Calitate ascunsa

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Black_eagle
Member of the Soccer Project Association

Post by Black_eagle »

Calitatea ascunsa conteaza dublu in GR-ul unui jucator( la fel cu cele doua calitati principale care difera de la post la post). de accea un jucator cu calitate ascunsa mare are sasnse ceva mai mari sa ajunga mare datorita faptului ca GR este ridicat de aceasta calitate.Spmt Calculeaza foarte exact calitatea ascunsa uitanduse la GR si la celelalte calitati. ( doi jucatori identici unul are calitate ascunsa 90 si unul 50 primul va avea GR 80 celalalt 78 chiar daca tu i vezi absolut identici)
P.S. am dat un exemplu nu calculati sa vedeti daca chiar e asa :D
Edit. cand calculeaza ratingul minim si maxim SPMT face niste calcule care la fel sunt foarte precise dar sunt matematice. logic ca daca vrei sa vezi rating minim si maxim al unui youth nu va fi exact. el calculeaza cum ar fi Gr maxim daca se maximizeaza la toate la 99 sau minim daca se maximizeaza toate la 50( in afar de rezistentza care e 70). cand deja are mai multe calitati maxate deja e destul de exact intrucat deja se stiu cateva calitati si calculeaza cat va fi GR daca cele ramase se maximizeaza la 99 sau 50 :roll:
Image
Image
dan_petrescu
Groundsman

hidden skills

Post by dan_petrescu »

Salut,

Cum pot vedea hidden skills la un jucator?
Merci!
Kosmin
Member of the Soccer Project Association

Re: hidden skills

Post by Kosmin »

spmt
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”