il elimini pe ~bunicutzu~ cu o echipa proaspat promovata in G. dintr o cupa amicala, cu taza de inscriere 346.778 euro nu tot record e?
am si spiritul echipei de doar 65. O sa spuneti ca nu a folosit primul 11, dar nici eu nu am putut folosi echipa la capacitate max. Oricum cam asa se intampla atunci cand iti subestimezi adversarul. Din pacate mai am un adversar f puternic din A PaTTrick sau unul din B DoTy.